Cum se va face plajă în insula Santorini, din Grecia, în vremea coronavirusului: autoritățile au găsit soluția pentru a respecta distanțarea socială

 Cica Cristina
.

Turismul s-a numărat printre cele mai afectate sectoare de pandemia de coronavirus. Restricțiile de călătorie sunt încă în vigoare și nu se știe cât se va mai prelungi situația, cert este că deja se caută soluții pentru ca turiștii să fie în siguranță în cazul în care își doresc să călătorească anul acesta. Grecia se numără printre țările care se gândesc la ce schimbări ar putea adopta pentru a nu evita orice pericol.

Grecia se numără printre cele mai căutate destinații de către turiști. Chiar dacă acum situația este cu mult diferită față de anii trecuți, se lucrează la elaborarea unor soluții în vederea respectării unor norme care să nu permită îmbolnăvirea turiștilor.

Citește și: Când se deschide sezonul de vară în Grecia. Anunțul oficialilor: „Experiența turistică va fi doar ușor diferită față de anii anteriori”

Astfel, Santorini își va aștepta turiștii în 2020 cu schimbări majore, însă totul se face în virtutea protejării turiștilor. Una dintre alternative ar fi cabine de plexiglas în care să fie poziționate numai două șezlonguri. În acest mod se respectă distanțarea socială chiar și pe plajă, iar riscul infectării cu noul coronavirus ar fi minim.

Siguranța turiștilor, pe primul loc

Administratorul unei plaje susține că siguranța oamenilor este pe primul loc, iar factorii responsabili trebuie să fie 'proactivi'.

„Trebuia să găsim o soluţie pentru a-i face pe oameni să se simtă în siguranţă în această vară. Nu putem aştepta după recomandările autorităţilor, trebuie să fim proactivi', susține administratorul unei plaje, potrivit cancan.ro.

Citește și: Grecia impune reguli noi pentru turiști!Ce este „pașaportul coronavirus” de care vom avea nevoie pentru vacanțele din vară

În multe țări din Europa au început deja să se relaxeze restricțiile, iar Grecia se numără printre acestea. Mai mult decât atât, prim-ministrul a anunțat deja că începând cu 1 iulie s-ar putea deschide sezonul de vară în Grecia.

Cei indragostiti de tramurile elene trebuie sa stie totul despre aceste insule grecesti mai putin cunoscute!

Hai cu noi sa iti aratam care sunt cele mai frumoase insule din lume!

Sursa foto: unsplash.com

Citește și: Grecia interzice concedierile, în timpul crizei COVID-19 și va plăti 800 de euro, în aprilie, cetățenilor care nu pot merge la lucru

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton