O femeie a fost dată în judecată de un prieten, pentru că l-a refuzat ca iubit. Bărbatul cere daune de 3 milioane de dolari

 Dumba Gabriela
.

O femeie a fost dată în judecată de un priete,n pentru că l-a refuzat ca iubit! Șocant, dar adevărat. Ei bine, un bărbat din Singapore a decis să cheme în sala de judecată femeie care i-a spus că nu vrea o relație cu el și că îl vede doar ca pe un prieten. Individul cere și daune uriașe, de 3 milioane de dolari, pentru acest refuz!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

O femeie a fost dată în judecată de un prieten, pentru că l-a refuzat ca iubit. K. Kawshigan a cunoscut-o pe Nora Tan în 2016, potrivit The Straits Times. Cu toate acestea, femeia nu l-a putut vedea niciodată mai mult decât un prieten. Bărbatul spune că, până în 2020, a crezut că relația lor se îndrepta spre ceva serios și a numit-o pe Nora „cea mai apropiată' prietenă a lui.

Bărbatul s-a supărat atunci când prietena lui a vrut să reducă timpul petrecut împreună, pentru că ea a considerat că era important ca anumite limite să nu fie depășite în legătura dintre ei. Dar Kawshigan nu a fost de acord și a amenințat cu acțiuni legale împotriva ei, citează antena3.ro.

Citește și: Fiica Lisei Marie Presley a devenit mamă în secret. Riley Keough a făcut dezvăluirea la înmormântarea regretatei artiste

Citește și: Ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose. Adelina Pestrițu, implicată direct: ‘Vrei să faci o crimă?’

Citește și: De ce au fost penalizate Andreea Antonescu și Andreea Bălan la America Express 2023, în timpul unei probe: „E prima oară când nu regret'

Bărbatul refuzat cere daune uriașe

După ce Nora a întrerupt contactul cu el, bărbatul a intentat două procese împotriva ei – o cerere de 3 milioane de dolari la Înalta Curte pentru că ar fi cauzat „prejudiciu reputației sale” și „traume, depresie și impacturi' în viața lui, precum și daune în valoare de 22.000 de dolari reclamație pentru presupusa încălcare a unui acord de îmbunătățire a relației lor.

Femeia a fost de acord să meargă împreună la consilieră psihologică, pentru a-l ajuta să treacă peste ideea ca ei nu o să fie împreună niciodată. Cu toate acestea, după 18 luni de încercări, bărbatul a decis că nu poate să treacă așa ușor peste „relație' și a dat-o în judecată pe Nora.

Bărbatul a spus, de asemenea, că ruptura i-a afectat și capacitatea de muncă. Astfel, câștigurile i s-ar fi redus considerabil și a pierdut mai multe parteneriate de afaceri din cauza stării lui.

Înalta Curte a programat o primă audiere în acest caz pe data de 9 februarie, potrivit straitstimes.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton