Horoscopul dragostei și al sexualității. Cele mai pasionale zodii

 Dumba Gabriela
.

Horoscopul dragostei și al sexualității. Unele dintre zodii sunt mai pasionale decât altele, cad mai ușor în vraja dragostei și se implică total atunci când au alături partenerul potrivit. Alții au răbdare să consume începutul de relații la cine romantice, pe când unele zodii trec la acțiune și ar fi bine să întrebi ce zodie este viitorul tău partener de când te invită la cafea. Eviți surprize neplăcute astfel!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câteva concluzii succinte despre unele dintre cele mai pasionale zodii din horoscop și ceea ce-i definește pe nativi, în câteva cuvinte, când vine vorba despre dragoste și sexualitate:

Atunci cand sunt indragostiti, Berbecii au emotii intense, deschise, entuziaste si pline de un romantism arzator.

Taurii nu ar refuza o partida de amor intr-o poiana cu flori inmiresmate si iarba frageda.

Gemenii gasesc o mare delectare in partidele de sex prin telefon. Iubirile sub clar de luna, acompaniate de serenade si poeme de dragoste, sunt cele la care viseaza orice Rac.

Indiferent de metode, Leii considera ca a-si satisface perechea e o datorie de onoare.

Fecioarele au o sexualitate viguroasa si inventiva, uneori simt tentatia sa incalce tabuuri.

Amor in hotel de 5 stele – una dintre fanteziile Balantelor.

Scorpionii sunt cei mai preocupati de sex si au cel mai ravasitor magnetism sexual. Ei cauta superlativul si sunt capabili sa-i ofere partenerului cele mai profunde si zguduitoare trairi erotice.

Dincolo de exteriorul sobru, Capricornii ascund o energie sexuala peste medie. In materie de preferinte, acestia sunt surprinzator de diferiti, putand avea de la cele mai simple la cele mai sofisticate optiuni.

Sagetatorii iubesc jocurile sexuale, sunt dornici de senzatii tari si amatori de experimente socante.

Cand iubesc, Varsatorii devin foarte activi sexual, ingeniosi, gata sa experimenteze orice excentritate de alcov.

Pestii traiesc erotismul ca pe o initiere in mis-terele cosmice, ca pe un mod de a transcede realitatea.

Cele mai pasionale zodii din horoscop

Taur

Taurii sunt iubareti din fire sau, cu alte cuvinte, le cam da inima ghes. Insa de la gand la fapta e ceva cale. Cand se simt atrasi de cineva, nu demareaza in tromba, ca predecesorii lor zodiacali, Berbecii, ci isi iau un anumit ragaz, cat sa analizeze marfa, sa o evalueze si sa decida daca fac un plasament rentabil, scrie avantaje.ro.

Taurii au o sexualitate plina, primara si naturala, ca un fruct copt care asteapta sa fie cules. O sexualitate ecologica, „fara E-uri psihologice. Hipersenzoriali, rezoneaza puternic prin cele cinci simturi. Tot ce arata frumos, miroase bine, are gust bun, e placut la atingere sau le incanta auzul este pentru ei intens afrodisiac.

Gemeni

La Gemeni, impulsul erotic e activat mai mult de stimulii mentali decat de cei carnali, iar libidoul se hra-neste in principal din idei si vorbe. Soaptele de amor, aluziile indecente, propunerea de a pune in practica o tehnica sexuala aflata de te miri unde pot declansa adevarate furtuni pasionale. Lipsiti de inhibitii si deschisi catre nou, sunt dispusi sa incerce orice, macar o data.

Fiindca sunt creativi si le place sa se joace, nu numai ca pot inventa cele mai nastrusnice combinatii de alcov, dar pot deveni fani ai jucariilor erotice. Excelenti comunicatori, pot gasi o mare delectare in partidele de sex prin telefon.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Marin și Ștefan Ciuculescu de la Survivor. Cu cine dormea Elena

Citește și: Andreea Lodbă a prezis eliminarea lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor: „Vor urma conflicte între…’

Citește și: Mama lui Ștefan Ciuculescu, despre parcursul fiului ei la Survivor: „Sper să apuce săptămâna viitoare’

Scorpion

Nimeni pe pamant nu are sentimente mai intense decat Scorpionii si nu se implica emotional mai tare decat ei. Uluitoarea capacitate de focalizare care le aduce admirabile performante in alte domenii se exercita si in dragoste.

Fascineaza prin simpla prezenta, creeaza in jur un camp energetic dens, incarcat de semnale erotice.

Traditional, Scorpionii sunt considerati cei mai sexualizati din tot zodiacul. Informatia nu este chiar exacta – in materie de apetit si palmares, este putin probabil sa castige daca intra in competitie cu Berbecii sau Sagetatorii, de exemplu. Sunt, insa, cu siguranta cei mai preocupati (chiar obsedati, s-ar putea spune) de sex si au cel mai ravasitor magnetism sexual.

Iar daca luam in considerare calitatea erotismului, ei sunt cei care cauta superlativul si pot declansa, in anumite conditii, fuziunea totala si cele mai profunde trairi erotice. Au puterea de a-si inalta partenerul la ceruri si de a-l cufunda in infern, determinandu-l sa-si dea intreaga masura.

Săgetător

Sagetatorii au o sexualitate majora, animalica, neinfranata. Dualitatea semnului lucreaza: o parte din ei tinde catre idealuri inalte, cealalta este extrem de fizica si instinctuala, de un erotism urgent si salbatic.

Complet lipsiti de inhibitii si simtul culpabilitatii, Sagetatorii cauta varietatea, iubesc jocurile sexuale, sunt dornici de senzatii tari si amatori de experimente socante. Pentru ei, sexul ideal este ca zborul cu parapanta sau bungee jumping-ul.

Vezi și care sunt cele mai frumoase mesaje de dragoste pe care le poți trimite persoanei dragi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton