Horoscopul lunii iunie. Surprize în plan amoros pentru zodii

 Cica Cristina
.

Horoscopul lunii iunie vine cu vești de schimbare pentru mai multe zodii. Iunie este o lună a cunoașterii de sine pentru Berbeci, aduce cu sine surprize în plan amoros pentru unele zodii sau noi începuturi în carieră pentru altele. Iată ce prezic astrele și la ce trebuie să fie atenți nativii în perioada următoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscopul lunii iunie – Berbec

Iunie este, pentru tine, o lună a cunoașterii. De sine, în principal. Ai alergat prea mult după himere, în ultima perioadă și ai neglijat ce era cel mai important: pe tine. Ia o pauză și ai grijă de tine. Toate celelalte vor veni de la sine, imediat ce tu vei fi fericit!

Horoscopul lunii iunie – Taur

Ai trecut prin momente tensionate în prima jumătate de an și este vremea să te oprești puțin. Este perioada perfectă să capeți noi puteri, venite din interiorul tău, iar acest lucru o să se întâmple mai ales în preajma Solstițiului de vară, pe 21 iunie.

Horoscopul lunii iunie – Gemeni

Citește, scrie, comunică, învață în luna iunie. Capacitatea ta de concentrare este la cotă maximă și îi vei uimi pe cei din jur cu genialitatea ta. Eclipsa de Soare îți aduce o mulțime de beneficii și atingi un apogeu din punct de vedere intelectual.

Horoscopul lunii iunie – Rac

După 21 iunie, Soarele în semnul tău îţi aduce multă energie. Devii activă şi prezenţa ta atrage uşor atenţia, ceea ce înseamnă că admiratorii nu vor lipsi din preajma ta. Iar dacă ești singură și în căutarea unui partener, pregătește-te, sunt șanse să apară!

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Horoscopul lunii iunie – Leu

Iunie vine cu surprize mari în sectorul dragostei, ceea ce înseamnă că ori apare un partener la orizont, ori cel pe care îl ai deja duce relația la nivelul superior. Pregătește-te sufletește, pentru că e posibil să primești inelul de logodnă!

Horoscopul lunii iunie – Fecioară

Luna Nouă din 10 iunie îţi poate aduce noi începuturi în carieră. Poți primi o ofertă de job la care visezi de mult timp sau o avansare și o recunoaștere la locul de muncă actual. Cert este că vei fi apreciată și financiar, nu doar verbal!

Horoscopul lunii iunie – Balanță

Venus stimulează zona romantică, așa că vei fi mai afectuoasă, senzuală și iubitoare. Partenerul tău va fi foarte plăcut surprins de schimbarea ta, iar răsplata va fi pe măsură. N-ar fi rău dacă ai încerca să menții această stare și pe viitor.

Horoscopul lunii iunie – Scorpion

După 11 iunie, Marte în Leu te ajută să îţi asumi responsabilităţi noi şi lupţi din poziţia de lider la locul de muncă. Le poţi fi celorlalţi un model de integritate, rezistenţă şi înţelepciune. Vei fi un exemplu pentru ceilalți și te simți bine în această postură!

Horoscopul lunii iunie – Săgetător

Nu ai trecut printr-o perioadă ușoară în ultimele luni și poți considera această experientă drept un foc purificator. Chiar este indicat să aprinzi o lumânare în camera unde stai atunci când vrei să meditezi și să te refaci. Te ajută să te liniștești și să îți recapeți puterile.

Horoscopul lunii iunie – Capricorn

Iunie este o lună în care realizezi că totul în jur este magie. Imediat ce formulezi în gând o dorință ți se va îndeplini cu o forță ce te va uimi. Îți dai seama cât de puternice sunt gândurile și cuvintele și cum vei reuși
să ieși, ca prin farmec, din situații ce par fără soluție.

Horoscop iunie – Vărsător

Ai grijă la orgoliu, atât al tău, cât și al celor cu care intri în contact! Marte se află în Leu, ceea ce înseamnă că se poate face din țânțar armăsar și se pot isca unele conflicte din motive banale, totul din cauza orgoliului exagerat.

Horoscop iunie – Pești

Te interiorizezi mai uşor şi te retragi în intimitatea familiei în prima parte a lunii. Acasă îți încarci bateriile și, cu forțe proaspete, simți că este timpul să treci de la dorință la faptă și să scoți de la naftalină vise pe care le tot amâni.

Sursa foto: pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton