Horoscopul lunii februarie. Zodiile care stau cel mai bine pe plan sentimental în Luna Dragostei

 Cica Cristina
.

Horoscopul lunii februarie vine cu vești bune. Cum stau zodiile în plan amoros în Luna Dragostei: la orizont se arată posibilități de noi relații, în timp ce altele s-ar putea destrăma, prezic astrele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop februarie – BERBEC

Februarie stă sub semnul afirmării profesionale. Simți că a venit vremea ca lumea să știe cine ești, visezi la o poziție de conducere, iar dacă o ai deja, ai vrea și mai mult. Poate să ai compania ta și nu să fii doar un angajat. Partea bună este că astrele te susțin!

Horoscop februarie – TAUR

Îți exprimi mai greu sentimentele și nu ți-e ușor nici față de tine să recunoști ceea ce simți pentru anumite persoane. Ai vrea ca altcineva să ia deciziile în locul tău. Doar că tu trebuie să-ți revizuiești sentimentele și să alegi în funcție de ceea ce simți!

Horoscop februarie – GEMENI

Se conturează noi posibilități de câștig, proiecte noi în care ai putea fi cooptată și pare că este vorba despre o colaborare pe termen lung. Și una avantajoasă pentru tine. Deși te-ar putea speria inițial ideea, ai mai
multă încredere în tine și va fi bine!

Horoscop februarie – RAC

Pe plan amoros te simți constrânsă, parcă nu mai ai libertatea care îți este atât de dragă, partenerul pare să te sufoce cu prezența lui și tot ce vrei este să evadezi. Sigur, fuga poate fi o soluție pe moment, însă pe termen lung trebuie să-ți faci ordine în viață!

Horoscop februarie – LEU

Marte este în casa iubirii, așa că profită cât poți de toate oportunitățile de a cunoaște oameni noi, de a începe o nouă poveste de dragoste. Sunt șanse mari ca deciziile de acum să aibă efecte pe termen lung. Dă frâu liber sentimentelor și ai mai mult curaj să fii tu!

Horoscop februarie – FECIOARĂ

Este momentul să duci relația pe care o ai la nivelul următor, să te căsătorești sau măcar să-l prezinți părinților pe partenerul tău. Este un pas important și ăsta! Dacă nu simți să faci asta, poate ar trebui să te întrebi dacă mai are rost să fii în această poveste.

Horoscop februarie – BALANȚĂ

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, acum iese Soarele și pe strada ta! Profesional îți merge bine și întâlnești partenerii alături de care să pui bazele unor proiecte mari. Nu te grăbi să accepți oferte ce țin de străinătate; verifică toate datele problemei!

Horoscop februarie – SCORPION

Ai grijă de sănătate în această lună, fă toate investigațiile pe care le amâni, intră în acel program de slăbit sau detoxifiere pe care ți-l dorești de atâta
timp, vorbește cu un psiholog sau un life coach, fă sport, mergi la SPA, ai grijă de tine în toate aspectele!

Horoscop februarie – SĂGETĂTOR

Ai putea simți nevoia de a reveni asupra deciziei de a te căsători ori de a divorța și de a începe o nouă poveste, care implică responsabilități cu care nu ești familiarizată. O situație te scoate din zona de confort și trebuie să te gândești bine la ce ai nevoie cu adevărat!

Horoscop februarie – CAPRICORN

În dragoste și familie ai parte de liniște, dar profesional te-ar putea scoate din plafonarea ultimei perioade noi oferte de muncă. E posibil ca unii angajatori care ți-au refuzat CV-ul să reconsidere colaborarea cu tine, dar nu te grăbi să semnezi orice.

Horoscop februarie – VĂRSĂTOR

Nu cheltui mai mult decât ești dispusă să pierzi și nici nu te întinde mai mult decât îți este plapuma, în luna asta. Fii chibzuită cu banii, n-o fi un capăt de țară dacă nu cumperi tot ce este la reducere! E momentul să-ți revizuiești lista de cheltuieli prioritare!

Horoscop februarie- PEȘTI

Pe plan amoros, nu lua decizii care țin de viitor! Așteaptă puțin, analizează toate aspectele, pune chiar și răul înainte și nu crede că tot ce zboară se
mănâncă. Fii cât se poate de cerebrală în luna asta și amână deciziile importante.

Sursa foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton