Fostul fotbalist Paolo Maldini, legenda echipei AC Milan, şi fiul său, Daniel, luptă cu infecția COVID-19: "Durerile sunt foarte mari, corpul luptă cu un duşman necunoscut!"

 Dumba Gabriela
.

Fostul fotbalist Paolo Maldini (51 de ani) și fiul său, Daniel Maldini (18 ani), au fost testați pozitiv cu coronavirus. Legenda echipei AC Milan a povestit momentele dificile prin care a trecut în timpul luptei cu infecția COVID-19.

aa44502b8559b4d887a672e571615da13d0fdd7b-8aa44502b8559b4d887a672e571615da13d0fdd7b-8

„Mă simt destul de bine, răul a trecut. Mai am însă un pic de tuse seacă, mi-am pierdut simțurile, gustul şi mirosul, dar sper să-mi revină. A fost ca o răceală mai puternică, dar nu una normală. Un sportiv îşi cunoaşte bine corpul și la fel sunt și eu. Durerile sunt destul de puternice, apoi simţi acea gheară în piept. Este un virus complet nou, iar corpul se luptă cu un duşman pe care efectiv nu-l cunoaşte”, a explicat Maldini pentru Corriere della Sera.

AC Milan a anunţat, sâmbătă seară, că fostul fotbalist Paolo Maldini, director tehnic al clubului, şi fiul său Daniel, atacant la gruparea milaneză, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Paolo Maldini crede că și restul familiei a avut COVID-19

Maldini crede că și ceilalți membri ai familiei sale au fost infectați, dar că și-au revenit deja, pentru că în momentul testelor, acestea au ieșit negative:

„Şi Daniel simte dureri şi febră, dar e tânăr şi are tot o formă uşoară.

Cred că şi ceilalţi din familia mea s-au infectat, dar virusul a ieşit deja din ei, pentru că rezultatul testelor a fost negativ. Mi-e tare dor de jucători, 14 zile nu i-am văzut deloc!”, a mai explicat directorul tehnic al milanezilor, citeaza Digisport.ro.

Maldini a avut contact cu o persoană găsită ulterior infectată cu Covid-19 şi a început şi el să prezinte simptome. Fostul jucător a fost testat vineri, iar rezultatul a fost pozitiv.

Paolo şi Daniel Maldini se simt bine şi deja s-au aflat în izolare la domiciliu două săptămâni. Ei vor rămâne în carantină până când se vor vindeca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton