Cum te ajută dieta omului sărac să slăbești pe termen scurt. Mihaela Bilic: „Veți pierde 30 de kilograme în șase luni” 

 Borcilă Andreea
.

Cum te ajută dieta omului sărac să slăbești pe termen scurt. Mihaela Bilic este unul dintre cei mai renumiți medici nutriționiști din România. Pe rețelele sociale, este mereu activă și ține legătura cu cei peste jumătate de milion de fani. Specialistul nu ezită să posteze diverse sfaturi în ceea ce privește regulile alimentare sau ce anume conțin produsele pe care le consumăm. Recent, Mihaela Bilic a vorbit despre cum să slăbești, pe termen scurt, cu o dietă simplă. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Bilic a precizat, într-un interviu recent, că dieta omului sărac te poate ajuta să slăbești într-un timp scurt. Cu alte cuvinte, supele sunt feluri de mâncare sățioase, care te pot ajuta să-și reduci numărul de calorii pe zi. Există totodată mai multe diete pe bază de supă. În timp ce unele implică doar consumul de supă pe durata dietei, altele includ și o listă limitată de alimente permise.

Mihaela BilicMihaela Bilic

Unele studii arată că supele ar putea ajuta la scăderea în greutate. Însă, depinde ce fel de lichide consumi, pentru că unele s-ar putea să-ți îngreuneze mai mult procesul de slăbit. De exemplu, supele cremoase sunt bogate în calorii. Supele de tip piure te pot face să-ți fie foame nu cu mult timp după ce le-ai consumat. Supele și ciorbele conțin sodiu, în special cele la conservă, iar consumul excesiv de sare dăunează sănătății, așa cum ne spune și avertismentul de la tv. 

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Mihaela Bilic și ce mănâncă:„Eu fac toate prostiile lumii'

Citește și: Cauza principală a obezității nu este zahărul!Mihaela Bilic dezvăluie inamicul siluetei.

Citește și: Ce spun prietenii despre mama din Timișoara. care s-a aruncat de pe bloc:„Mi-a promis că…' Ce mesaje posta Iulia pe internet

Citește și: Cine sunt noii arhitecți de la Visuri la cheie.Schimbările din sezonul 9

Cum te ajută dieta omului sărac să slăbești pe termen scurt

Mihaela Bilic a fost invitată în emisiunea „Marius Tucă Show’ și a vorbit despre dieta omului sărac. Aceasta poate fi ținută de oricine își dorește să piardă kilograme în plus cu un buget redus.

„O dietă cu atât de multe proteine și pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală. Dar, altfel, până acolo, eu aș spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi. Eu zic că slăbești. În șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi.

În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverența trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă și Paște și Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de țară', a declarat Mihaela Bilic, scrie Avantaje.ro.

Mihaela Bilic: „Cu două ciorbe pe zi se slăbește'

Medicul nutriționist a explicat că cei care reușesc să mănânce timp de jumătate de an doar două ciorbe pe zi și o cafea cu lapte dimineața pot slăbi până la 30 de kilograme.

„Se pare că dieta omului sărac are la bază un preparate extrem de popular în rândul românilor. Este vorba despre ciorbe. Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme’, a mai spus medicul nutriționist.

Care sunt limitările dietei pe bază de supă

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale dietelor cu supă este că cele mai multe dintre ele nu sunt menite să fie urmate mai mult de 5-10 zile, cu posibilitatea de a-ți recăpăta greutatea pe care ai pierdut-o, dacă nu urmezi un stil de viață sănătos.

În plus, studiile sugerează că, atunci când restricționezi foarte mult aportul de calorii sau pierzi rapid o cantitate mare de greutate, există o încetinire a ratei metabolice. Asta înseamnă că organismul tău începe să ardă mai puține calorii pe zi decât înainte. Ca urmare, după ce ai renunțat la dietă, metabolismul scăzut poate îngreuna menținerea pierderii în greutate. 

„Conceptul de a consuma supă pentru a slăbi s-a întins pe zeci de ani, dar experții spun că o dietă cu supă este lipsită de nutrienți și nu este durabilă. Ei sunt de acord că poate fi în regulă să mănânci supe cu legume pentru unele mese deoarece acestea sunt sățioase, bogate în nutrienți și sărace în calorii', explică dieteticianul Chrissy Carroll, pentru Very Well Fit.

Unii experți sunt de acord că o dietă doar cu supă ar elimina celelalte grupuri de alimente sănătoase, cum ar fi fructele și cerealele, și ar duce la deficiențe și dezechilibre de nutrienți. 

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton