Crimă dublă în Bran. Un pompier și soția lui au fost găsiți morți în casă: ”Nu aveau dușmani”

 Calin Maria Bianca
.

Crimă dublă în Bran. Un pompier și soția lui au fost găsiți morți în casă. Veștile proaste continuă să apară în România de la o zi la altă. Recent, o întâmplare care îngrozește pe toată lumea a avut loc chiar în comuna Bran din Brașov. Doi tineri căsătoriți au fost găsiți de către apropiați la etajul casei, într-o baltă de sânge. Iată cum s-a întâmplat totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Crimă la dublu în Bran. Un bărbat în vârstă de 38 de ani, angajat al ISU, şi soţia sa, asistentă medicală, au fost găsiţi morţi în această dimineață, în casa din localitatea Şimon, comuna Bran. Nimeni nu știe cum s-a ajuns la un astfel de eveniment tragic, apropiații susținând că nu este vorba de un jaf, fiindcă nu le lipsește nimic din casă.

Citește și: Crimă triplă la Turnu Măgurele.Tânăra de 16 ani care a fost ucisă, împreună cu iubitul ei, era însărcinată

Citește și: Crimă șocantă în Drobeta Turnu Severin.O tânără de 26 de ani, ucisă de fostul iubit recidivist, chiar în scara blocului

Citește și: Cine este Bruja de la America Express.La ce altă emisiune a mai participat

Citește și: Alexandra Matei, fiica lui Nico, are grijă și de copiii soțului din prima căsătorie:„Mai are doi băieți. Nu e așa ușor'

Nimeni nu dădea de ei, iar ceea ce a dat de înțeles că s-a întâmplat ceva este faptul că bărbatul nu s-a prezentat în această dimineață la locul de muncă. Colegii acestuia i-au alertat familia, astfel cumnata pompierului și tatăl lui s-a dus la locuința lor. Aici au avut parte de un șoc. Ușa de la intrare era spartă, iar la etajul casei a descoperit trupurile fără viață ale celor doi soți.

Crimă dublă în Bran. Un pompier și soția lui au fost găsiți morți în casă

Întregul eveniment tragic este pus sub semnul întrebării în aceste momente. Nimeni nu știe cum au ajuns cei doi la etajul casei, ce s-a întâmplat acolo și cine le-ar fi făcut așa ceva. Potrivit unor surse citate de presa brașoveană, victimele aveau capetele zdrobite. Speriați și îngroziți de ceea ce văd, cumnata și tatăl pompierului au alertat imediat Poliția.

La fața locului au venit oamenii legii care și în aceste momente cercetează pentru a descoperi cu exactitate ce s-a întâmpla și cine ar putea fi în spatele acestei crime duble din casa pompierului și a soției sale, care era asistentă medicală.

Ce spun apropiații despre tragicul eveniment

Apropiații și toți cei care îi cunosc sunt în stare de șoc. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în luna august și aveau numeroase planuri de viitor împreună. Din ceea ce știu cei dragi, pompierul și asistenta medicală nu aveau dușmani și nici nu au fost implicați în scandaluri de-a lungul timpului. Nimeni nu bănuiește ce s-a întâmplat în miez de noapte, însă potrivit vecinilor, câinii lătrau foarte tare și erau agitați.

'Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă…Nu aveau dușmani.', a declarat Ilarie Pepene – tatăl bărbatului ucis, pentru Pro TV.

Sursă foto: Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton