Cu câți bani se închiriază o garsonieră de 14 mp în Cluj. Patul este deasupra băii

 Raiciu Adriana
.

Cu câți bani se închiriază o garsonieră de 14 mp în Cluj. O nouă garsonieră a împărțit internetul în două, cei care ar da bani să o închirieze și cei care spun că nu merită nimeni să trăiască într-o astfel de locuință, având doar 14 mp, iar patul fiind situat deasupra băii. Iată cum arată garsoniera, dar și cu câți bani se poate închiria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea își aduce aminte de celebra garsoniera din Cluj. Locuinţa are 11 metri pătraţi şi proprietarul a cerut iniţial 200 de euro pe lună de la chiriaş. Doar că în loc să atragă doritori, anunţul de pe Facebook a devenit un spectacol, cu zeci de mii de comentarii. Ei bine, la mai puțin de un an de atunci, o nouă casă face senzație pe tot Internetul.

garsonieragarsoniera

Mai exact, o garsonieră de 14 mp din Cluj a fost pusă spre închiriere. Locuința are un living foarte mic, iar patul este situat deasupra băii.

Citește și: Imagini cu băiețelul lui Pepe la 4 luni.Micuțul este blond cu ochi albaștri!

Citește și: Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda, despre averea Ionelei Prodan:'Să ia exemplu de la mama mea…'

Citește și: Ce dietă ține Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite.Are un obicei pe care îl face zilnic, dimineața

Citește și: Ce spune Romică Țociu despre relația cu Alexandru Arșinel și momentul când a fost concediat de la teatru:„Mi-aș fi dorit să fie un pic mai…’

Cu câți bani se închiriază o garsonieră de 14 mp în Cluj

Garsoniera de 14 mp se află într-o zonă centrală, însă putem spune că nu mulți ar putea să locuiască într-o încăpere așa de mică. Deși este destul de înaltă, nu ai sufiecient spațiu, patul fiind poziționat chiar deasupra băii, la doar câțiva centimetri de tavan. Pentru a ajunge în „dormitor”, trebuie să folosești scările din lemn.

Ceea ce ar trebui să fie o bucătărie este, de fapt, un spațiu mic, în care există doar o plită și un frigider destul de mic și el.

Baia are cabină de duș, chiuvetă, dar și câteva spații de depozitare. Aceasta este separtă de restul casei printr-o ușă de lemn. Totuși, dacă vrei să închiriezi această garsonieră, trebuie să ții cont de faptul că prețul nu este deloc unul mic.

Pentru o singură lună, trebuie să plătești suma de 200 de euro, potrivit stiridecluj.ro, care mai scrie că  probabil se plătește si taxa de centru, astfel nu își justifică prețul deloc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton