Mărturisirea emoționantă a asistentul SMURD, chemat să-și salveze propriul copil: „Știam că fiecare lacrimă de-a lui înseamnă că este în viață!”

 Dumba Gabriela
.

Sebastian Petruş, asistentul medical din cadrul SMURD Timiş, chemat în misiune de salvare chiar pentru propriul copil povestește pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne ce a simţit când și-a văzut fiul lovit de o mașină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În vârstă de 30 de ani, Sebastian Petruş lucrează de 4 ani la SMURD, iar în week-end-ul trecut a luat parte la cea mai grea misiune din viaţa sa, să-și salveze propriul copil.

„De câteva minute elicopterul SMURD decolase de la Timișoara către Arad, unde urma să fie pregătit pentru o nouă urgență. În timpul zborului au primit un apel prin stație. Vă rugăm să vă îndreptați către satul Fârdea. Un copil de 4 ani a fost lovit de o mașină. Urgent trebuie transportat la spital. Nu știm dacă a fost afectată coloana sau alte organe vitale. Nu se poate mișca și îl doare spatele.

Imediat pilotul a schimbat traseul aeronavei, iar echipajul medical a început să se pregătească pentru intervenție', povesteşte Sebastian Petruş pe pagina MAI.

La scurt timp, Sebastian Petruş a fost anunţat de soţia lui că băieţelul lor a fost lovit de o maşină. În acel moment Sebastian a realizat că merge să-și salveze propriul copil, care era în vacanță la bunici.

„Când m-a văzut cel mic, a început să plângă. Niciodată nu am crezut că văzându-mi baiatul plângând, voi fi cel mai fericit om de pe pământ. Știam că fiecare lacrimă de-a lui înseamnă că este în viață.

sebastian-petrussebastian-petrus

Copilul a fost preluat de către elicopter și dus de urgență către Timișoara.

„Știam că trebuie să îl țin de vorbă pe cel mic, să nu adoarmă. Vorbeam întruna… ca niciodată, doar ca să nu închidă ochii. Îmi aduc aminte că îi citeam povești și voiam să îl văd cu ochișorii închiși, dar acum îl voiam treaz. Ați auzit vreodată te iubesc? Pentru mine acel te iubesc spus de puiul meu, acolo sus în aer, a însemnat cel mai mult.”, spune Sebastian.

Copilul a fost operat la picior și va urma o perioadă de recuperare. Cel mai important, însă, este că a scăpat cu viață.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton