Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Zodia care are probleme în dragoste

 Raiciu Adriana
.

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămâna excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada 13-19 iunie 2022.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Berbec

Săptămâna 13-19 iunie vine cu multe surprize pentru nativii din zodia Berbec. Ești pregătit să pornești pe un nou drum și nimic nu îți va putea sta în cale. O să te uiți după bilete de avion și cazare, întrucât vrei neapărat să pleci într-o nouă vacanță. Vrei să te eliberezi, iar acest lucru te va ajuta destul de mult pe toate planurile.

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Taur

Stabilitatea nu este punctul tău forte, așa că în această săptămână înceri să găsești un echilibru. De asemenea, datoriile și investițiile îți vor da mari bătăi de cap, așa că o să trebuiască să te înărmezi cu multă răbdare. Spre sfârșitul săptămânii, este chiar posibil să primești o ofertă pentru un nou loc de muncă și indicat ar fi să nu stai prea mult timp pe gânduri. O să te ajute mult în evoluția ta.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Gemeni

În săptămâna 13-19 iunie ai ocazia să cunoști foarte multe persoane. Vei participa la diferite evenimente și îți vei face prieteni noi, iar cel mai important este că sunt din diferite domenii. Totodată, este timpul să-ți revizuiești realizările și aventurile pe care le-ai avut în ultima perioadă. Focusează-te mai mult pe ceea ce ai de făcut și nu îți mai pierde timpul cu lucruri inutile. Cheia succesului e la tine!

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Rac

Ai probleme serioase cu banii în această săptămânia și chiar vei apela la ajutorul unor persoane din familie sau unor prieteni. Faptul că nu a bani pentru zile negre, face situația să fie și mai complicată. Încearcă să îți schimbi locul de muncă sau să îți găsești și un al doilea job, întrucât viitorul tău nu arată prea bine dacă continui așa.

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Leu

Ești pregătit pentru o aventură sau pentru a cunoaște o persoană nouă. Ultima relație pe care ai avut-o nu s-a terminat deloc bine și simți nevoia să ai și tu pe cineva alături. Socializarea s-ar putea să nu fie punctul tău forte, însă faptul că îți dai interesul se va observa. Nu știi niciodată de unde poate sări iepurele, așa că nu mai sta prea mult pe gânduri și treci la treabă!

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Fecioară

Faci schimbări în viața ta, însă nu va fi vorba de ceva major. Fie decizi să faci mici modificări prin casă, fie te duci să îți mai schimbi garderoba. Totodată, te gândești serios să adopți și un stil de viață mult mai sănătos și chiar să îți faci o mică sală la tine acasă. Este bine că vrei să evoluezi, iar astrele se pare că vor fi de partea ta în această săptămână.

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Balanță

Saptămâna aceasta este una benefică pentru nativii din zodia Balanță. Ideile tale vor prinde contur și chiar o să începi să lucrezi și mai mult la visul tău. Un prieten mai vechi chiar o să te ajute cu diferite contacte, ceea ce te va surprinde plăcut. Totuși, nu uita să ții cont de și sfaturile familiei. Ele sunt cele mai importante!

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Scorpion

Vrei să îți redecorezi puțin casă, așa că vei porni la cumpărături. Chiar dacă vei cumpăra diferite lucruri care nu-ți vor fi de folos, acest lucru te va scoate din starea pe care o ai de ceva timp și îți va aduce zâmbetul pe buze. Partenerul de viață este din ce în ce mai atent cu tine, iar asta nu poate decât să te bucure. Totul merge bine în viața ta acum!

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Săgetător

Săptămâna aceasta nu vine cu vești deloc bune pentru tine. O să ai parte de discuții aprinse la locul de muncă și nu te vei înțelege cu nimeni. Simți că nu-ți mai găsești locul aici, dar nici în relația pe care o ai. Indicat ar fi să te gândești serios la ceea ce vrei să faci și să iei o decizie cât mai rapidă. Poți discuta cu un prieten sau cu un membru al familiei despre problemele care te apasă.

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Capricorn

Este momentul potrivit să te pui pe primul loc. Ai tot încercat să rezolvi problemele celor din jur, însă ți-ai făcut ție mai mult rău. Relaxează-te, mergi într-o vacanță, poți ieși și la cumpărături, însă încearcă să faci totul singură. Pe plan profesional, totul va arăta la fel ca până acum, deci nu trebuie să îți faci griji de nimic.

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Vărsător

Ai impresia că oamenii din jurtul tău încearcă să fie răutăcioși cu tine și să-ți pună bețe-n roate, dar adevărul este altul. Gândurile tale negative te fac să privești lumea cu alți ochi, așa că ai ar trebui să te relaxezi puțin, mai ales că nu ai niciun fel de problemă în viața ta.

Horoscop săptămânal 13-19 iunie. Pești

Simți nevoia de o schimbăre la locul de muncă, așa că fie îi vei cere șefului să te schimbe de actualul post, fie o să începi să-ți cauți în altă parte. Parcă ai vrea, totuși, să schimbi și domeniul, însă ți-e frică de ce va urma. Fii mai încrezătoare și vei vedea că lucrurile se vor arânja încetul cu încetul.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton