Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril

 Lupescu Anca
.

Sfinții Mihail și Gavril se sărbătoresc astăzi, 8 noiembrie. Este o zi specială pentru toți cei care poartă numele Mihai, Mihaela, Gabriel și Gabriela. Peste un milion de români se numesc astfel, așa că ți-am pregătit câteva mesaje speciale pentru apropiații tăi de ziua lor onomastică.

Sfinții Mihail și Gavril – cine au fost

Cei doi sfinți sunt recunoscuți și ca arhangheli. Sfântul Mihail este conducătorul armatei de îngeri, în timp ce Sfântul Gabriel este cel care a anunțat-o pe Fecioara Maria că va concepe și va deveni mama lui Iisus. De asemenea, Sfântul Gabriel le-a adus Sfintei Ana și Sfântului Ioachim vestea conceperii Fecioarei Maria.

Se spune că Sfântul Mihail poartă cheile Cerului și veghează asupra bolnavilor, la căpătâiul patului, dacă sunt sortiți să moară, sau la picioarele lor, dacă sunt sortiți să trăiască.

În calitate de arhangheli, atât Sfântul Mihail, cât și Sfântul Gabriel asistă la Judecata de Apoi, sunt patronii caselor, ard păcatele pe care oamenii le acumulează și, prin post, le purifică conștiința.

Potrivit obiceiului popular, în ziua de Sfântul Mihail și Sfântul Gabriel, se aprind lumânări atât pentru cei vii, cât și pentru cei morți care au trecut în neființă sau în condiții cumplite.

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Mihail și Gavril

  • Mihail
  • Mihai
  • Gabriela 
  • Gabriel
  • Mihaiela
  • Mihăiță
  • Mișu
  • Mișa
  • Mihuț
  • Mihalache
  • Mihăilă
  • Mihnea
  • Mihu
  • Mihalcea
  • Miki
  • Gavrilă
  • Gabi
  • Găbiță
  • Găbița
  • Micaela
  • Micai
  • Gavril

Mesaje pentru Mihai/Mihaela de Sfinții Mihail și Gavril

Fie ca Sfinții Mihail și Gavril să își răsfrângă binecuvântările asupra ta astăzi și întotdeauna. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

De ziua ta onomastică, îți doresc toată fericirea din lume, pentru că ești un prieten minunat. Îți doresc o zi superbă de Sfinții Mihail și Gavril! La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Fie ca această zi să-ți dăruiască fericire dincolo de orice imaginație. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

La mulți ani de ziua numelui pentru minunata mea prietenă. Fie ca tu să fii binecuvântată cu toate lucrurile din această lume care te fac fericită și care aduc pace în viața ta. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Astăzi este ziua numelui tău. Sper să te bucuri la maxim de această zi specială a ta. Fie ca niciodată să nu cedezi în fața a ceva care te-ar împiedica să trăiești la maximum. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

O zi a numelui fericită, draga mea prietenă/dragul meu prieten. Îți mulțumesc că îmi ești alături mereu. Fie ca bunul Dumnezeu să continue să-și reverse binecuvântările Sale divine asupra ta. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Astăzi este ziua numelui tău. Sper să ai cea mai frumoasă zi. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească în fiecare zi!  La mulți ani, Mihai/Mihaela!

La mulți ani de ziua numelui pentru persoana mea preferată. Fie ca toate cele bune să-ți umple inima de fericire. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Sunt mai mult decât mândru/mândră să te numesc prieten. Sfinții Mihail și Gavril să te ajute și să te protejeze toată viața! La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Îți doresc o zi plină de momente prețioase și amintiri pe care să le prețuiești toată viața. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Există multe nume în acestă lume, dar doar al tău mă face să simt dragoste nemărginită! La mulți ani, Mihai/Mihaela!

O zi a numelui binecuvântată! Îți doresc multă sănătate și fericire. în această zi. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

La mulți ani de ziua numelui! Îți doresc ca norocul și sănătatea să te călăuzească în toate zilele ce vor urma! Îți doresc să ai un suflet curat, să nu te înclini niciodată și să-ți porți cu mândrie numele de acum! La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Îți doresc din tot sufletul tot ce-i mai frumos în viață. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

La mulți ani de ziua numelui! Îți urez sănătate – pentru că nu se poate trăi fără ea, fericire – pentru că fără ea te pierz. 

iubire – pentru că ea face ca pământul să se învârtă. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

La mulți ani de ziua numelui! Numele tău sfânt să îți poarte noroc oriunde ai merge. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Îți doresc ca sufletul tău să fie plin de bucurie. Îți doresc să ai încântare și vise. Bucură-te de această zi specială! La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Ai un nume care pentru mine înseamnă bucurie, fericire și iubire. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Pentru cel mai bun prieten al meu: numele tău este ca multe altele, dar tu ești o persoană unică. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Să rămâi mereu la fel, pentru că ești o persoană specială! La mulți ani de ziua numelui, Mihai/Mihaela!

Mesaje pentru Gabriel/Gabriela de Sfinții Mihail și Gavril

Îți doresc ca cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La multi ani, Gabriel/Gabriela!

Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Ai un nume binecuvântat. Poartă-l cu mândrie. La mulți ani! 

De Sfinții Mihail și Gavril, îți doresc să-ți fie plină de realizari și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani, Gabriel!

Îți doresc din adâncul sufletului numai bine. Sănătate, fericire și împlinirea celor mai ascunse dorințe din sufletul tău! La mulți ani de ziua numelui!

Îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani de ziua numelui, Gabi!

Îți urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină și tot ceea ce este mai pur și mai luminos. La mulți ani, Gabriel/Gabriela!

Cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril, îți doresc să îți sărbătorești ziua de nume înconjurat de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

Sper să ai o zi a numelui la fel de colorată precum îți e viața! Aduci bucurie tuturor celor din jur! La mulți ani!

De Sfântul Mihail și Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare cu caldura sufletelor, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special! La mulți ani!

La mulți ani, de Sfinții Mihail și Gavriil! Să ai parte de multă sănătate, bucurii, împliniri și să te bucuri de această zi frumoasă mereu!

Îngerul Gavril, înger al Bunei Vestiri, să îţi călăuzească paşii Gabriel/Gabriela şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine La mulţi ani!

Arhanghelul Gavril să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani!

Sfinții Mihail și Gavril să te ajute să îți împlinești toate dorințele! La mulți ani, de ziua numele!

Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!

De ziua numelui tau, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca macar jumatate din dorintele pe care o sa ti le pui! 

Fie ca Sfinții ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri! La mulți ani, Gabi!

La mulți ani, de Sfinții Mihail și Gavril! Să ai parte de multa sanatate, bucurii și impliniri.

La mulți ani, dragul meu Mihai! Ziua numelui tau să-ți fie luminoasă și fericită și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta!

O zi frumoasa si o viață plină de bucurii! La multi ani de ziua numelui!

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton