Horoscop martie 2022. Zodiile care stau bine cu banii

 Cica Cristina
.

Horoscopul lunii martie vine cu vești bune pentru mulți nativi! Pentru multe zodii pare că martie e, de fapt, luna iubirii, dat fiind că le merge excelent în dragoste. De asemenea, se arată semne bune și pentru cei care încep noi colaborări și lor le va merge excelent în plan financiar, dar și profesional!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop martie – BERBEC

Martie este luna iubirii pentru tine! După o perioadă în care ai simțit că ți s-au închis drumurile și parcă nimic nu a mers așa cum ai sperat, răsare Soarele și te ajută să recuperezi. Îți merge excelent în dragoste, așa că profită de toate oportunitățile!

Horoscop martie – TAUR

După 6 martie, odată cu intrarea lui Venus și a lui Marte în Vărsător, atenția ta tinde să se îndrepte spre carieră. Ai curaj să faci schimbări și toate ușile închise până acum se deschid pentru ca tu să-ți pui în aplicare planurile mai vechi.

Horoscop martie – GEMENI

Dacă eşti singură, prietenii te ajută să întâlneşti pe cineva potrivit ție pentru că, în martie, tot ce îţi doreşti este să ai parte de iubire şi afecţiune. Nu-ți stă capul la muncă, ci la noua cucerire, dar asta este foarte bine, deoarece aveai nevoie de o pauză.

Horoscopul lunii martie – RAC

În luna martie vei ajunge să atingi nivelul profesional la care ţinteai de multă vreme. Semnezi contracte noi, vin la tine colaborări avantajoase, câștiguri neașteptate. Era și cazul, pentru că, în ultimele luni, n-ai stat bine la capitolul financiar.

Horoscopul lunii martie – LEU

Venus și Marte în Vărsător aduc dinamism în zona iubirii, fie că vorbim despre cuplu, fie despre alte parteneriate. Primești curajul de a renunța la emoții toxice și la relații nepotrivite și de a face curat în acest sector pentru a putea primi iubirea adevărată.

Citește și: 4 zodii care critică oamenii prea mult

Citește și: Cele 4 zodii norocoase pe plan amoros

Citește și: Zodiile veșnic nemulțumite.Ei vor mereu mai mult

Horoscopul lunii martie – FECIOARĂ

Viaţa ta sentimentală este pregătită pentru un nou nivel, aşa că nu îţi fie teamă dacă apar schimbări! În ultima vreme, ai avut tendința să respingi orice propunere, să stai departe de oportunități, dar nu te mai teme! Astrele te ajută să te bucuri de iubire.

Horoscopul lunii martie – BALANȚĂ

După 20 martie, Berbecul, semnul opus Balanței, îți aduce aproape oamenii importanți pentru tine. Pot să apară asocieri noi, parteneri de afaceri potriviți, câștiguri binemeritate. Nu neglija, însă, odihna și, pe cât posibil, alocă timp pentru somn și relaxare.

Horoscop lunii martie – SCORPION

Se anunţă schimbări drastice pentru tine pe plan profesional şi financiar. Poți schimba locul de muncă, partenerii, asociații sau colaborările actuale, dar nu te speria, pentru că totul este spre binele tău și al portofelului tău. Fii deschisă la schimbări!

Horoscopul lunii martie – SĂGETĂTOR

După intrarea lui Venus și a lui Marte în Vărsător, începi să te concetrezi asupra cunoașterii și comunicării. Poți începe cursuri noi, studii sau activități pe care le-ai tot amânat. Ideile tale creative te vor ajuta să îţi pui mai mult aptitudinile în valoare.

Horoscopul lunii martie – CAPRICORN

Prima parte a lunii vine cu probleme care te îndepărtează de interesul pentru bani sau carieră. Atenția ta merge către familie, sfera amoroasă și ideea de a avea un copil, care te macină de ceva vreme. Discută cu partenerul tău, dar în liniște și cu calm!

Horoscopul lunii martie – VĂRSĂTOR

Stai cam slăbuț la capitolul comunicare în luna asta și este posibil să apară discuții neplăcute în relația cu partenerul. Nu lăsa orgoliul să ţi-o ia înainte şi acţionează cu inima, fă ceea ce simți și scapă de gândul că, dacă lași de la tine, ești mai prejos.

Horoscopul lunii martie – PEȘTI

În luna martie, orice îţi propui pe plan sentimental va ajunge să se realizeze. Era și cazul, după o perioadă lungă în care nu ți-a mers foarte bine. Totodată, îți merge excelent și din punct de vedere financiar ori profesional. Este luna ta, ce să mai!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton