După 2 luni de carantină, bucureștenii au fost răsfățați de natură cu un fenomen meteo neobișnuit. Norii roz de furtună. Imaginile sunt magnifice!

 Oana Popoiag
.

Un fenomen meteo neobișnuit a luat prin surprindere aseară Capitala, după zile de ploaie: norii nu au mai avut obișnuita nuanță plumburie, devenind… roz. Rețelele sociale au fost invadate cu imagini minunate ce surprind spectacolul naturii și servesc parcă de încurajare într-o perioadă altfel tensionată pentru bucureștenii aflați încă în izolare.

Rețelele sociale au fost invadate aseară de fotografii ilustrând un fenomen meteo mai puțin obișnuit la apus. Bucureștenii au fotografiat cerul de la ferestrele lor, pentru că un astfel de spectacol al naturii nu putea scăpa neimortalizat: norii care au adus ploaia în Capitală aveau nuanțe de roz.

Un fenomen meteo rar pe cerul Capitalei: norii roz

După aproape două luni de carantină, locuitorii Capitalei au uitat preț de câteva clipe de frici, stres, criza economică, coronavirus și temerile cu privire la viitor și au fotografiat neașteptatul fenomen meteo, ce se produce extrem de rar.

Explicația pentru acest fenomen este că nori au reflectat razele soarelui la apus, de aici și vibranta nuanță de roz, care nu doar că a captivat Bucureștiul prin spectacolul vizual, dar a și oferit, prin simbolistica culorii, o 'brumă' de speranță pentru o lume aflată în impas.

1foto-Raluca-Jipa-nori-roz1foto-Raluca-Jipa-nori-roz

Foto: Facebook, Hepta

Citește și: Când se deschide sezonul de vară în Grecia. Anunțul oficialilor: „Experiența turistică va fi doar ușor diferită față de anii anteriori”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton