Cum arată "trenul plăcerii" lui Kim Jong-un. În Orient Express-ul său personal, dictatorul nord-coreean dădea petreceri cu virgine și băuturi fine!

 Dumba Gabriela
.

Liderul suprem din Coreea de Nord este un recunoscut devorator de lux. Kim Jong-un își trimite servitorii după mâncare fină, oriunde în lume, când îi este poftă de ceva. Poartă haine scumpe, colecționează mașini, avioane și iahturi. Și are un tren cu 20 de vagoane unde dă petreceri cu virgine „înalte și frumoase”, băuturi fine și mâncare gătită de o armată de bucătari personali.

dz04MDAmaGFzaD00YzEyMTgzZTljYjY4Y2ViYWE2NzM3M2M1MTU1NjQyYQ.thumb_dz04MDAmaGFzaD00YzEyMTgzZTljYjY4Y2ViYWE2NzM3M2M1MTU1NjQyYQ.thumb_

Trenul lui Kim Jong-un are 20 de vagoane decorate în stilul extravagant specific dinastiei Kim. Acestea sunt dotate cu un salon cu canapele roz, o sală de conferințe, și un restaurant în care Kim Jong Un servește preparate de lux.

Dictatorul are cu el în tren și Mercedesul său blindat, iar de multe ori este acompaniat de un vehicul blindat care transportă toaleta sa mobilă.

Însă liderul de la Phenian nu pleacă niciodată la drum fără așa-numita „brigadă a plăcerii'. Kim Jong Un ar fi început să recruteze fete „frumoase și înalte' încă din 2015, iar tinerele ar fi examinate de medici pentru a verifica dacă încă sunt virgine, potrivit The Sun.

Fetele din „brigada plăcerii' a lui Kim Jong Un sunt plătite cu echivalentul a 1.600 de euro – o sumă uriașă pentru Coreea de Nord.

De asemenea, Kim Jong Un are la dispoziție în tren toate băuturile sale preferate. Acesta a studiat în Elveția și este pasionat de brânza elvețiană, coniac Hennessy și șampanie Cristal, citează stirileprotv.ro.

Trenul liderului de la Phenian este însoțit de alte două garnituri. Drumul este deschis de un tren cu gărzile lui Kim Jong Un, care testează siguranța șinelor și verifică fiecare stație pentru explozibili. În urma trenului dictatorului se află mereu o a treia garnitură cu bodyguarzi și provizii.

Toate vagoanele sunt blindate, ceea ce face ca trenul să fie foarte greu, astfel că nu depășește viteza de 60 de km/h, ceea ce îi oferă suficient timp să se bucure de versiunea nord-coreeană a Orient Express-ului.

Vezi şi trasee cu mocănița în România!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton