Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Probleme serioase pentru câteva zodii

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Berbec

Ai parte de un drum lung la începutul acestui interval. Chiar dacă este destul de riscant, la final te bucuri să fii alături de cei dragi. Mai mult decât atât, le faci și niște surprize frumoase, care le vor fi de folos în perioada următoare.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Taur

Apar noi conflicte în familie, dar care au rădăcini mai vechi și mai adânci. Lucrurile rămase nerezolvate la momentul potrivit au lăsat urmări, dar singura soluție este să comunicați deschis, cu mult calm și să încercați să vă înțelegeți reciproc punctele de vedere.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie. Gemeni

Ai parte de schimbări majore pe plan sentimental. Anumite persoane dispar pur și simplu din viața ta, fără prea multe explicații, iar asta te face să îți pui semne de întrebare. Nu trebuie să te mai consumi degeaba, pur și simplu așa a fost să fie.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Rac

Ești într-o perioadă bună din punct de vedere personal. Ai luat niște decizii în trecut care îți aduc acum niște avantaje la care nu te așteptai, dar care îți prind foarte bine. Te gândești tot mai serios la niște metode ca să pui niște bani deoparte.

Citește și: Care sunt punctele tale forte și slăbiciunile sexuale în funcție de zodie

Citește și: Cinci zodii cărora li se vor îndeplini dorințele la final de an

Citește și: Cele 3 semne ca ai întâlnit pe cineva dintr-o viață anterioară

Citește și: Horoscopul lunii decembrie 2022 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Leu

Faci o investiție financiară majoră. Fie te ocupi de locuință, cumperi o mașină sau investești într-o facultate sau cursuri care să te ajute să evoluezi mai rapid pe plan profesional. În orice caz, sunt niște bani foarte bine cheltuiți căci te vor ajuta foarte mult.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie. Fecioară

Este săptămâna în care acorzi noi șanse oamenilor din jurul tău. Ai totuși mare grijă să nu le permiți totuși să profite de asta și să facă doar cum vor ei. Impune-ți condițiile proprii și verifică apoi cu multă atenție ca ele să fie respectate întocmai.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Balanță

Iei o decizie foarte importantă pe plan profesional. Ai mare nevoie de o pauză mai lungă, în care să te odihnești și să îți pui sănătatea ta pe primul plan. Cu toate că anunțul tău le pică prost șefilor tăi, nu dai înapoi și nu renunți la idee.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Scorpion

Ai niște regrete în suflet și niște îndoieli care nu îți dau pace, dar a venit momentul să te ierți în primul rând tu pe tine însuți și să mergi mai departe cu încredere în forțele tale proprii. Poți face mai multe lucruri decât îți imaginezi.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie. Săgetător

Încă nu reușești să dai tot ce ai tu mai bun la locul de muncă, dar nu trebuie să pui prea multă presiune pe tine. Uneori este suficient să faci câte un pas micuț și să îți dai răgazul necesar, înainte să ajungi la randamentul de dinainte.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022. Capricorn

Îți încalci o promisiune pe care ți-ai făcut-o chiar tu în trecut. Știi că asta o să îți aducă în curând niște probleme, dar simți că ești în stare să depășești orice obstacol ca să obții, în sfârșit, ceea ce ți-ai dorit cu adevărat.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie. Vărsător

Simți că nu ai deloc chef de muncă. Cel mai bine ar fi să îți acorzi puțin timp și să revii pe baricade abia când simți că ești gata cu adevărat să îți duci responsabilitățile până la bun sfârșit. În viață nu contează doar banii, iar asta este o lecție pe care trebuie să o înveți.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie. Pești

Ai parte de niște surprize neplăcute, fie din partea unor vecini, a unor colegi de muncă sau din partea cuiva apropiat, din familie. Din fericire, reușești să eviți potențialele conflicte și găsești o cale de mijloc, care să mulțumească pe toată lumea.

Sursă foto: Canva/Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton