Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Zodiile care pot pretinde o mărire de salariu

 Ifrim Georgiana
.

Majoritatea nativilor traversează o săptămână productivă, plină de iubire și lipsită de conflicte. Taurii au un nivel ridicat de energie, Gemenii petrec momente romantice cu partenerul de cuplu, iar Balanțele obțin rezultate formidabile la locul de muncă. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Berbec

În această săptămână, Berbecii au nevoie de mai multă afecțiune din partea celor dragi. Nativii sunt copleșiți de responsabilitățile din plan profesional și simt nevoia să-și reîncarce bateriile în compania familiei și a prietenilor. Astrologii îi îndeamnă să-și dedice mai multe momente de relaxare și să-și elibereze programul.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Taur

Taurii sunt plini de energie și voie bună în această săptămână. Nativii primesc o veste bună legată de activitatea lor profesională, fie că este vorba despre o avansare în funcție sau o mărire de salariu. În sfera amoroasă, situația s-ar putea precipita în a doua jumătate a săptămânii, de aceea trebuie să dea dovadă de răbdare și empatie.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Gemeni

Săptămâna aceasta este caracterizată de dragoste pentru Gemeni. Nativii petrec momente de neuitat cu partenerul de cuplu și se bucură de tandrețe și afecțiune. La locul de muncă, aceștia au o productivitate crescută și reușesc să intre în atenția superiorilor.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Rac

Racii sunt frământați de griji în această săptămână. Nativii sunt anxioși cu privire la viitorul lor și își doresc mari schimbări în planul personal, dar și profesional. Astrologii îi îndeamnă să își calculeze atent următoarele mișcări, căci norocul ar putea da peste ei.

Citește și: Culiţă şi Iancu Sterp, cercetaţi într-un dosar de înşelăciune de 400.000 de euro. Ce acuzații li se aduc

Citește și: Fiul lui Pepe a făcut primii pași, la 8 luni. Imagini emoționante cu Pepe Jr.

Citește și: Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit: „Nu știm cine e, nu există!'

Citește și: Jorge s-a operat la genunchi, după accidentarea de la Survivor 2023. Cum se simte acum și ce interdicție i-au pus medicii: „Mi-a ajuns cuțitul la os. Nu am voie să…”

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Leu

Leii își dedică toată energia pentru a progresa profesional în această săptămână. Nativii aspiră la o mărire de salariu, așa că este momentul prielnic pentru a-și demonstra potențialul maxim. Eforturile lor vor avea rezultatele scontate în viitorul apropiat.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Fecioară

Fecioarele sunt cuprinse de nostalgie în această săptămânii. Nativii ar putea simți dor față de o persoană care a însemnat mult în trecutul lor. În plan profesional, nivelul de productivitate s-ar putea să nu fie cel dorit, având în vedere oboseala acumulată în ultima perioadă.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Balanță

Balanțele au un început de săptămână excelent și obțin rezultate formidabile la locul de muncă. Entuziasmul nativilor poate avea legătură cu o nouă poveste de dragoste, iar astrologii îi îndeamnă să se lase ghidați de inimă.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Scorpion

În această săptămână, Scorpionii își pun la punct situația financiară. Nativii ar putea scăpa de unele datorii mai vechi sau intră în posesia unei sume neașteptate de bani. În orice caz, urmează multe momente de răsfăț pentru aceștia.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii își reglează relațiile cu cei dragi și revin la unele discuții lăsate pe pauză. Nativii sunt dispuși să renunțe la orgoliu și să-și acepte greșelile, iar astrologii le recomandă să facă primul pas către cei cu care se află în conflict.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Capricon

Capricornii au o săptămână încărcată de conflicte. Nativii se vor simți neînțeleși și vor avea tendința de a-și expune punctul de vedere într-un mod nepoliticos. Din acest motiv, tensiunile vor fi în creștere la locul de muncă, dar și acasă. Astrologii îi îndeamnă să nu le testeze răbdarea celor din jur, căci ar putea întâmpina situații neplăcute.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Vărsător

Vărsătorii sunt plini de spranță în această săptămână. Nativii aspiră la noi începuturi pe plan sentimental și profesional, iar acum este momentul prielnic pentru a face o mișcare îndrăzneață. Când se aștepată mai puțin, ar putea fi loviți de săgeata lui Cupidon.

Horoscop săptămânal 6 – 12 martie. Pești

Peștii sunt îndemnați să-și păstreze cumpătul în această săptămână, în ciuda provocărilor pe care le vor întâmpina. Nativii nu sunt în apele lor și se vor confrunta cu un volum crescut de sarcini la locul de muncă.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton