Femeia Taur - trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

 Lupescu Anca
.

O întruchipare a zeiței în forma ei corporală, femeia Taur este Mama Pământească supremă a zodiacului. Condusă de Venus, Împărăteasa Iubirii (al cărei motto este „Toate actele de dragoste și plăcere sunt ritualurile mele'), femeia Taur trăiește complet după acest adevăr.

Zodia Taurului durează de la data de 21 aprilie până la data de 21 mai

Iubitoare de frumusețe, senzuală și uneori chiar ușor hedonistă, femeia Taur îmbrățișează în mod natural lucrurile cele mai fine din viață: nu numai că are gusturi rafinate în bunurile materiale, dar are și o profundă venerație pentru natură.

O femeie Taur este o femeie profundă, care își tratează corpul ca pe un templu sacru. Ea este abundența personificată.

Taurul este un semn fix, ceea ce înseamnă că vei găsi trăsături precum determinarea, încrederea în sine și perseverența la femeile născute sub semnul Taurului. 

Aceste femei sunt forțe puternice care trebuie luate în calcul – atunci când își pun ceva în minte, cu siguranță se va întâmpla.

În același timp, femeia Taur echilibrează o concentrare puternică și o formidabilă etică de lucru cu plăcerile, relaxarea și frumusețile vieții. Lucrează din greu și, după ce a terminat ziua, o vei găsi odihnindu-se.

Caracteristicile ei o fac stabilă și fiabilă, oferă un scop bine determinat oricărui lucru pe care îl face. 

Dacă merită să o facă, ea se va asigura că o face bine, până la ultimele detalii – și asta include fiecare fațetă a existenței sale, de la proiecte personale de creație la toate aspectele carierei sale.

Acea minuțiozitate o va pune uneori în dificultate dacă se angajează în ceva în care nu crede cu adevărat.

Femeia Taur: în dragoste și viața sexuală

O femeie Taur poate fi a ta pe viață – cu excepția cazului în care îi treci hotarele stabilite ferm, caz în care trebuie să te pregătești să-i simți coarnele!

Odată ce își se hotărăște, femeia Taur este de neîntors, așa că nu încerca să o convingi în privința punctului tău de vedere. 

S-ar putea să fii surprins de simțul umorului ei, care poate fi jucăuș și chiar cinic! Aceasta este o relație care trebuie savurată din toată inima.

Femeia Taur este o ființă profund senzuală și consideră sexul ca una dintre cele mai mari forme de artă. Îi plac mult jocurile, mângâierea, masajul reciproc și orele lungi de atingere și răsfăț. 

Puteți conta pe ea să fie minuțioasă și dedicată pentru a obține exact ceea ce își dorește dintr-o experiență sexuală: plăcere maximă atât pentru tine, cât și pentru ea însăși.

Acestea fiind spuse, într-adevăr nu are timp să descopere partener timid sau reticent.

Dacă înveți cum să iubești această zeiță a pământului așa cum merită, o poți câștiga pentru totodeauna – sau, cel puțin pentru o lungă perioadă de timp. Femeile Taur tind să fie ferme în relații și de încredere.

Femeia Taur: Viață de familie

Spațiul de locuit al unei femei Taur este esența casei. Este incredibil de afectată de mediul său personal și se va asigura că atunci când intri în casa ei, te vei simți la fel de confortabil ca la tine acasă.

Mobilierul ei este practic și confortabil, adesea bine trainic, dar bine îngrijit. Elementele din lemn sculptate manual sau piesele tăiate brute sunt întotdeauna atrăgătoare pentru această zodie de pământ și e foarte probabil să găsești pervazurile ei acoperite cu cristale, mic plante în ghivece și obiecte găsite pe pământ, cum ar fi conurile de brad.

Citește și: Zodia Taur. Calitățile și defectele nativilor

Natura este paradisul personalității feminine Taur și este cea mai fericită atunci când o poate privi și admira pe ferestrele ei. Lumina caldă și lumânările creează o atmosferă intimă pentru seducerea simțurilor pe care ea le înțelege atât de înnăscut. 

La ea acasă poate mirosi des a tămâie fină și își poate purifica locuința cu salvie sau lemn de santal.

Femeile Taur sunt grijulii și adesea sunt bucătărese fantastice – de obicei fac mese sănătoase și delicioase. 

 Niciun copil al unei mame Taur nu va fi vreodată flămând. Se va simți foarte confortabil în propriul lui cameră, acolo unde va avea un adevărat sactuar.

Femeia Taur – compatibilități 

Rac și Taur

Racul și Taurul fac o pereche grozavă. Când se reunesc, poți fi sigur că planurile de căsătorie sunt printre subiectele de discuție din relația lor. De fapt, un bărbat Rac este probabil cea mai bună compatibilitate a unei femei Taur pentru căsătorie. 

Acesta este un cuplu a cărui iubire se bazează pe dorința și nevoia lor comună pentru casă și familie.

Ambii sunt siguri pe ei și țin la stabilitate și tradiții.

De asemenea, sunt loiali și de încredere.

Un bărbat Rac este un lider și un om care este menit să aibă grijă de cei pe care îi iubește, iar o femeie Taur este mai mult decât dispusă să-l lase să ia frâiele casei, atât timp cât există înțelegere și armonie.

Pești și Taur

Un bărbat Pești și o femeie Taur se înțeleg, plus fiecare are puncte tari care celuilalt îi lipsesc. Un bărbat Pești este cea mai bună compatibilitate a unei femei Taur în privință sexuală și cu siguranță are un potențial romantic pe termen lung.

Citește și: Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

O femeie Taur este calmă, liniștită și foarte practică.

Ea oferă unui bărbat Pești direcție, consistență și siguranță într-o relație

Este destul de feminină pentru a ceda farmecelor sale și a-l bucura cu atenția și afecțiunea blândă de care are nevoie.

Ambii sunt foarte senzuali, pasionali, romantici și grijulii.

Capricorn și Taur

O femeie Taur își dorește pachetul complet al unui partener de viață căruia îi place să-și creeze o casă și o familie în timp ce are grijă de propriile sale afaceri.

 Deși relația nu va fi la fel de nutritivă ca cea cu un bărbat Rac sau la fel de dulce și romantică ca cea cu un bărbat Pești, un bărbat Capricorn are, de asemenea, un potențial excelent în căsătorie.

Un bărbat din Capricorn este un tată și un soț ideal.

Îi împărtășește nevoia ei de stabilitate și familie.

Ambii au o atitudine rațională cu privire la viață. Un bărbat Capricorn va face tot ce îi stă în putință pentru a-și proteja micul regat și pentru a se asigura că viața lor împreună este abundentă.

Scorpion și Taur

Fiecare are ceva de învățat pe celălalt și, atunci când se îndrăgostesc, va fi o relație care îi schimbă pe amândoi. Sunt atrași unul de celălalt datorită diferențelor dintre ei.

Cu toate acestea, diferențele lor pot crea dramă, pasiune și intensitate, care includ lupte intense, manifestări pasionale de afecțiune și intimitate extraordinară. Ambii sunt loiali și, indiferent de cât de intensă devine relația, ambii sunt în ea pe termen lung.

Fecioară și Taur

Un bărbat Fecioară și o femeie Taur sunt semne de pământ, dar abordează viața diferit. Condusă de Mercur, viața unui bărbat Fecioară se bazează pe intelectul său, în timp ce viața unei femei Taur, condusă de Venus, se bazează pe o lume a senzațiilor fizice.

Dacă se îndrăgostesc nebunește, o femeie Taur îl poate învăța despre dragoste, tandrețe, senzualitate și sexualitate, în timp ce el o poate învăța să se gândească la lucruri înainte de a-și urma dorințele fizice. 

Acest cuplu poate să-și piardă mințile uneori, dar flexibilitatea unui bărbat Fecioară îi permite să se adapteze la natura fixă ​​și încăpățânată a unei femei Taur.

Taur și Taur

Trebuie să existe o doză mare de compromis în această relație pentru a le echilibra încăpățânarea înnăscută. Cu toate acestea, dacă fiecare partener poate lăsa puțin de la el, această uniune poate deveni un duo dinamic.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton