Horoscop DRAGOSTE 24-30 octombrie 2022. Luna noua în Scorpion scoate la lumină frici

 Dumba Gabriela
.

Horoscop dragoste pentru 24-30 octombrie 2022. Luna noua in Scorpion ajuta pe toata lumea sa-si recunoasca si sa-si corecteze propriile greseli. Puteti obtine un nou tip de intimitate in dragoste. E timpul sa profitati de aceasta ocazie pentru a-ti infrunta propriile umbre. Se pot vindeca rani vechi pe care le ignori de multa vreme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iată ce-ți rezervă astrele în plan amoros, în funcție de zodie, în perioada 24-30 octombrie 2022!

Horoscop dragoste Berbec

O saptamana pozitiva in amor. Daca esti intr-o relatie, fii mai deschis si mai sincer cu partenerul de cuplu. Rezolva-ti problemele si mergi inainte. E timpul pentru momente romantice si pasionale. Daca esti singur, reanalizeaza-ti greselile. Asigura-te ca stii exact ce vrei pentru a sti la ce sa te uiti.

Citește și: Toni Iuruc, prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj:'Sunt șocat, nu îmi revin. Vă dezvălui ceva în premieră'

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii și soțul ei s-au căsătorit religios:„Mi-am găsit rapid rochia de mireasă’. Primele imagini de la nuntă

Citește și: Andreea Bălan și Emilian s-au pupat pe gură la „Te cunosc de undeva’:„Ești sexy…’

Horoscopul dragostei Taur

Relatia de cuplu are nevoie de revigorare. Sunt multe goluri intre voi ce trebuie rezolvate. Altfel risti sa devina prea mari si san nu mai poata fi reparate. Nu esti singur in aceasta poveste, cere sprijinul partenerului de cuplu. In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie, inchide fiecare usa a trecutului. Nu te mai agata de ceea ce te tine pe loc si te raneste. Planuieste un viitor nou.

Horoscop dragoste Gemeni

Viata amoroasa se imbunatateste simtitor. Probleme care iti macinau sufletul, ies la iveala, le discuti cu partenerul si le rezolvi. Esti acolo unde vrei sa fii, devotat partenerului, exprimandu-ti sentimentele si afectiunea. Daca esti singur, aceasta saptamana este foarte importanta. Nu ezita, arata-ti interesul acolo unde este cazul si fii pozitiv.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton