Cum te desparți de oamenii pe care îi iubești, în funcție de zodia ta

 Dumitrache Laura
.

Cum te desparți de oamenii pe care îi iubești, în funcție de zodia ta. Cu toții am fost nevoiți să spunem adio persoanelor pe care le-am iubit la un moment dat. Despărțirea este unul dintre momentele cele mai dificile prin care trece un cuplu. Reacțiile sunt date mai degrabă de zodia în care te-ai născut. Află cum te desparți de oamenii pe care îi iubești.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum te desparți de oamenii pe care îi iubești, în funcție de zodia ta. Indiferent de modul în care ne exprimăm emoțiile, adevărul este că atunci când vrei să te desparți de cineva este un lucru dificil. Probabil te-ai întrebat vreodată de ce reacționezi într-un anumit fel? În funcție de zodia ta, trebuie să știi că reacțiile sunt diferite și este un mod interesant de a-ți înțelege reacțiile în fața anumitor situații.

Cum te desparți de oamenii pe care îi iubești, în funcție de zodia ta. Berbec

Nativii din zodia Berbec simt nevoia să fie activi tot timpul. Aceștia sunt persoane optimiste și aleg să privească partea frumoasă a vieții și sunt curioși de lucrurile frumoase pe care viața urmează să le ofere. Este foate dificil pentru ei să vadă partea rea în această situație, ceea ce este și în favoarea persoanei de la care își iau rămas-bun.

Citește și: Cele patru zodii care vor avea o vară fierbinte!Urmează nopți de dragoste și surprize inedite

Citește și: Horoscop sexual:Cu ce zodie te potrivești în pat

Citește și: Cum a ajuns Damian Drăghici să cerșească în străinătate:”Mă duceam cu instrumentul pe la masă și mă băgam în nasul omului în timp ce mânca, asta ca să iau bani”

Citește și: Andreea Bănică și-a cumpărat un apartament cu banii câștigați de la Playboy:'A fost o sumă destul de mare'

Taur

Taurii sunt înțelegători, iar atunci când prietenii sau familia au nevoie de ei, aceștia vor fi acolo indiferent de situație. Sunt persoane răbdătoare și devotate, și chiar dacă au cineva nu este pregătit să spună la revedere, ei sunt dispuși să aștepte momentul potrivit.

Gemeni – Cum te desparți de oamenii pe care îi iubești, în funcție de zodia ta

Nativii din zodia Gemeni sunt descurcăreți, iar atunci când trebuie să-și ia adio, o fac foarte bine. Aceștia sunt expresivi și afectuoși și știu mereu ce trebuie să zică în astfel de situații. De asemenea, Gemenii pot fi indeciși și se tem să spună prea multe într-un moment serios.

Rac

Racii devin emotivi și sentimentali în aceste momente. Aceștia sunt dispuși să ajute tot timpul și sunt apropiați de familie, iar în momentul în care sunt nevoiți să spună adio, vor fi extrem de afectați. Pentru a-și reveni, este foarte important să își ofere timp de gândire și de vindecare.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt foarte creativi și își folosesc mintea ca să rezolve orice probelmă pe care o au, inclusiv în momentul în care își iau rămas bun. Poate dura mult până vor înțelege ceea ce simt, astfel încât ar trebui să își acorde timp de gândire.

Fecioară

Feciaorele au o metodă analitică în ceea ce privește aceste momente comparatic cu alte zodii. Vor dori să scrie în acest moment, pentru a fi siguri că au acoperit fiecare detaliu important pentru despărțire. Ei vor munci foarte mult pentru a fi sigură că cei iubiți știu câtă dragoste le poartă și vor face ultimele momentele impreună memorabile.

Balanță – Cum te desparți de oamenii pe care îi iubești, în funcție de zodia ta

Persoanele din zodia Balanță sunt corecte, iar acest lucru înseamnă că tind să lase deoparte resentimentele, inainte de a fi pregătit să spună adio. Cu toate că în prima fază, din cauza slăbiciunii lor, vor avea resentimente, in final vor întelege că este timpul să lase totul în cursul normal al vieții.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion nu au niciodată probleme în a-și exprima sentimentele și momentele de adio li se par ușoare. Sunt curajoși și prieteni adevărați, iar în timpul acestor momente nu se abțin de la nimic și spun tot ceea ce au de spus.

Săgetător

Săgetătorii sunt energici și adoră să călătorească și să se bucure de libertate. În momentul de adio, ei adoptă o altă atitudine față de cea normală și iau totul ca pe o oportunitate de a face ceva ce și-au dorit întotdeauna impreună cu cei iubiți. Este posibil și o conversație filozofică cu persoana de care de despart.

Capricorn

Capricornii își iar rămas-bun cu greu, ei fiind apropiați de familie. Momentele de despărțire îi vor afecta foarte tare. Cu toate astea au controlul asupra oricărei situații, deși emoțiile s-ar putea să nu îi cuprindă atât de tare în aceste momente.

Vărsător – Cum te desparți de oamenii pe care îi iubești, în funcție de zodia ta

Vărsătorii vor să evite să se exprime emoțional și gândesc foarte mult. Aceștia preferă să se gândească mai întâi cum să spună adio până în momentul în care o vor face. De multe ori le este greu să exprime ceea ce simt pentur că nu își pot calma gândurile.

Pești

Peștii au talent artistic și probabil vor scrie un cântec de adio sau vor pregăti un playlist cu melodiile care le-au ascultat în momentele frumoase pe care le-au trăit impreună cu cei dragi. Ei au foarte multă compasiune pentru cei din jur, iar când cineva pleacă, tin cont de sentimentele lor.

Sursa: Elle

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton