Jurnalistul Marius Buga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Reporterul este acuzat de act sexual cu un minor, iar Pro TV a încetat colaborarea cu el: ”Condamnă ferm comportamentul imoral și ilegal”

 Dumitrache Laura
.

Jurnalistul PRO TV Marius Buga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fostul corespondent Pro TV, în vârstă de 42 de ani a fost reținut miercuri seara, într-un dosar în care este acuzat de acte sexuale cu un minor. Judecătorul a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Marius Buga a fost arestat preventiv după ce a fost acuzat de acte sexuale cu un minor în vara anului 2021 și 3 februarie 2023. Inițial, fostul jurnalist de la PRO TV a fost reținut pentru 24 de ore, dar Judecătoria Târgoviște a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

marius bugamarius buga

Jurnalistul care a fost până în urmă cu puțin timp corespondent PRO TV în județul Dâmbovița Marius Buga, unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile miercuri seara. Mandatul a fost emis de Judecătoria Târgoviște.

Citește și: Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost reținut pentru 24 de ore. Reporterul este cercetat penal pentru act sexual cu un minor de 16 ani, dintr-un centru de plasament

Citește și:Ramona Bădescu are probleme în educarea fiului ei de 3 ani: „Încerc să-l lămuresc fără palma la fund, ca pe vremea mea”

Citește și:Radu Vâlcan, imagine rară cu mama, bunica și fratele lui: „Au venit ai mei in vizită'

Citește și:Managerul trupei ASIA a dezvăluit motivul pentru care Irina Nicolae nu va fi pe scenă la concertul aniversar al formației: „Acest conflict e bun, chiar ne prinde bine”

Jurnalistul PRO TV Marius Buga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul corespondent PRO TV Marius Buga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de acte sexuale cu un minor. Inițial, judecătorii au decis ca jurnalistul să rămână în spatele gratiilor pentru 24 de ore. Însă, procurorii au prezentat Judecătoriei Târgoviște propunerea de a fi reținut pentru 30 de zile, conform Agerpres.

Marius Buga este acuzat că a agresat un băiat minor, în perioada anului 2021 și data de 5 februarie 2023. „La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 şi 4 lit. e din Codul Penal. Faţă de persoana de sex masculin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Care a fost reacția trustului PRO TV

Reprezentantii televiziunii au anunțat că au aflat despre investigația care îl vizează pe jurnalistul Marius Buga. PRO TV a publicat marți un comunicat de presă: „Am aflat cu surprindere despre investigaţia care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acţiune imorală. Nu putem comenta această situaţie, dar suntem convinşi că autorităţile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informaţiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecţia minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!'.

Astăzi, Pro TV a revenit cu un nou punct de vedere și anunță că a încetat colaborarea cu Marius Buga.

'PRO TV condamnă ferm comportamentul imoral și ilegal de care a fost acuzat angajatul nostru, Marius Buga. Având în vedere evoluția anchetei și prevederile legale în vigoare, contractul de muncă al acestuia a fost suspendat. Protecția minorilor este una dintre responsabilitățile noastre cheie, ca adulți și părinți, și credem că societatea poate evolua doar dacă avem grijă de copiii noștri', a transmis postul TV.

Cine este Marius Buga

Marius Buga are 42 de ani și este corespondent la PRO TV de foarte mulți ani. Publicul român îl recunoaște datorită aparițiilor sale de la ora 19.00, de la PRO TV. Jurnalistul a creat un site din județul Dâmbovița, pe care îl administrează.

În prezent, Marius Buga este anchetat cu privire la întreținerea relațiilor sexuale cu un minor de 16 ani. Se pare că adolescentul ar locui într-un centru de plasament în care jurnalistul ar fi filmat în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton