Cozi imense la benzină în România. Anunțul Ministrului Energiei despre prețul benzinei

 Raiciu Adriana
.

După ce au apărut mai multe zvonuri legate de scumpirea carburanților, Ministrul Energiei le-a cerut românilor să apeleze la calm și i-a asigurat că nu au de ce să-și facă griji, întrucât România are stocuri deja suficiente de carburanți. De asemenea, a vorbit și despre prețul la benzină.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar o zi, au apărut mai multe zvonuri în mediul online legate de creșterea carburnaților chiar până la 11lei/litru. Nici bine nu a fost postat pe Internet acest anunț, că românii s-au și înghesuit la benzinării. Au stat minute în șir la coadă, cu motorul pornit, pentru a-și face un plin la mașină. S-au format cozi foarte mari, iar mulți oameni au venit cu diverse bidoane sau recipiente de acasă pentru a lua benzina pe care să o folosească ulterior, pe care să o aibă în cazul care aceasta se va scumpi.

benzinarii-1benzinarii-1

La scurt timp după ce s-a creat această isterie, Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a transmis un mesaj pentru România. Le-a cerut să apeleze la calm și i-a asigurat că nu va exista nicio scumpire a carburnaților.

Citește și: Cum justifică proprietarul benzinăriei din Beiuș prețul ridicat al carburnaților:”Am fost obligat să…”

Citește și: Un om de afaceri rus oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea lui Putin:Căutat: viu sau mort

Citește și: Sofia Vicoveanca a împlinit 80 de ani: „Eu la spectacole cânt pe bune, nu fac playback’

Citește și: Delia s-a confruntat cu stările de anxietate: „E bine să nu te lași doborât'

Cozi imense la benzină în România. Anunțul Ministrului Energiei despre prețul benzinei

Virgil Popescu i-a asigurat pe șoferii români că România nu are niciun fel de problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Ministrul Energiei chiar a ținut să sublinieze acest lucru și le-a cerut șoferilor să nu mai intre în panică și să stea la cozi interminabile.

România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanţii Rompetrol şi ai OMV Petrom şi am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere şi vor asigura livrările către clienţi. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi. Avem suficiente stocuri!', a afirmat ministrul.

Tot aseară, printr-o intervenție telefonică, Virgil Popescu a mai adăugat faptul că nu vor exista creșteri ale carburanților, în ce mai rău caz, ar fi vorba despre o creștere de 15 bani pe litru.

Am discutat cu cele două mari companii, OMV şi Rompetrol, şi nu există posibilitatea unor creşteri de preţuri speculative. Există garanţii certe că nu vor avea loc aceste majorări de preţuri. Este posibil ca doar în cazul uneia dintre companii să fie vorba despre o creştere de 15 bani pe litru', a afirmat Virgil Popescu la Pro TV.

Intervenția ministrului a venit după ce au apărut mai multe zvonuri în mediul online legate de o creștere de până la 11 lei/ litru. Astfel, zeci de persoane au mers să își alimenteze mașina și au stat și câte o oră la coadă.

sursă foto- Facebook, Pixabay

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton