Imagini șocante! Un avion de pasageri s-a rupt în trei bucăți, pe un aeroport din Istanbul. Bilanțul victimelor

 Dumba Gabriela
.

Ministrul turc al Sănătății, Fahrettin Koca, a anunțat astăzi că trei oameni au murit și alte 179 au fost răniți în urma accidentului aerian produs miercuri după-amiază pe aeroportul internaţional Sabiha Gokcen din Istanbul, potrivit agenției de presă Reuters. Avionul de pasageri Boeing 737, care venea de la Izmir, a luat foc la impactul cu solul și a ieșit în afara pistei aeroportului, unde s-a rupt în trei bucăți.

Fuzelajul aeronavei, un Boeing 737 al companiei private turceşti Pegasus, s-a rupt în trei şi a luat foc după ce avionul a ieşit de pe pista aeroportului, potrivit unor imagini difuzate de canalul CNN-Türk.

Avionul venea de la Izmir (vestul Turciei) şi a derapat, ieşind de pe pistă din cauza unei ploi torenţiale care s-a abătut asupra metropolei turce. Incendiul care s-a declanşat după accident a fost stins de către pompieri, a relatat agenţia de presă Anadolu, citată de Mediafax.

Guvernatorul Istanbulului, Ali Yerlikaya, a anunțat că răniții sunt tratați la 18 spitale din oraș.

Aeroportul Sabiha Gokcen a fost închis pentru zboruri şi toate avioanele au fost redirecţionate spre aeroportul internaţional din Istanbul situat în partea europeană a capitalei economice a Turciei.

foto: stirileprotv.ro

Citește care sunt cele mai mari aeroporturi din lume!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton