Horoscopul lunii iulie. Vești excelente pentru multe zodii

 Cica Cristina
.

Horoscopul lunii iulie vine cu vești „de foc', cel puțin în plan amoros pentru unele zodii. Nu este exclus să se formeze noi relații sau să consolideze altele mai vechi, eventual cu o cerere în căsătorie. Luna iulie pare să fie luna armoniei pentru multe zodii, dat fiind că vine cu atât de multe vești bune. Iată ce prezic astrele pentru perioada următoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscopul lunii iulie – Berbec

Iulie stă sub semnul dragostei! Ai toate șansele să-ți întâlnești marea iubire, iar dacă deja a apărut în viața ta, este foarte posibil ca relația să meargă în etapa următoare. Așadar, să nu te șocheze dacă se pune în genunchi, în mijlocul mall-ului, și scoate inelul!

Horoscopul lunii iulie – Taur

Armonie pe toată linia pentru tine! Datorită lui Jupiter în poziția peștilor, te vei simți împlinită și vei înceta să-ți mai faci griji cu privire la lucrurile pe care nu le ai sub control. Amoros, este o lună de foc pentru tine, așa că fii cu ochii-n patru după „the one!

Horoscopul lunii iulie – Gemeni

Jupiter îți dă dorința de putere și ai tendința să te supraestimezi! N-ar fi nimic rău în asta dacă ar corespunde, totuși, cu realitatea. Coboară puțin cu
picioarele pe pământ și nu te implica în situații care te depășesc, din dorința de a demonstra că poți!

Horoscopul lunii iulie – Rac

Saturn te ajută să lucrezi cu slăbiciunile tale și să faci din ele calități! la început de iulie, nu-ți merge foarte bine în dragoste, dar nu-i un capăt de țară. Știi tu, un pas înapoi, doi înainte! Nu te doboară nimic în această vară și ești mai puternică decât ai fost în ultima perioadă.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Horoscopul lunii iulie – Leu

Ești în formă maximă, o energie debordantă îți dă aripi să-ți duci la îndeplinire cele mai arzătoare dorințe. Venus te ajută să stabilești relații noi, să cunoști oameni, să te îndrăgostești… profită de moment, că va mai veni peste 22 de luni această perioadă!

Horoscopul lunii iulie – Fecioară

Vei fi provocată să te gândești dacă merită sau trebuie să mergi mai departe în legătură cu aspecte importante din viața ta, ce țin atât de latura profesională, cât și de cea personală. De prea mult timp scârțâie niște lucruri și Universul nu te mai lasă să continui așa!

Horoscopul lunii iulie – Balanță

Ești foarte concentrată pe viața profesională și vei cunoaște mulți oameni care te vor scoate din zona de confort. Descoperi că ești mai puternică decât credeai, iar cei din jur vor fi uimiți de abilitățile tale. Folosește-ți creativitatea la nivel maxim.

Horoscopul lunii iulie – Scorpion

O perioadă excelentă pentru călătorii! În plus, întâlnirile amoroase vor continua cu mai multă profunzime și intensitate. ai grijă la conflictele cu cei apropiați! Parcă nu te mai mulțumește nimic și ai tendința să exagerezi cu reproșurile. Pleacă în vacanță, mai bine!

Horoscopul lunii iulie – Săgetător

Există multe tensiuni în viața ta și recomandat este să îți găsești câteva activități care să te relaxeze. Altfel, te descarci pe cine nu merită, respectiv prieteni și familie. În fond, problema este la tine, așadar fă cumva să armonizezi ce-i în sufletul tău.

Horoscopul lunii iulie – Capricorn

Este o perioadă ideală pentru a te redescoperi, a avea conversații profunde și intense. Din fericire, la locul de muncă este liniște și pace, perioadă excelentă pentru a-ți reface energia și a-ți canaliza atenția spre activități care să-ți bucure sufletul!

Horoscop iulie – Vărsător

Marte îți va da energie și nu va fi nimic ce nu poți face, așa că nu te mai subestima! Din cauza influenței acestei planete, vei fi și mai impulsivă, și mai neliniștită decât de obicei. Din fericire, în dragoste iese soarele pe strada ta!

Horoscop iulie – Pești

Luna iulie va intensifica emoțiile și, din acest motiv, te vei simți absolut copleșită. Ferește-te de depresie și anxietate! Chiar dacă nu-ți place să faci sport, mișcarea te poate ajuta să eviți suferința fizică.

Sursa foto: pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton