Horoscop săptămânal 31 octombrie - 6 noiembrie 2022. Ce zodii primesc bani

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confruntă cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Berbec

Îți iei o pauză totală de la muncă și te relaxezi. S-ar putea să primești și niște prieteni în vizită sau pleci tu de acasă ca să te întâlnești cu niște persoane dragi. Nu ai mai stat de multă vreme alături de ei, așa că zilele acestea sunt mai mult decât binevenite pentru starea ta mentală.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Taur

Ai parte de niște griji din cauza banilor, după ce îți achiți datoriile, dar îngrijorarea ta se risipește rapid. Din fericire, ai parte de sprijin la nevoie, iar astrele sunt de partea ta. Beneficiezi de protecția divină, iar împlinirile apar după o perioadă dificilă.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie. Gemeni

Ți-ai dori să ajuți pe toată lumea, dar trebuie să înțelegi că este foarte important să fii tu bine înainte să întinzi o mână celor din jurul tău. Pune lucrurile în ordine, pentru ca apoi să poți rezolva problemele pas cu pas, fără să te mai gândești la o mie de chestii simultan.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Rac

Ești printre cei mai norocoși nativi în aceste zile. Primești vești bune legate de o sumă mai mare de bani, care pică tocmai la fix. De asemenea, primești și un telefon care îți poate schimba viața în bine, căci ți se oferă o oportunitate uriașă pe plan profesional.

Citește și: Horoscop BANI și SUCCES 24-30 octombrie 2022. Influențe în casa banilor!

Citește și: Ce zodii își găsesc sufletul pereche până la sfârșitul anului

Citește și: Cele 3 zodii care flirtează cu alte persoane în timpul unei relații

Citește și: Horoscop DRAGOSTE 24-30 octombrie 2022. Luna noua în Scorpion scoate la lumină frici

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Leu

Ai parte de o perioadă instabilă din punct de vedere financiar, iar asta provoacă tensiuni cu cei din jurul tău. Ai mare grijă, căci s-ar putea să spui niște vorbe pe care să le regreți mai târziu. Nu trebuie să te lași pradă emoțiilor și să acționezi impulsiv.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie. Fecioară

Îți îndeplinești un vis mai vechi și faci o călătorie mai lungă într-un loc drag sufletului tău. Aici faci niște descoperiri la care nu te-ai fi așteptat vreodată. Simți nevoia să îți împărtășești trăirile cu un prieten bun, iar discuțiile voastre te fac să uiți chiar și de trecerea timpului.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Balanță

Ești printre nativii ghinioniști pe plan personal, dar bați palma pentru o afacere profitabilă sau pentru un post mai bine plătit. Pe plan sentimental, realizezi că te-ai maturizat suficient de mult în ultima perioadă încât să abordezi altfel situațiile dificile.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Scorpion

Pornești un proiect de suflet, dar mai ai nevoie și de niște parteneri de încredere. Începi să cauți și idei pentru dezvoltare, dar nu lași obstacolele să te învingă. Ai suficient de multă energie încât simți că ești gata să muți și munții din loc.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie. Săgetător

Apar niște mici probleme de sănătate, dar le descoperi din timp. Atenție la dantură sau la sistemul digestiv. Nu trebuie să te mai forțezi atât de mult când vine vorba despre muncă. Uneori, o pauză prelungită este cea mai bună soluție.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Capricorn

Te bucuri de revederea cu niște persoane dragi, dintre prieteni sau chiar din familie. Această reuniune vă aduce zâmbetul pe buze, dar primești și o veste care te dă peste cap. Începi să îți pui semne de întrebare în legătură cu un sfat pe care l-ai primit recent.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie. Vărsător

Ai parte de un nou început, fie în carieră, fie în dragoste. Chiar și cei care sunt deja într-o relație vor simți că renaște cu adevărat cuplul vostru. Vă redescoperiți și vă amintiți de lucrurile care v-au făcut la început să simțiți fiorii iubirii.

Horoscop săptămânal 31 octombrie – 6 noiembrie. Pești

Mare grijă la încheieturi sau la durerile de spate. Aplică din timp tratamentul necesar, altfel vor apărea mai multe probleme pe viitor. Ai niște drumuri de făcut spre finalul acestei perioade, în interes de serviciu. Primești o veste legată de un proces sau de niște acte.

Sursă foto: Canva/Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton