Horoscop chinezesc. Cum ne influențează Anul Bivolului de Metal în 2021

 Cica Cristina
.

Anul Bivolului de Metal, care a început pe 12 februarie 2021 și se va încheia pe 30 ianuarie 2022, ne determină să ne asumăm responsabilități. În acest timp, vom culege roadele a ceea ce am muncit în ultimii ani și vom învăța pe propria piele că nimic nu pică din cer. Mottoul anului este: „Nu muncesti, nu primesti! și ne îndeamnă să fim mai disciplinați și mai conștiincioși.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tigru (1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Stai ceva mai prost cu mânia în anul ăsta și ai tot mai des tendința să crezi că lumea are ceva cu tine, că ți se pun bețe-n roate și, în general, că ai numai dușmani peste tot. Evident că nu este așa și n-ar strica să urmezi
terapii pentru calmarea furiei, să faci mai mult sport și, de ce nu?, să te relaxezi atunci când simți că nu mai poți. Pune frână când ți se termină energia și ia o pauză! Vei vedea că, astfel, vei reuși să treci mai ușor peste provocări. Este un an în care ai nevoie de curaj și răbdare.

Iepure (1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Nu este un an rău, dar nici foarte bun pentru tine. Este cu suișuri și coborâșuri, treci printr-un adevărat roller-coaster emoțional, în care experimentezi atât decepția, cât și fericirea supremă. Depinde doar de tine cum vei reuși să gestionezi noile experiențe, pentru că, dacă vei da dovadă de maturitate, tact și diplomație, vei trece fluierând peste probleme. La locul de muncă, va trebui să te adaptezi la schimbările care apar. Dar nu te speria, nu se întrevede nimic negativ, doar provocări care te scot din zona de confort și îți arată că poți mai mult!

Dragon (1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Până acum te-ai consumat în cauzele altora, dar a venit timpul să investești toată energia pentru tine! Nu te mai lupta în războaie care nu sunt alte tale și învață să ajuți de pe margine, iar asta nu este egoism, ci nevoia de a te pune pe tine pe primul loc. Tu ești foarte puternic, ai toate armele să rezolvi toate problemele și energia de a te implica în situații care pe mulți îi depășesc. Dar, concentrează- te pe viața ta și abia apoi pe neajunsurile altora. Și ai grijă cum comunici asta, cu cât mai multă diplomație, așa încât să nu fii înțeles greșit.

Șarpe (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Ascultă-ți instinctele mai mult ca niciodată, pentru că ele te conduc în direcția bună! De câte ori nu știi ce decizie să iei, ce să alegi între mâna dreaptă și cea stângă, metaphoric vorbind, ascultă-ți inima și nu vei da greș. E posibil ca, din neatenție sau ego, să greșești, dar nu te panica și nici învinovăți peste măsură, fiindcă doar așa înveți să distingi binele de rău. Fără nori nu putem aprecia soarele, nu-i așa? Nu face o dramă din orice problemă și, în liniște, caută soluțiile potrivite.

Cal (1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Cu excepția câtorva incidente minore în sfera profesională, totul merge strună pentru tine în acest an și primești ajutoare nesperate pentru a-ți îndeplini scopurile. Adevărul este că ți-ai și setat planuri mărețe pentru 2021 și cumva parcă ai pășit în anul ăsta sperând să ți se întindă mâini de ajutor. Ei bine, vor apărea, dar nu te culca pe o ureche și fă tot ce-ți stă în putință pentru a reuși în ce ți-ai propus. Succese profesionale, bani, avansare la locul de muncă, afaceri care merg brici, cam așa se prezintă anul pentru tine.

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Horoscopul lunii martie.Zodiile pentru care se anunță schimbări în carieră

Citește și: Horoscopul norocului.Care sunt cele mai norocoase zodii, atât la bani, cât și în dragoste

Capră (1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Ai grijă la bani și nu mai cheltui exagerat, ca până acum! Nu este timpul să pierzi tot ce ai agonisit din greu pe te-miri-ce mofturi de moment. Nu se întrevăd mari obstacole financiare, dar este mai bine să fii prevăzător decât să plângi în pumni și să regreți că ai scos cardul din portofel mai des decât era cazul. Câștigi moderat, nu wow, ca până acum, de aceea este recomandat să nu rămâi cu conturile goale, așteptând o promisiune sau alta. Ce-i în mână nu-i minciună, știi vorba asta, așa că pune frână la cumpărături!

Maimuță (1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Călătorești mai mult decât anul trecut, drumurile lungi sunt bine aspectate, dar cu condiția să fii vigilent și cu ochii în patru. Totodată, ai mare grijă cum conduci și nu pentru că ți-ai pierde îndemânarea la volan, ci pentru că ai putea da peste unele obstacole venite din partea celorlalți participanți la trafic. Așa că, dacă ești atentă, vei putea ieși mai ușor din situații periculoase. Nu este exclus să schimbi locul de muncă, dar și partenerul. Se anunță schimbări majore pe toate planurile, iar acolo unde scârțâie treaba este posibil să se rupă de tot!

Cocoș (1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Anul Bivolului de Metal vine pentru tine cu recuperări. Mai exact, îți poți reface imaginea de la locul de muncă, stricată pe nedrept în trecut, sau îți poți redobândi încrederea în anumite persoane care te-au dezamăgit cândva. Nu este exclus să recuperezi o moștenire, împrumuturi de la care îți luaseși gândul sau chiar sentimentele din partea unor persoane care îți șterseseră numărul de telefon. Ai senzația, cumva, că se face dreptate pentru tine și ai toate motivele să stai cu capul sus!

Câine (1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Trebuie să fii dispus să muncești din greu pentru a-ți atinge toate visele și obiectivele din viață, dar să și reevaluezi, totuși, respectivele țeluri. Unele pot să nu-ți mai servească și riști să consumi aiurea energie pentru îndeplinirea lor, pentru ca, mai apoi, să regreți. În dragoste, Câinele trebuie să învețe cum să fie mai tolerant și să nu mai muște mâna care îl mângâie. Ți-ai format un mecanism exagerat de protecție și ai tendința să sufli în iaurt, dar să și evaluezi greșit anumiți oameni. Nu mai pune răul înainte!

Mistreț (1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Cine are noroc la bani nu are în dragoste. Sau cine are noroc așa și așa în afaceri stă relativ bine și în amor. Cam așa va fi anul Bivolului de Metal pentru tine. Nici prea-prea, nici foarte-foarte, dar mai bine așa decât să fie rău și cu pierderi. Așadar, la locul de muncă ești liniștit și banii vin în continuare – din păcate, aceiași, cu șanse mici de promovare sau salariu mărit, dar măcar ai stabilitate. Depinde de tine dacă accepți sau nu te mulțumești cu puțin. Pe plan amoros, nu e clar dacă apare marea dragoste, însă poți trece prin câteva experiențe interesante.

Șobolan (1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

În acest an, provocările pentru tine sunt pe zona profesională. Primești șanse de a evolua în carieră, însă doar cu condiția să fii calculat și să-ți stabilești foarte bine prioritățile. Dacă vei continua să fii cu capul în nori, riști să înveți la modul dur să fii mai responsabil. Pe plan amoros, ai șansa să întâlnești marea dragoste, iar dacă deja te afli într-o relație fericită, ori vei face pasul cel mare, în căsătorie, ori vei avea un copil. În orice caz, familia și viața sentimentală sunt foarte bine aspectate.

Bivol (1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Anul 2021 este unul al prosperității pentru tine și familia ta, și de aceea ar trebui să îți consolidezi relațiile emoționale cu cei dragi. Acordă-le și mai mult timp, încearcă să stabilești conexiuni, să fii mai prezent în problemele lor, să găsești soluții pentru a-i ajuta. Un an favorabil căsătoriei și prieteniilor, asocierilor, parteneriatelor. Apar în viața ta fix oamenii de care ai nevoie, care să te ajute să evoluezi atât personal, cât și profesional, și pare că este anul tău. Fii ceva mai atent la sănătate și totul va fi perfect!

Află ce zodie ești în zodiacul chinezesc

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton