Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Zodiile aflate la răscruce de drum

 Ifrim Georgiana
.

În această săptămână, unele zodii trebuie să ia decizii importante cu privire la viitorul lor profesional sau sentimental. Taurii au tendința să fie mai critici, Racii iau decizii importante, iar Balanțele sunt răsfățate de astre.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Berbec

Săptămâna aceasta, Berbecii își lasă latura sentimentală să iasă la suprafață și petrec mai mult timp cu partenerul de cuplu. Nativii fac pași importanți în relație și sunt pregătiți să ducă lucrurile la nivelul următor. La sfârșitul săptămânii, s-ar putea ivi unele conflicte la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Taur

Taurii au tendința să fie mai critici în această săptămână. Nativii își exprimă nemulțumirile la locul de muncă, dar și în relația cu partenerul de cuplu. Astrologii îi îndeamnă să fie mai empatici, căci riscă să-și compromită relațiile cu cei dragi. În sfera profesională, aceștia au șanse mari să se remarce prin rezultatele lor.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Gemeni

În această săptămână, Gemenii vor avea parte de o schimbare majoră în sfera amoroasă. Când se aștepată mai puțin, nativii întâlnesc o persoană cu totul specială. Astrologii le recomandă să-și asculte inima și să renunța la tendința de a controla totul, căci vor avea de pierdut pe termen lung.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Rac

Racii au de luat o decizie importantă în această săptămână. Nativii vor fi puși în situația de a renunța la actualul partener pentru a începe o nouă poveste de dragoste. Potrivit previziunilor astrale, urmează o perioadă încărcată emoțional pentru aceștia.

Citește și: De ce a plecat Gina Pistol de la Antena 1, după 7 ani. Producătoarea Chefi la Cuțite a dezvăluit motivul: „Nu mi-a fost ușor, dar…”

Citește și: Motivul pentru care Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1: „Par indisciplinată. Eu consider că am fost angajatul model”

Citește și: Fulgy, după ce Bia Khalifa l-a acuzat de violență și că a profitat de banii ei: „Cât de geloasă poate să fie. Nu poate să accepte ideea că….'

Citește și: De ce a vrut Andreea Bălan să părăsească competiția America Express și cum s-a răzgândit: „Atunci m-am resetat. Mi-am dat seama că…'

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Leu

Leii nu sunt în apele lor în această săptămână. Nativii au mai multe nemulțumiri legate de sfera profesională și personală, așa că vor lua în calcul unele schimbări majore. Astrologii le recomandă să nu ia decizii în momentele de vulnerabilitate, ci atunci când pot gândi problemele la rece.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Fecioară

Fecioarele progresează profesional în această săptămână. Nativii au un randament crescut la locul de muncă și reușesc să facă impresie bună în fața superiorilor. Potrivit previziunilor astrale, aceștia vor obține o mărire de salariu în viitorul apropiat.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Balanță

Balanțele au o săptămână excelentă din toate punctele de vedere. Nativii scapă de unele datorii mai vechi, relația cu partenerul de cuplu este ferită de probleme și tensiuni, iar randamentul la locul de muncă crește considerabil. Astrologii le recomandă să se bucure de această perioadă și să-și reîncarce bateriile.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Scorpion

Scorpionii au parte de schimbări majore în sfera amoroasă. În această săptămână, nativii trebuie să ia o decizie referitoare la relația cu o persoană specială din viața lor. Aceștia sunt nesiguri cu privire la sentimentele lor, însă trebuie să clarifice această situație.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii se află la o răscruce de drumuri din punct de vedere profesional. Nativii vor primi o ofertă tentantă de muncă și trebuie să decidă dacă sunt pregptți să renunțe la stabilitatea pe care le-o oferă actualul job.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Capricorn

Capricornii au parte de o săptămână liniștită și lipsită de stres. Nativii au o productivitate crescută la locul de muncă și petrec timp de calitate cu persoana iubită. La sfârșitul săptămânii, ar putea primi o veste foarte bună legată de locul de muncă.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Vărsător

Vărsătorii sunt favoriții astrelor în această săptămână. Nativii au noroc la bani și îi atrag ca un magnet. În plan sentimental, aceștia ar putea intra în atenția unei persoane deosebite. Astrologii le recomandă să facă primul pas, căci viitorul le rezervă numai lucruri bune.

Horoscop săptămânal 13 – 19 martie 2023. Pești

Peștii debordează de încredere în această săptămână, lucru care se refllectă și la locul de muncă, dar și în plan personal. Atitudinea nativilor va atrage complimente din partea superiorilor și a oamenilor apropiați din viața lor. Este momentul prilnic să ia decizii importante de viitor.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton