Femeia Capricorn - cum să ajungi la sufletul ei. Caracteristici ale zodiei și compatibilități

 Lupescu Anca
.

O combinație de înțelepciune și inventivitate interioară, femeia Capricorn este adesea complet înțeleasă greșit de majoritatea oamenilor.

Nu te lăsa descurajat de trăsăturile ei exterioare adesea stoice și poate chiar severe – pe interior, aceste femei sunt incredibil de sensibile și emoționale, deși nu o vor arăta adesea.

Despre femeia Capricorn

Învățarea de a comunica clar este întotdeauna un avantaj pentru acest semn de pământ stabil, deoarece femeia Capricorn se poate bloca adesea în propriile sale gânduri. 

Femeia Capricorn iubește cu adevărat stabilitatea și de obicei are dificultăți în a se trece de la Planul A, atent cercetat și bine gândit, la teritoriul necunoscut al unui Plan B- chiar dacă Planul B este, de fapt, cea mai bună alegere. 

Serios, concentrat și muncitor, este minunat atunci când un Capricorn poate să se destindă puțin și să găsească timp pentru a se distra, chiar dacă și ieșirile și vacanțele ei sunt planificate cu atenție din timp.

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Cunoscută pentru personalitatea ei sarcastică și simțul umorului sec, o femeie Capricorn te poate surprinde cu râsul ei puternic atunci când ceva o amuză. 

Adesea descrise ca fiind convenționale și tradiționale, multe femei Capricorn sunt aceste semne misterioase ale zodiacului – cu o înclinație spre artă, muzică și cultură.

Femeia Capricorn în dragoste

Femeia Capricorn este cunoscută pentru că adesea au probleme în a își găsi un partener.

Chiar și în tinerețe, femeia Capricorn se luptă să nu vadă în orice bărbatul cel cu care va rămâne pentru totdeauna. 

La prima întâlnire, s-ar putea să planifice deja modul în care voi doi veți îmbătrâni împreună și veți sta unul lângă altul pe veranda din față, urmărind apusul soarelui.

Întâlnirile, în general, tind să fie confuză pentru femeia Capricorn.

 De asemenea, s-ar putea să se îndrăgostească de prieteni buni sau de oameni care sunt în viața ei de mult timp. Iubirea la prima vedere nu se întâmplă prea des aici și poate dura mult timp ca un Capricorn să-și dea seama că te place și invers.

O femeie Capricorn, indiferent de flirturile curioase ale pretendenților, poate cere să fii extrem de direct.

 Este singura modalitate pentru ea de a ști, fără echivoc, că te simți atras de ea. Altfel, s-ar putea să nu îți observe eforturile subtile.

Este ușor să uiți că această forță puternică și muncitoare a naturii are o latură mai sensibilă și trebuie să audă complimente de la tine pentru a ști cât de mult este apreciată.

 În dormitor, pregătește-te să vezi partea mai sălbatică a unui Capricorn – care este cunoscut de iubiții ei pentru că este o fiară totală când vine vorba de sex.

Fără teamă să se răsfețe cu latura ei mai pământească și mai animalistică, s-ar putea să descoperi că această femeie, care este un șef dominant în viața de zi cu zi, preferă să aibă puțin timp în care să nu fie ea cea care deține controlul.

Capricornii își iau munca extrem de în serios și sunt răniți când eforturile lor nu sunt aplaudate sau recunoscute de angajatori. Deținerea propriilor afaceri este adesea cea mai bună alegere pentru o femeie Capricorn, care are tendința să dea ordine.

Femeia Capricorn – compatibilități

Capiricorn și Taur

Atât femeia Capricorn, cât și bărbatul Taur sunt semne pământești, așa că, evident, pot înțelege modul în care privesc viața. Aceste două semne prețuiesc și banii și siguranța. Împreună, vor descoperi și multe obiective comune și vise.

Ambii vor relații pe termen lung și au o abordare tradițională a întâlnirilor, iubirii și căsătoriei.

În timp ce femeia admiră devotamentul bărbatului față de familie, este felul în care ea construiește siguranța relației, făcându-l pe el să aprecieze tot ce ține de casă.

Această uniune dintre Capricorn și Taur este uimitoare pentru o căsătorie excelentă.

Capricorn și Pești

Deși ambele semne sunt diferite în multe feluri, ele creează o uniune de dragoste incredibilă. Femeia Capricorn are un impact stabilizator asupra bărbatului Pești, oferindu-i, în plus, un mare sentiment de siguranță de care are mereu nevoie.

Pe de altă parte, el are capacitatea de a-și ajuta iubita Capricorn să se relaxeze puțin și să se distreze mai mult.

Aceste două zodii au puncte forte în personalitatea lor și se completează bine. În general, sunt un cuplu cu un viitor foarte frumos pe termen lung.

Capricorn și Rac

Femeia Capricorn și bărbatul Rac sunt considerați spirite înrudite.

Sunt capabili să formeze o relație de dragoste de succes și de lungă durată, deoarece niciunul dintre ei nu ia dragostea ca pe o glumă.

 Atunci când se alătură pentru un proiect de echipă, ei sunt cu adevărat muncitori și dedicați să-și atingă obiectivele.

Relația dintre Capricorn și Rac are o latură a maturității care se găsește rar în alte combinații de zodii. Indiferent de ceea ce fac, totul va fi realizat într-un mod corect și logic, atât timp cât se sprijină reciproc.

Citește și: Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Nu este cel mai romantic sau pasional cuplu, pentru că ambii sunt indivizi practici, deci este greu pentru ei să arate sau să afișeze gesturi intime în public. Din fericire, perechea Capricorn și Rac are o șansă excelentă de succes pe termen lung.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton