Fară nunți în vremea coronavirusului. Orașul din România unde autoritățile au decis să nu se mai oficieze căsătorii

 Cica Cristina
.

Pandemia de coronavirus determină autoritățile să recurgă la măsuri tot mai drastice. De pildă, într-un oraș din România nu se vor mai oficia deloc căsătorii.

Dacă până la acest moment autoritățile din Ploiești au respectat normele stării de urgență și au mers pe ideea de prezență a maxim opt persoane la eveniment, acum Serviciul Public Local Comunitar de Evidență a Persoanelor a luat o decizie radicală: nu se vor mai oficia deloc căsătorii după Florii.

Citește și: Obiectul care nu trebuie să lipsească din nicio casă, pe timpul pandemiei de coronavirus.Cum poți depista boala înainte să se agraveze

Decizia care intră în vigoare de săptămâna viitoare a fost luată ținându-se cont de ordinele MAI.

Restricțiile rămân în vigoare până la ieșirea din criza COVID 19

În egală măsură, în Ploiești nu se mai pot depune nici declaraţiile prin care se anunță intenţia a două persoane de a se căsători. Acestea erau necesare cu două săptămâni înainte de eveniment. 

Măsura face parte din regulile aplicate în starea de urgență și a fost luată în vederea stopării răspândirii noului coronavirus.

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Răzvan Simion, în vremea coronavirusului: „Nu ar fi exclus să ieșim din carantină cu un bebeluș”

Restricțiile vor rămâne în vigoare până la ieșirea din criza generată de coronavirus.

Președintele Iohannis a anunțat, luni, decizia de prelungi starea de urgență cu încă 30 de zile. Șeful statului a arătat că va pregăti textul noului decret alături de Guvern, pentru ca la începutul săptămânii viitoare să emite noile măsuri impuse prin starea de urgență.

Sursa foto: pixabay.com

Citește și: Anunțul cercetătorilor: cât timp rezistă coronavirusul pe maștile de protecție și pe bani / Sfaturi importante pentru a preveni infecția COVID-19

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton