O femeie de 56 de ani a devenit mamă surogat pentru fiul ei: "Au avut șapte embrioni"

 Laciu Andreea
.

Cazul unei femei care a ajuns să fie mamă surogat pentru fiul ei și soția acestuia a făcut înconjurul internetului. Multe persoane își doresc să devină părinți, dar nu reușesc să își îndeplinească visul cel mare din cauza problemelor de sănătate. Fenomenul femeilor care sunt mame surogat a căpătat amploare în ultimii ani. Însă, de obicei acestea nu au vreo legătură personală sau de rudenie cu părinții care așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jeff și soția lui visau cu ardoare să aibă propriul lor copil. Din păcate însă, biata femeie nu mai putea da naștere unui bebeluș în urma unor probleme de sănătate. În mod surprinzător, cea care i-a sărit în ajutor a fost chiar soacra ei, mama lui Jeff. Nancy Hauck și-a adus pe lume cu succes chiar propria nepoțică, în pofida faptului că a născut la vârsta de 56 de ani.

mama-surogat-4mama-surogat-4

O femeie de 56 de ani a devenit mamă surogat pentru fiul ei

Cei doi soți tineri au urmat un tratament de fertilizare timp de șase ani, în urma căruia soția lui Jeff a născut două fetițe gemene: Vera și Ayva, care acum sunt în vârstă de trei ani. A urmat încă o pereche de gemeni, Luka și Diseal, care au acum 11 luni. Însă, nașterea a fost una dificilă și traumatizantă, iar Cambria a avut nevoie de o histerectomie. Așa a ajuns soția lui Jeff să nu mai poată da vreodată naștere unui copil, informează Cancan.ro.

Însă, cei doi soți aveau deja mai mulți embrioni congelați în depozit și sperau să îi folosească cu ajutorul unei mame surogat. Atunci când a aflat despre situația fiului ei și a soției acestuia, Nancy Hauk a decis să se ofere chiar ea să îi ajute să își îndeplinească marele vis.

Citește și: „Vii tu o măciucă nemăritată să faci teatru…” Părintele Calistrat, prima reacție după ce a fost filmat în timp ce lovea o femeie

Citește și: 2 decembrie va fi zi liberă. Ce angajați au parte de o minivacanță de 5 zile

Citește și: Care este numărul norocos al fiecărei zodii. „Cel care are 1 este o forţă, iar cel cu 10 conduce”

Citește și: Ce se întâmplă cu dosarul lui Visarion Alexa, acum. Avocatul preotului: „Nu ne-a înștiințat nimeni”

Cum a fost posibil să se întâmple așa ceva

Chiar dacă s-a bucurat că mama sa face un asemenea gest, Jeff, în vârstă de 32 de ani, nu a crezut că ar putea fi posibil așa ceva. Asta deoarece Nancy are totuși o vârstă destul de înaintată. Cu toate acestea, medicii au descoperit că femeia este complet sănătoasă și organismul ei ar putea susține fără probleme o sarcină și o naștere, chiar și la 56 de ani.

'Spre surprinderea mea, medicii mi-au spus că sunt sănătoasă și că aș putea să o fac și iată-mă aici. Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi însărcinată la 56 de ani sau că acest lucru va fi posibil, dar este cel mai frumos lucru. Au avut multe lupte cu infertilitatea, dar au avut șapte embrioni pentru a încerca cu FIV și au decis că vor să îi folosească pe toți', a spus proaspăta mămică.

'Sarcina a fost foarte asemănătoare cu cea în care l-am purtat pe fiul meu, dar am avut ceva mai multe grețuri. Mă simt foarte puternică purtând fiica fiului meu. A fost un pic înfricoșător, deoarece trecuseră 26 de ani de când nu mai avusesem un copil. Totul a fost un mare salt de credință. Este remarcabil și un lucru frumos de făcut. Cred că este un lucru destul de rar întâlnit', a mai spus mama surogat, potrivit Dailymail.

Cum a reacționat fiul ei, după ce a devenit tată

Jeff, fiul femeii care a născut la 56 de ani, a declarat că apreciază din tot sufletul gestul lui Nancy.

'M-am simțit recunoscător că am avut o mamă atât de altruistă și iubitoare [care] a fost dispusă să facă un astfel de sacrificiu pentru familia mea. Să fiu tată a fost întotdeauna visul meu, îmi ador fiecare dintre copiii mei și îmi iau foarte în serios rolul și responsabilitatea de tată al lor', a mărturisit Jeff, conform sursei citate anterior.

Sursă foto: People.com/SHALLI ALDRED, Captură Youtube/KSL News

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton