Cum arăta Nicușor Dan în tinerețe. Fotografii inedite cu primarul Capitalei, de acum 25 de ani: avea părul lung și un look boem

 Lupescu Anca
.

Născut pe 20 decembrie 1969 în oraşul Făgăraş, Nicușor Daniel Dan a fost președinte al partidului Uniunea Salvați România, candidat pentru funcția de primar general al Bucureștiului la alegerile din iunie 2012 și alegerile locale din 2016.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicușor Dan trăiește cu iubita lui, Mirabela Grădinaru, manager la o mare companie auto, într-un apartament luat cu chirie. În mai 2016, în timpul campaniei pentru primăria Bucureștiului, acesta a devenit tatăl unei fetițe, potrivit capital.ro.

În politică a debutat în 2008, când a fondat Asociația Salvați Bucurestiul, cu care a câștigat nouă procese pe teme de urbanism sau abuzuri intentate primăriilor din București. A reușit să stopeze construirea Aqua Parc-ului din Parcul Tineretului și a unui turn vizavi de Școala Centrală.

nicusor_conicusor_co

Citește și: Loredana dezvăluie secretele unei căsnicii de 22 de ani: „Relația nu e atât de solicitantă'/ EXCLUSIV

În luna iunie 2015, Nicușor Dan a lansat platforma politică Uniunea Salvați Bucureștiul, alături de care își propunea să câștige alegerile locale din 2016 pentru postul de primar general și pentru consiliul general al municipiului București. La alegerile din 2016, a obținut locul al doilea în cursa pentru postul de primar, cu un procent de 30,5% și a fost ales consilier general al Bucureștiului.

Citește și: Dieta Evei Mendes. Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani

Nicușor Dan și-a anunțat candidatura ca independent pentru postul de Primar al Bucureștiului având susținerea Alianței USR-PLUS și a PNL.

Astfel, Nicușor Dan a devenit principalul contracandidat al primarului în funcție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton