Fiul unui preot, în vârstă de 13 ani, s-a sinucis din dragoste. Ce mesaj de adio i-a lăsat iubitei

 Raiciu Adriana
.

Ioan, fiul unui preot, s-a aruncat de la etajul doi al unei clădiri părăsite, marți, 8 noiembrie. Băiatul din Mehedinți, în vârstă de 13 ani, ar fi suferit din dragoste, iar înainte de a recurge la gestul șocant a lăsat un bilet de adio. Trupul neînsuflețit a fost găsit de mama minorului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Este tragedie în familia unui preot din Mehedinți! Un băiat, în vârstă de 13 ani, a decis să-și pună capăt zileleor, aruncându-se de pe clădirea fostei maternităţi din oraş. Totul ar fi pornit de la faptul că minorul ar fi avut o ceartă cu prietena lui, în vârstă de 12 ani, pe parcursul zilei. Astfel, fără să stea prea mult pe gânduri, a lăsat un mesaj de adio și a decis să-și pună planul în aplicare.

copil-preot-mortcopil-preot-mort

Din păcate, Ioan și-a găsit sfârșitul după ce a căzut în gol de la 8 metri. Trupul neînsuflețit a fost găsit chiar de mama lui, care a pornit în căutarea acestuia după ce a văzut că nu răspunde la telefon.

Citește și: A murit sora actriței Tamara Buciuceanu.Mezzosoprana Iulia Buciuceanu avea 90 de a

Citește și: Mama gemenilor din Ploiești, condamnată la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.Decizia nu este definitivă

Citește și: Nosfe, ultima apariție la Chefi la cuțite:’Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot’

Citește și: Cum s-a implicat Doina Teodoru în afacerea lui Cătălin Scărlătescu:Ea e vegetariană. Nu sunt rasist la mâncare/ EXCLUSIV

Fiul unui preot, în vârstă de 13 ani, s-a sinucis din dragoste

După ce ar fi avut o discuție aprinsă cu prietena sa, care învăța la aceeași școală cu el, Ioan i-ar fi transmis un ultim mesaj și s-a îndreptat direct către clădirea părăsită. Mama tânărului a început să se îngrijoreze, întrucât nu răspundea la telefon, așa că a decis să-l caute prin aplicația pe care i-o instalase pe telefon. L-a găsit fără suflare și cu răni la cap, iar, din păcate, când autoritățile au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic.

„Ulterior, mama acestuia, folosindu-se de o aplicație instalată pe telefonul lui, găsindu-l în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului', a declarat Gabriela Ciocioană, de la IPJ Mehedinţi.

Ce mesaj a lăsat Ioan înainte să se arunce în gol

Ioan a lăsat și un mesaj de adio înainte de a recurge gestul șocant. Acesta i-a spus prietenei sale că o iubește, după cearta avută în timpul zilei.

„Erau foarte bine. I-a şi dat mesaj înainte de… Da, i-a scris „te iubesc” şi pe urmă s-a aruncat. Nu are vină fata”, spune unul dintre colegii de şcoală.

Tatăl lui este preot paroh la Catedrala Episcopală din Drobeta Turnu Severin. Ioan era elev în clasa o opta, la Liceul de Arte „Ioan Ștefan Paulian” din Drobeta-Turnu Severin, fiind un copil foarte bun la învățătură. Astfel, nimeni nu s-a gândit că ar fi putut apela la un așa gest. Familia minorului este acum în stare de șoc!

Reamintim că, în urmă cu doar două luni, o altă tânără, fiică de preot, și-a pus capăt zilelor din dragoste. Înainte să se sinucidă, Maria Tomoiagă i-a trimis un mesaj tulburător iubitului ei, ultima persoană la care s-a gândit atunci când a sărit în gol. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăra în vârstă de 18 ani din Moisei, județul Maramureș decât să constate decesul. Tânara din Moisei suferise leziuni incompatibile cu viața.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton