Horoscop octombrie 2021. Zodiile care vor avea probleme

 Cica Cristina
.

Horoscopul lunii octombrie vine cu vești bune pentru unele zodii și mai puțin bune pentru altele. În timp ce pentru unele zodii de anunță surprize în plan amoros, pentru altele se arată probleme de sănătate la orizont.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscopul lunii octombrie – Berbec

Octombrie este o lună a dragostei pentru tine. Chiar dacă totul merge strună, trebuie să acționezi și tu, totuși, așa că surprizele pentru partenerul de viață sunt binevenite. Iar dacă ești singură, nu mai amâna și spune-i că îl placi! Știi tu pe cine!

Horoscopul lunii octombrie – Taur

Influența lui Venus în Balanță îți va conferi un farmec magic și ești pur și simplu irezistibilă! Cu toate acestea, frumusețea poate aduce și negativitate sub formă de invidie și gelozie. Nu pune la suflet, poartă amulete de protecție și totul va fi bine!

Horoscopul lunii octombrie – Gemeni

Este posibil ca influențele negative ale lui Uranus să ajungă și la tine și să acționezi impulsiv și cu încăpățânare, mai rău decât de obicei. E trecătoare situația, oricum, nu dispera. Se vor liniști apele. Începutul noii luni va trezi în tine nevoia de odihnă!

Horoscopul lunii octombrie – Rac

Dacă te-ai gândit la un hobby nou, e momentul ideal pentru a face acest lucru. Sportul va reuși să te scoată din vârtejul gândurilor despre muncă, dar să te și relaxeze, după o perioadă foarte agitată. Este o perioadă bună și pentru studii.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: Cele mai norocoase 3 zodii în octombrie.Li se va schimba viața radical

Horoscopul lunii octombrie – Leu

Datorită influenței lui Mercur în Balanță, va fi un moment excelent pentru autoeducare: reluarea studiilor, un curs nou, perfecționarea unei limbi străine, școala de șoferi, orice implică învățare. Nici romantismul nu îți lipsește în octombrie!

Horoscopul lunii octombrie – Fecioară

Octombrie este perioada ideală pentru contactul cu natura – grădinărit, culegerea merelor, drumeții în pădure. Timpul petrecut în aer liber, în singurătate, te poate ajuta să îți găsești echilibrul interior.

Horoscopul lunii octombrie – Balanță

Ai grijă de sănătatea ta fizică, în special a rinichilor și a vezicii urinare! Îmbracă-te bine și bea multă apă sau mai bine ceaiuri calde, din plante. Stai cât mai mult timp în natură, meditează, bucură-te de frumusețea ei în
perioada asta, relaxează-te!

Horoscopul lunii octombrie – Scorpion

Soarele îți va oferi puterea de care ai nevoie și va face astfel încât să realizezi lucruri pe care nu le-ai crezut niciodată posibile. Vei simți că știi exact ce vrei de la viață și ce ai de făcut. Puțin mai multă încredere în
tine nu ar strica, dar oricum va fi totul minunat!

Săgetător

Vei căuta liniștea pentru a-ți putea auzi gândurile, mai ales că ai avut o perioadă grea, care te-a epuizat și fizic, și mental. Izolarea va face parte din viața ta de zi cu zi și nu vei avea deloc o problemă cu asta. Ba chiar este binevenită în octombrie!

Horoscopul lunii octombrie – Capricorn

Octombrie este o lună propice afacerilor și, în general, îți vei asuma responsabilitatea pentru starea ta financiară. Dă drumul proiectelor pe care le ții de prea mult timp la sertar, caută colaborări, parteneriate, investiții și nu mai amâna!

Horoscop octombrie – Vărsător

Ascultă-ți corpul și încearcă să faci tot posibilul pentru a preveni unele probleme de sănătate, precum dureri de cap sau de dinți. Ai grijă de tine, ascultă sfaturile celor dragi, nu neglija primele simptome și totul va fi bine!

Horoscop octombrie – Pești

Indiferent dacă ești angajat sau antreprenor, îți va merge bine pe plan profesional în această perioadă. Peștii au acum posibilitatea de a obține bani mai mulți, precum și contacte importante. Ai mai mult curaj și asumă-ți riscuri!

Sursa foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton