De ce este specială ziua de 11.11.2020. Semnificația numărului 11 și ce trebuie să facem astăzi pentru a ne merge bine

 Dumba Gabriela
.

Numerologii susțin că ziua de 11.11.2020 este deosebit de importantă. Prin urmare, pe 11 noiembrie 2020 se deschide un nou portal energetic, iar ziua aceasta determină schimbările pe care le vom trăi în viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Luna noiembrie este a 11-a luna a anului și poartă vibrația numărul 11. A 11-a zi din luna a 11-a are și ea o semnificație aparte, fiind nu doar codul 1111, unul extreme de puternic în astrologie, dar reprezintă și un număr de îngeri. Numărul 11 are o semnificație spirituală aparte. El simbolizează iluminarea, descoperirea de sine și creativitatea. El are energia de a face schimbări majore și inspiraționale în viață, cu scopul descoperirii adevăratului EU.

În plus, vorbim despre un portal 1111 într-un an cu o altă repretiție angelică 2020. Cifra 1 este numărul magicianului, 11 este număr maestru, care simbolizează conexiunea cu informația parapsihologică. În numărul 1111 avem trei portaluri care semnifică o conexiune sporită cu energia Sursei, cu Sinele nostru înalt, cu Sinele înalt al altor persoane.

Nivelul de comunicare este ridicat pentru că totul este completat de energia lui 4. Pentru că 1+1+1+1 = 4, la fel cum și 2+0+2+0 = 4, toate cele patru elemente (Pământ, Aer, Foc, Apă) sunt conectate. Se simte puternic legătură dintre Pământ și lumea spiritelor și, poate chiar cu alte dimensiuni, potrivit sfatulpărinților.ro.

Pe 11.11.2020 cad piedicile care te-au oprit până acum

De asemenea, numărul îngerilor 2020 este format din 2 care reprezintă numărul echilibrului, 22 numărul maestru constructor, și 0 care este legătură dintre tot și nimic, dintre început și sfârșit, dintre Universul interior și Universul exterior. Așadar, împreunarea 1111-2020 face din 11 noiembrie 2020 portalul către viziuni fundamentale. Mai mult 11 noiembrie 2020 este ziua de dinaintea ultimei conjuncții Jupiter-Pluto. Simți cum energia vine să vindece.

Dacă au fost situații care te-au ținut pe loc până acum, le vei vedea cu ușurință. Vei putea percepe unde-ți sunt limitările, ce piedici îți pui singur să îți pune altcineva. Și vei descoperi că totul este posibil. Trebuie să ai încredere în ține și să-ți permiți să te transformi în persoană care este capabilă să obțină ceea ce îți dorești.

Ce trebuie să faci pe 11.11.2020

Ritualul 11.11

Pasul 1

Începe să scrii timp de 11 minute despre toate lucrurile care îți deschid inima, cae îți aduc bucurie în viață. Pot fi lucruri din prezent sau lucruri pe care le vrei în viitor. Ideea este să scrii în continuu, fără pauză, tot timpul să ai mâna în mișcare.

Pasul 2

Când au trecut cele 11 minute parcurge ceea ce ai scris și evidentiază activitățile cheie sau sentimentele care ies în evidență. Aceste cuvite/activități îți vor oferi indicii clare cu privire la locul în care ar trebui să îți concentrezi timpul și energia.

Ce semnificație are numărul 11

Numerologul Hans Decoz precizează într-un interviu faptul că, în domeniul său de activitate, există 3 numere denumite „maestre' dintre care 11 „este reprezentantul instinctului, și cel mai intuitiv dintre toate numerele'.  Compus din prezența dublă a cifrei 1, numărul care face obiectul acestui articol poate fi apreciat prin prisma calităților înalte pe care le deține, față de celelalte numere. Pentru a înțelege mai bine vibrația înaltă a numărului 11, este important să ne familiarizăm și cu semnificația lui 1.

  • 1 reprezintă începutul tuturor lucrurilor, sămânța din care crește viața, punctul creator, forța și principiul masculin, Adam.
  • 11 cuprinde toate valorile și trăsăturile cifrei 2, fiind considerată octava superioară a lui'.
  • Aduce în prim plan dualitatea, cea care generează conflictul interior necesar evoluției, accesării unui nivel superior.

11 reprezintă iluminarea și canalul către subconștient. Este de asemenea asociat cu divinitatea și trezirea spirituală, fiind recunoscut ca numărul maeștrilor. Aceștia sunt cei care au reușit să îi înțeleagă puterea și magia, urmând o cale înălțătoare, potrivit stiridinlume.ro.

11:11 2020 – poate cea mai puternică și specială zi a secolului

Este pentru prima oară în ultimii 101 ani când avem de-a face cu un 11:11 într-un an repetitiv sau dublu cum este 2020. Această poartă universală inițiază portalul divin care deschide calea către manifestare și aliniere, puterea intuiției și a conexiunii spirituale.

11:11 acționează precum un accelerator și deschide poarta manifestărilor pentru noi toți. Putem chiar vorbi de una dintre cele mai puternice zile ale secolului în ceea ce privește potențialul său de manifestare.

În numerologie, 11:11 este și o secvență numerică angelică, ceea ce înseamnă că beneficiem și de protecția spiritelor și a îngerilor, a ființelor de lumină aflate într-un plan superior celui în care ne aflăm noi. Astfel, energia lui 11:11 ne ghidează și înspre găsirea echilibrului dintre mintea, trupul și sufletul nostru. Visați, rugați-vă, meditați, creați, manifestați în această zi, dar nu uitați nici să acționați și să vă deschideți inima către vibrația iubirii și a înțelegerii. Este foarte important de asemenea să arătați iertare și compasiune față de voi înșivă și față de ceilalți, potrivit garbo.ro.

Numerologia și astrele vorbesc despre o extindere a puterii personale, despre manifestări puternice, despre deblocari și reechilibrări karmice și personale, despre un potențial de abundență și creativitate fără precedent

Află cum se calculează cifra destinului in numerologie!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton