Doi pacienți din Buzău vindecați de Covid-19 și externați s-au reinfectat. Cei doi fuseseră testați de 2, respectiv 3 ori negativ înainte de a fi externați

 Lupescu Anca
.

Doi bărbați din Buzău au fost declarați vindecați de coronavirus, după ce au fost internați în spital, tratați și apoi externați. Recent, ei au fost testați pozitiv, în a 12-a zi de izolare de când au fost externați. 

„Pe 6 aprilie 2020, conform recomandărilor de la externare, au fost recoltate probe de la doi pacienți care au fost externați în data de 26 martie 2020. Externarea celor doi pacienți s-a făcut în urma recoltării consecutive a două (în cazul primului pacient), respectiv trei probe (la al doilea pacient), ale căror rezultate au fost negative.

Rezultatul probelor recoltate pe 6 aprilie celor doi pacienți a sosit pe 7 aprilie 2020 și a fost pozitiv. Cei doi pacienți, unul de 46 de ani și celălalt de 29 de ani, după externare, s-au izolat împreună la același domiciliu, fără a avea alte contacte. Pacienții sunt asimptomatici și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat', informează Prefectura Buzău.

Până la data de 8 aprilie, la nivelul județului Buzău, 13 persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton