Ionuț Mureșan, asistent medical din Arad, s-a sinucis, la doar 37 de ani. L-a îngrijit și pe Benone Sinulescu, în ultima parte a vieții

 Dumba Gabriela
.

Ionuț Mureșan, un asistent medical din Arad, care avea și firma „Îngrijiri la domiciliu' s-a sinucis în seara de Mărțișor. La 37 de ani, Ionuț Mureșan era foarte respectat în branșă, iar moartea lui i-a șocat pe toți cei care îl cunosc, mai ales că în curând urma să fie tată. Ionuț Mureșan a fost și cel care l-a îngrijit pe Benone Sinulescu în ultima parte a vieții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Familia și prietenii lui Ionuț Mureșan sunt șocați de vestea sinuciderii pentru că toți îl știau plin de viață, dedicat meseriei și foarte fericit că va fi tată în curând. Se pare că Ionuț Mureșan a ales să își pună capăt zilelor în propriul birou, din Arad, luând o supradoză de medicamente. Cei care îl cunoșteau nu cred în sinuciderea ei și speculează o altă cauză a morții.

281943161_5186714098041916_1281905725997579224_n281943161_5186714098041916_1281905725997579224_n

Iubita lui a cerut ajutor când Ionuț Mureșan nu a mai răspuns la telefon

Iubita lui Ionuț Mureșan este cea care a cerut ajutor, deoarece acesta nu răspundea la telefon și avea biroul închis. Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

„În seara zilei de 1 martie a.c., polițiștii arădeni au fost sesizați despre un bărbat de 37 de ani, găsit decedat în locuința sa de pe Calea Timișorii, din municipiu. Cadavrul a fost transportat la S.J.M.L. Arad, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale', a declarat Mădălin Herbei, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Deși oficial nu a fost stabilită cauza decesului, se pare că Ionuț a luat o supradoză de medicamente.

Ar fi vorba despre morfină. O să așteptăm rezultatul autopsiei', a declarat un apropiat al acestuia, citat de Adevărul.ro.

Arădenii sunt înmărmuriți de moartea lui: Cred că nu este om să nu-l fi cunoscut sau să nu fi auzit de tine… Mureșan Ionuț. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Ai fost un om extraordinar', este doar unul dintre miile de mesaje postate pe siturile de socializare.

Citește și: Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au scăpat de bărbatul care le-a hărțuit. A fost arestat

Citește și:„Peste cadavrul meu’. Narcisa Suciu nu a acceptat ca tatăl ei să-și refacă viața, după moartea mamei

Citește și:Cum arată casa Monicăi Tatoiu. Imobilul, evaluat la 2,5 milioane de euro, a fost ridicat pe o fostă groapă de gunoi

Cu puțin timp înainte de sinucidere, Ionuț Mureșan anunța că va fi tată

În luna februarie, Ionuț Mureșan anunța mândru că va deveni tată.

Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinți! Trebuia să împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține. O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!', este mesajul postat de Ionuț pe Facebook.

Apropiații nu își dau seama de ce a recurs la acest gest, mai ales că anul acesta s-a arătat foarte îndrăgostit și plin de viață: „Nu este neaparat ca mă laud, daaaar am cea mai frumoasă iubită din intreaga lume', este unul dintre mesajele în care apare iubita lui în poze.

Ionuț Mureșan l-a îngrijit și pe Benone Sinulescu

Ionuț Mureșan, avea firma „Îngrijiri la domiciliu' prin intermediul căreia a salvat viața multor persoane și a fost acolo când au avut nevoie de el, mai ales pe timpul pandemiei. L-a îngrijit și pe Benone Sinulescu în ultima parte a vieții artistului.

„Azi s-a împlinit un an de cand maestrul Benone Sinulescu ne-a parasit! Vreau sa-i aduc un omagiu pe aceasta cale si sa-i transmitem un gand bun acolo sus de unde el ne vegheaza! Ma bucur ca te-am cunoscut maestre si ca am avut onoarea sa-mi fi unul din cei mai frumosi pacienti!”, scria Ionuț Mureșan pe 22 noiembrie 2022, pe Facebook, alături de o poză cu maestrul Benone Sinulescu.

Ionuț Mureșan a lucrat ca brancardier în UPU la Spitalul Județean Arad aproximativ 10 ani, 3 ani ca paramedic la Smurd Vinga și din 2017 presta servicii medicale la domiciliu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton