Compatibilitate Leu - zodia care i se potrivește cel mai bine pentru o relație de durată

 Lupescu Anca
.

Compatibilitate Leu – cu cine se potrivește această zodie care simte nevoia să strălucească în orice conjunctură? Fiecare semn are punctele sale forte și punctele sale slabe, motiv pentru care este mai compatibil cu unele semne decât cu altele. Vezi cu cine se potrivește Leul. 

Compatibilitate Leu și Berbec

Ambele semne de foc sunt aventurieri care sunt determinați să facă eforturi mari pentru a se asigura că viziunile lor ambițioase devin realitate. 

De asemenea, cei doi sunt competitivi în mod similar și preferă să se deplaseze rapid prin viață. Cu toate acestea, deoarece ambele semne pot fi dominante în relație, vor trebui să învețe cum să ia rând pe rând conducerea pentru a asigura armonie.

Leu și Taur 

Ambele semne fixe sunt loiale față de partenerul lor și valorează confortul, luxul și securitatea. Dar natura lor comună fixistă ​​înseamnă că, deși niciunul dintre ei nu are o problemă în a se hotărî, ei sunt, de asemenea, foarte încăpățânați în a își schimba punctul de vedere.

Fără flexibilitate și capacitatea de a face compromisuri, acește două zodii ar putea descoperi că încăpățânarea poate duce la probleme pe termen lung. 

Compatibilitate Leu și Gemeni

Leul și Gemenii împărtășesc o joacă înnăscută, curiozitate, perspective optimiste și poftă de socializare. 

Ei ar putea avea probleme atunci când vine vorba de a-și exprima emoțiile, deoarece Gemenii încărcați mental, conduși de Mercur, au tendința de a-și intelectualiza sentimentele, în timp ce Leul le lasă inima să ia decizii. 

Dar, în timp ce spiritul analitic al Gemenilor s-ar putea ciocni ocazional cu dorința Leului de a face lucrurile doar în stilul lui, acest cuplu poate fi o pereche aventuroasă și comunicativă.

Compatibilitate Leul și a Rac

Racii nu numai că văd, dar simt toate nuanțele de fericire, tristețe și orice altceva dintre ele, în timp ce Leul dinamic, iubitor de lumina reflectoarelor, este aproape permanent optimist și încrezător, preferând să vadă partea luminoasă a oricărei situații. 

Cu toate acestea, ambii sunt loiali, sinceri lucru, care poate servi drept combustibil durabil pentru legătura lor.

Compatibilitate Leu și Leu 

Această pereche pasională vorbește probabil același limbaj de dragoste, tratându-se unul pe altul cu escapade romantice de lux, nopți în oraș și o mulțime de cuvinte de afirmare. 

Lucrurile ar putea deveni complicate dacă ambii sunt fideli naturii lor încăpățânate în timpul unui dezacord – sau ajung să concureze exact pentru același lucru.

Compatibilitate Leul și Fecioară

În timp ce Leul, orientat spre acțiune, preferă să se plimbe, să exploreze și să se aventureze, Fecioara, condusă de Mercur, recurge la cercetare și strângerea celor mai mici detalii înainte de a face o mișcare. 

Acest ritm și indecizia Fecioarei poate frustra un Leu. Dar dacă pot fi deschiși și pot învăța ceva unul de la celălalt, acest cuplu pot fi unul foarte frumos.

Compatibilitate Leu și Balanță

Amândoi sunt romanticii, deși Leul s-ar putea să fie frustrat de nevoia de libertate a Balanței, în timp ce Balanța ar putea fi iritată de posesivitatea Leului.

Compatibilitate Leu și Scorpion

Ambele semne vor să preia controlul și sunt extrem de conștiente de puterea lor interioară, astfel încât acest lucru poate duce la izbucnirea ego-urilor și a voinței. 

Posesivitatea naturală a Scorpului ar putea fi o problemă pentru Leul independent. Fiecare semn are punctele sale forte și punctele slabe și este mai compatibil cu unele semne decât cu altele.

Compatibilitate Leu și Săgetător

Veseli și libertini, ambele semne vor să iasă și să profite la maximum de lumea din jur. Vor găsi că lărgirea orizontului împreună este și mai satisfăcătoare și duce la consolidarea legăturii dintre ei. 

Totuși, acest cuplu nu este ocolit de certuri. Săgetătorul poate fi predicator, în timp ce Leul poate fi dominator, astfel încât găsirea unei modalități de a canaliza acea înflăcărare comună – dar potențial conflictuală – în aventuri sau chiar în pat este esențială.

Compatibilitate Leu și Capricorn

Capricornul și Leul sunt ambii interesați să conducă, dar ambii au rațiuni ușor diferite pentru asta.

Ambele zodii își propun să fie respectate și recunoscute, dar conservatorul Capricorn dorește asta din motive mai pragmatice, cum ar fi un portofoliu respectabil.

Citește și: Femeia Capricorn – cum să ajungi la sufletul ei. Caracteristici ale zodiei și compatibilități

Între timp, Leul își dorește aplauze pentru inima și sufletul lor, pentru a își hrăni egoul. La rândul lor, nevoile și prioritățile lor înnăscute ar rămâne neglijate, dar există și multe lucruri pe care le pot învăța reciproc.

Compatibilitate Leu și Vărsător

Condus de Uranus revoluționar, Vărsătorul prioritizează gândirea rațională în fața sentimentelor, în timp ce Leul emană căldură și visează la romantism.

Citește și: Bărbatul Vărsător – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Leul tinde, de asemenea, să se concentreze pe sine și i-ar plăcea să fie văzut ca un lider, în timp ce Vărsătorul urăște conformitatea și acordă prioritate comunității în locul sinelui. 

Cu toate acestea, fiecare are ceva ce celuilalt îi lipsește, așa că atât timp cât ambii parteneri învață reciproc lucruri, relația lor ar putea fi una bună.

Compatibilitate Leu și Pești

Condus de Neptun visător, Peștele este profund spiritual, empatic și artistic.

 Ceea ce au în comun cele două este imaginația lor vibrantă și romantismul, astfel încât ar putea fi ușor prinși într-o viziune roz asupra vieții, a relației lor și asupra lumii în general.

Citește și: Femeia Pești – cum să o impresionezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

O pereche care se înțelege de minune și rareori există frustrări între cele două zodii. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton