Un nou indiciu potrivit căruia Kim Jong-un ar putea fi mort. Ce s-a întâmplat în piața Kim Il-sung, din Pyongyang: ”Nu poate avea portrete sau statui decât după moarte”

 Stamen Diana
.

Dispariția a două portrete și o statuie din piața Kim Il-sung aflată în Pyongyang au întărit și mai tare speculațiile cum că Kim Jong-un a murit. Aceste schimbări nu au loc decât în situații speciale.

Două portrete masive au fost date jos din piața Kim Il-sung. Acestea erau ale lui Kim Il-sung și Kim Jong-Il – bunicul și respectiv tatăl lui Kim Jong-un. Jurnalistul Roy Calley a declarat că și o statuie de-ale lui Kim Jong-un a fost îndepărtată.

„Ultima oară când s-a întâmplat acest lucru a fost când piața a fost renovată în urma decesului Iubitului Conducător. Este foarte interesant că au luat portretele. Kim Jong-un nu poate avea portrete sau statui decât după moarte.

Bănuiesc că se pregătesc să adauge o a treia statuie și încă un portret, dar cine poată ști cu siguranță?', a declarat jurnalistul pentru Express.co.uk.

Citește și: Cum arată „trenul plăcerii” lui Kim Jong-un. În Orient Express-ul său personal, dictatorul nord-coreean dădea petreceri cu virgine și băuturi fine!

Povestea pieței Kim Il-sung din Pyongyang

Zona în care sunt portretele nu a mai fost modificată de 8 ani, mai exact din anul 2012, când Kim Jong-Il a murit, iar locul său la conducere a fost luat de Kim Jong-un.

Regulile sunt stricte pentru piața din Capitala Coreei de Nord. De obicei, modificările sunt făcute doar atunci când un conducător moare.

Toate aceste lucruri au ieșit la iveală, după ce în urmă cu câteva săptămâni au apărut zvonuri cum că Kim Jong-un a murit.

Military parade in North KoreaMilitary parade in North Korea

Zvonurile spun că Kim Jong-un ar avea mari probleme de sănătate și se află în stare vegetativă, însă acesta și-ar fi făcut apariția la inaugurarea unei fabrici. După apariția liderului Coreei de Nord în public au fost lansate mai multe teorii, cum că acela ar fi fost o dublură a sa.

Citește și: Motivul neașteptat pentru care Kim Jong-un și-ar fi înscenat moartea. Dictatorul nord-coreean a apărut în public, după 20 de zile de controverse

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton