Imagini cu parada militară de 1 Decembrie 2022. Ce mesaj a transmis președintele Klaus Iohannis: "La mulți ani, România!"

 Dumitrache Laura
.

Imagini cu parada militară de 1 Decembrie 2022. Peste 1.500 de militari și specialiști din MApN, MAI, SRI, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Administrația Națională a Penitenciarelor și Autoritatea Vamală Romană. De Ziua Națională, în București și în marile orașe ale României se organizează parade militare, depuneri de coroane pentru soldații care au murit în lupta pentru unirea provinciilor istorice românești. Ce mesaj a transmis Klaus Iohannis de Ziua României!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Imagini cu parada militară de 1 Decembrie 2022. În tribuna oficială se află președintele țării, Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, dar și membrii ai Guvernului. Avioanele și elicopterele nu se ridică de la sol, la parada militară organizată astăzi, de 1 Decembrie. Cauza este vremea rea de la București și sunt rafale puternice de vânt.

romaniaromania

Pe 1 Decembrie 2022 celebrăm 104 ani de la Marea Unire. La Alba Iulia a avut loc Marea Adunare Națională, care a votat unirea Transilvaniei cu România și a dus la formarea României Mari. Mii de români sunt prezenți la Parada Militară Națională.

Citește și: Ce se întâmplă dacă refuzi încorporarea în caz de război.Categoria de vârstă vizată

Citește și:Povestea lui Adrian Chira, patriotul de 6 ani, care nu lipsește de la paradele de 1 Decembrie.Băiețelul știe la perfecție istoria României!

Citește și:Soția lui Dan Badea, glume înțepătoare despre Lora la Stand-Up Revolution:”Parcă-l înșelasem cu cel mai bun prieten”

Citește și:Adda îl acuză pe CRBL că ar fi umilit-o, în trecut:„M-am întors plângând. Mi-a spus că…'

Imagini cu parada militară de 1 Decembrie 2022

Parada Militară Națională a început cu defilarea detașamentelor reprezentative ale Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne. Serviciului Român de Informații de Telecomunicații Speciale și Administratiei Naționale a Penitenciarelor.

La parada de la Arcul de Triumf a sosit și președintele României, Klaus Iohannis. Liderul statului a depus o coroană de flori în memoria eroilor neamului. În tribună oficială se află printre alții, premierul Nicolae Ciucă, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu și membrii ai Guvernului. Klaus Iohannis a fost întâmpinat de ministrul Apărării, Angel Tîlvar. Peste 1.500 de militari și specialiști din MApN, MAI, SRI, STS și ANP participă la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale României în Piața Arcul de Triumf.

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, de Ziua României

Președintele Klaus Iohannis a urat  'La mulţi ani!' României de Ziua Națională. Liderul statului a postat pe Twitter și Facebook un mesaj de ziua României. 'La mulţi ani, România!', a scris preşedintele pe Twitter, postând şi un filmuleţ care are ca fundal sonor imnul naţional.

Ca în fiecare an, de Ziua Națională, Președintele Klaus Iohannis participă la parada militară organizată la Arcul de Triumf și va decora personalități civile.

Restricții de circulație de Ziua Națională în Capitală

De 1 Decembrie, Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat restricții de trafic în zona Piața Arcul de Triumf și în zonele adiacente.

Pe 1 decembrie, între orele 4:00 și 18:00, traficul rutier va fi restricționat total pe bd. Regele Mihai I (între Piaţa Presei şi Piaţa Arcul de Triumf), pe șos. Kiseleff (între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei), pe str. Alexandru Constantinescu (între Piaţa Arcul de Triumf şi bd. Mărăşti), pe bd. Mareșal Constantin Prezan, precum şi pe bd. Mareşal Alexandru Averescu (între Piaţa Arcul de Triumf şi bd. Mărăşti).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton