Fiul lui Gheorghe Dincă a bătut o echipă de jurnaliști: ”S-a întors și a început să lovească”

 Stamen Diana
.

Fiul lui Gheorghe Dincă a bătut jurnaliștii care îl așteptau în fața sediului CNA. Bărbatul nu s-a mai putut abține și a început să fie violent cu cei de la presă.

Bărbatul a mers alături de sora lui, Daniela, la CNA. Cei doi au explicat acolo că nu au nicio legătură cu acuzațiile de trafic de carne vie care li se aduc de către avocații familiilor Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Într-o criză de nervi, fiul lui Gheorghe Dincă și-a pierdut cumpătul și i-a bătut pe jurnaliștii aflați la fața locului. Bărbatul a început să tragă de ei și le-a distrus chiar și camerele video.

„Se pare că fiul lui Gheorghe Dincă, împreună cu fiica acestuia, au venit împreună la CNA pentru a depune plângere împotriva mai multor televiziuni. Iată că, la ieșire, acesta a luat la bătaie, pur și simplu, jurnaliștii care se aflau acolo.

Întrebat despre tatăl său, fiul lui Gheorghe Dincă s-a întors și a început să îl lovească pe operatorul Antena 3. În acol moment, colegul său, reporter, s-a dus să sune la 112 și să sesizeze autoritățile, timp în care fiul lui Gheorghe Dincă și-ar fi continuat agresiunea și cu operatorii altori televiziuni.

Un echipaj SMURD tocmai a ajuns la fața loculuo, pentru a le acorda ajutor colegilor noștri', a explicat Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3.

Poliția a intervenit imediat în acest caz, iar junaliștii implicați în acest incident au dat declarații, iar apoi au mers la spital, unde au primit îngrijiri medicale.

Alexandra-CaracalAlexandra-Caracal
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton