Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie 2022. Probleme serioase pentru câteva zodii

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confruntă cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie 2022. Berbec

Nu te înduri să lași o persoană pe care ai ajutat-o până acum să pornească mai departe pe cont propriu. Nu ai de ce să îți mai faci griji, căci acum totul va fi bine. Ai făcut tot ceea ce a ținut de tine, dar orice pui își ia și zborul la un moment dat.

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie 2022. Taur

Pornești la un drum mai lung, care îți aduce numeroase satisfacții la final. Reușești să faci fericită o persoană dragă ție, iar soarta îți întoarce favoarea, căci primești o veste nesperat de bună spre finalul acestui interval.

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie. Gemeni

Ai parte de provocări la locul de muncă, iar niște colegi îți pun gând rău din invidie. Din fericire, reușești să identifici la timp intențiile lor malefice și le dai planurile peste cap. Soarta este de partea ta, iar astrele te protejează în această perioadă.

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie 2022. Rac

Ai parte de înțelegerea unor oameni cu care colaborezi pe plan profesional. Din păcate, lucrurile sunt mai puțin plăcute pe plan financiar. Aștepți o plată mai importantă pentru un proiect la care ai lucrat destul de mult, dar banii cam întârzie.

Citește și: Care este numărul norocos al fiecărei zodii. „Cel care are 1 este o forţă, iar cel cu 10 conduce'

Citește și: Ce înseamnă data 11/11/22. Se activează portalul 11.11. Cum să-ți transfomi dorințele în realitate

Citește și: Cele 3 semne ca ai întâlnit pe cineva dintr-o viață anterioară

Citește și: Horoscopul lunii noiembrie 2022 pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie 2022. Leu

Faci niște sacrificii uriașe pentru visul tău cel mare, dar începi să te gândești dacă țelul tău final chiar merită toate acestea. Poate că te-ai îndreptat, de fapt, într-o direcție greșită. Încearcă să îți asculți mai bine instinctul data viitoare.

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie. Fecioară

Ți se îndeplinește o mare dorință, iar bucuria pe care o simți este de-a dreptul nemărginită. Alături de tine sunt și cei apropiați, care te-au încurajat în trecut, atunci când îți era foarte greu. Acum a venit momentul să dai dovadă de generozitate.

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie 2022. Balanță

Ai parte de multe griji și de stres, din cauza unei persoane care tot trage de timp cu o plată. Presiunea devine tot mai mare fiindcă lucrurile nu stau deloc roz pentru tine pe plan financiar. Din fericire, lucrurile se rezolvă într-un final cu succes.

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie 2022. Scorpion

Te distrezi cam mult în aceste zile și îți pare rău că ai făcut asta spre finalul săptămânii, dar mai aveai nevoie și de o astfel de descătușare. Stresul acumulat în ultima perioadă începuse să îți creeze probleme, inclusiv cu odihna, așa că îți trebuia o refulare scurtă.

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie. Săgetător

Din păcate, apar niște probleme cu banii în primele zile ale acestui interval. Apelezi iar la împrumuturi, dar lucrurile se rezolvă joi sau vineri, când cineva își achită datoria către tine. Spre weekend, încep să se liniștească apele așa cum trebuie și în viața ta.

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie 2022. Capricorn

Simți că doar tu duci în spate responsabilitățile casei, iar cei din jurul tău nu se prea înghesuie să îți dea o mână de ajutor. Poate a venit momentul să pui și tu piciorul în prag, să le explici clar cum stau lucrurile și să nu mai accepți atât de ușor o astfel de situație.

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie. Vărsător

Îți iei energia din experiențele frumoase trăite în această perioadă. Ai parte de întâlniri cu oameni dragi ție sau cu persoane pe care abia le-ai cunoscut, dar care îți vor împărtăși niște lecții de viață deosebit de utile. Vei primi și niște vești în weekend.

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie. Pești

Ai parte de îndoieli pe plan sentimental, începi să te întrebi dacă ai luat cu adevărat cea mai bună decizie în privința persoanelor cărora le-ai oferit inima ta pe tavă. Încearcă să realizezi ce anume ai greșit cu adevărat în trecut ca să te pregătești pentru viitor.

Sursă foto: Canva/Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton