Compatibilitate Gemeni. Cu cine se potrivește cel mai bine această zodie

 Lupescu Anca
.

Gemenii sunt cunoscuți pentru că sunt o zodie dificilă. În ce privește compatibilitatea zodiei Gemeni, există doar câteva semne cu care se înțelege bine și cu care ar putea forma un cuplu.

Gemeni și Berbec

Aceste două semne adoră activitatea și rămân optimiste chiar și în cele mai dificile momente. Semnele care sunt separate în Zodiac se bucură de obicei de o comunicare excelentă și de o înțelegere profundă reciprocă. 

Spiritul independent al Berbecului este atractiv pentru Gemeni, care apreciază și independența. Dacă Gemenii consideră că Berbecul este prea controlant sau dacă Berbecul ia prea în serios natura cochetă a Gemenilor, relația poate deveni o ceartă continuă.

 Creează un echilibru bun împreună: Berbecul vrea să experimenteze lucrurile și Gemenii vor să le discute. Împreună pot face tot felul de noi descoperiri pe care ar fi putut să le rateze singuri.

Atât Berbecul, cât și Gemenii au tone de energie, precum și obiective comune. Gemenii sunt gânditori și adoră să discute, apreciază stimularea intelectuală și libertatea și iubește să privească toate părțile unui argument. Berbecului îi place să sară în proiecte noi tot timpul, iar Gemenii își vor lua cu siguranță timp pentru a afla motivele Berbecului pentru alegerea proiectelor pe care le susțin.

Compatibilitate Gemeni și Taur 

Amândoi au multe de oferit și multe de învățat în această relație, dar va fi nevoie de un pic de ajustare și efort de ambele părți. Gemenii pot avea adesea gânduri contradictorii despre lucruri. 

Dacă Taurul posesiv este capabil să renunțe și să ofere unui Geamăn relația sigură și intimitatea pe care o dorește, permițând în același timp libertății celuilalt, lucrurile vor merge bine între aceștia. 

Este posibil ca Taurul să dorească prea mult pentru gustul Gemenilor la începutul relației, dar Gemenii pot deveni stabili- Taurul trebuie pur și simplu să aibă răbdare.

emenii pot vedea Taurul ca fiind un pic plictisitor, în timp ce Taurul poate vedea Gemenii ca fiind mult prea relaxați și lipsiți de substanță. Cu toate acestea, au multe de învățat reciproc: Taurul poate ajuta Gemenii să se implice mai profund în viață; Gemenii pot ajuta Taurul să adauge varietate, distracție și emoție în viața lor.

Gemeni și Gemeni 

Când doi Gemeni se îndrăgostesc, este ca și cum ar veni patru persoane într-o relație.

Nu poate fi niciodată plictisitoare, ceea ce este un lucru bun. Întrucât au aceeași nevoie de stimulare intelectuală și de conversație aproape constantă,  ei formează o pereche grozavă în care se sfătuiesc și sunt sinceri cu privire la rezultatele celuilalt.

Gemenii vor libertate și varietate de exprimare, iar doi Gemeni împreună se vor bucura din plin de acest lucru. Dacă pot evita competiția și pot coopera, relația lor de dragoste poate fi extrem de fericită și satisfăcătoare reciproc.

Gemenilor le place să arunce sarcasm și cinism ironic ocazional. Este  distractiv, dar poate împiedica unul sau ambii parteneri să ia relația în serios. 

 Într-o relație de dragoste intimă, există cu siguranță un loc pentru seriozitate, pe care Gemenii ar face bine să-l învețe. Dacă ambii parteneri pot acorda mai multă atenție sentimentelor lor decât să fie conduși exclusiv de gânduri și intelect, ei își vor spori mult experiența de dragoste.

Compatibilitate Gemeni și Rac 

Când Gemeni și Rac se întâlnesc într-o relație de dragoste, poate fi o relație destul de curioasă. Racul sensibil, emoțional are probleme de comunicare clară, dar comunicarea clară este ceea ce definește Gemenii. 

Natura exuberantă a Gemenilor pot încuraja Racul să iasă din zona de confort, în timp ce Racul poate să își învețe partenerul să trăiască mai lent și să aprecieze viața. 

Dacă Gemenii par să ignore Racul sau nu le oferă atât de multă siguranță și intimitate de cât are nevoie pot apărea probleme.  Aceste două semne se apropie de lume într-o manieră atât de diferită încât trebuie să fie capabili să înțeleagă și să accepte reciproc diferențele.

Racul este puternic intuitiv și menține o legătură strânsă cu cei dragi, dar poate tinde spre posesivitate și idealizarea partenerului lor. Dacă Gemenii oferă asigurări constante Racilor că sunt iubiți și prețuiți, totul va merge bine.

Gemeni și Leu 

Când Gemeni și Leu se reunesc într-o relație de dragoste, relația lor este jucăușă și plină de spirit, caracterizată de optimism.

Gemenii prosperă prin stimularea mentală și, prin urmare, sunt foarte atrași de spiritul creativ și dramatic al Leului. 

Cu toate acestea, pot exista probleme între cei doi: dacă Leul ia prea în serios natura flirtantă a Gemenilor, sau dacă Gemeni crede că Leul dorește să mențină controlul total al relației, pot izbucni certuri.

 Deși abordările lor sunt diferite, cele două zodii se pot potrivi dacă învață să se muleze pe personalitatea celuilalt.

Atât Leul, cât și Gemenii au multă energie. Leului îi place să fie la conducerea oricărui proiect, iar Gemenii vor să fie liberi să gândească cât de repede și cât de mult le place. Leul îi poate ajuta pe Gemeni să ia o decizie dacă nu este sigur pe el. 

Compatibilitate Gemeni și Fecioară 

Când Gemenii și Fecioara se reunesc într-o aventură de dragoste, este crucial pentru supraviețuirea relației ca aceștia să își ia timp pentru a afla despre abordarea reciprocă a vieții și a iubirii.

Gemenii pot vedea ambele părți ale unei povești, tind să oscileze între două direcții de acțiune și uneori pot părea că ar avea o personalitate dublă.

 Această relație se întărește foarte mult atunci când Fecioara oferă unei Gemeni o ancoră emoțională constantă, permițând în același timp celuilalt să își mențină libertatea și independența.

Fecioara poate fi un pic prea serioasă și solicitantă pentru Gemeni, mai ales dacă acest lucru are loc la începutul relației înainte ca Gemenii să se angajeze pe deplin. Dacă Fecioara doar îi dă timp, lucrurile se vor așeza.

Abordările de viață ale Fecioarei și ale Gemenilor sunt aparent atât de diferite încât acceptarea reciprocă poate fi greu de găsit. 

Gemeni și Balanță

Când Gemeni și Balanță se reunesc într-un cuplu, se bucură de o relație excelentă bazată pe interese intelectuale și agilitate mentală.

Gemenii cu dublă natură adoră echilibrul Balanței, iar Balanța este întotdeauna distrată de gemenii vorbăreți și înțelepți. Balanța iubește arta și frumusețea, în timp ce Gemenii iubesc frumusețea unei idei.

Atât Gemenii, cât și Balanța au o cantitate mare de energie mentală. Ei pot veni cu tot felul de idei grozave atunci când lucrează împreună, iar Balanța are pregătirea necesară pentru a pune ideile lor în acțiune, o calitate care Gemenilor le lipsește.

 De fapt, la nașterea unei idei, Gemenii sunt mai buni la creație decât la punerea în practică, dar aceasta este o contribuție valoroasă la procesul mental al Balanței. Ambele semne împărtășesc nevoia de libertate intelectuală, pe care o pot asigura cu siguranță unul pentru celălalt.

Gemeni și Scorpion 

 Gemenii sunt adaptabili, intelectuali, plini de viață și vorbăreți, Scorpionul tinde să fie secret, concentrat, intens și hotărât. Gemenii tind să ia lucrurile ușor, inclusiv relațiile de dragoste. În timp ce Scorpionul are o nevoie foarte profundă de conexiune emoțională și intimitate. Scorpionul este, în general, foarte loial partenerului lor și foarte legat de relație.

Această relație tinde să fie foarte pasională și poate fi adesea caracterizată prin certuri. Gemenii adoră o dezbatere bună. În ciuda acestor diferențe, totuși, aceasta nu este o relație plictisitoare. Ambele semne adoră să riște și să condimenteze relația.

Au o mulțime de aventuri împreună, dar dacă lucrurile devin prea tensionate și argumentele încep să devină negative, trebuie să facă efortul de a se împăca dacă apreciază relația și doresc ca aceasta să dureze.

Compatibilitate Gemeni și Săgetător

Când Gemeni și Săgetător se reunesc într-o aventură de dragoste, poate fi o relație cu adevărat spectaculoasă! Aceste două semne sunt extrem de compatibile.

Gemenii sunt destul de capabili să ofere Sagetatorului aventuros independența pe care Sagetatorul o cere într-o relație strânsă, deoarece Gemenii împărtășesc aceeași nevoie. 

În timp ce Săgetătorul are nevoie de independență fizică, Gemenii au nevoie de libertate mintală, dar nevoia este aceeași la bază. Amândoi iubesc experiențe, oameni și senzații noi și vor avea împreună aventuri extraordinare. 

Gemenii și Săgetătorul sunt mari prieteni, pe lângă faptul că sunt iubiți compatibili. Împărtășesc o înțelegere profundă și o viziune de viață foarte asemănătoare, bazată pe un optimism și un entuziasm general. 

Gemeni și Capricorn 

Când Gemeni și Capricorn sunt într-o relație, ei trebuie să facă eforturi să își amintească ce i-a adus împreună.

Dacă acționează pornit de la dragostea și respectul reciproc pe care și le poartă, vor putea depăși majoritatea obstacolelor, dar trebuie să lucreze din greu. 

Gemenii trebuie să aibă libertatea de a gândi în afara cutiei; se bazează pe inteligența rapidă, umorul și priceperea intelectuală pentru a trece prin viață într-un ritm rapid. 

Capricornul este preocupat de avansare și statut; se bazează pe respectarea regulilor și pe găsirea unor căi stabilite, încercate și clare pe care să le urmeze spre succes, indiferent de cât timp durează. 

Gemenilor le place să o ia pe scurtături, în timp ce Capricornului îi place să fie minuțios. Provocarea acestor două semne ca și cuplu este să învețe să mențină un ritm similar, astfel încât să poată ajunge în același loc în același timp.

Gemeni și Vărsător 

Gemenii sunt îndrăgostiți de idei, iar Vărsătorul visător este plin de ele. Ambele semne au nevoie de independența lor; își pot oferi cu ușurință acest lucru unul celuilalt, deoarece înțeleg atât de bine nevoia. 

Singura problemă care poate apărea este dacă Gemenii încep să creadă că Vărsătorul este prea încăpățânat în gândirea lor sau dacă Gemenii se împiedică prea mult de ritmul rapid al Vărsătorului.

Este posibil ca acest tip de problemă să nu cauzeze o perturbare majoră; în general, ei lucrează foarte bine împreună și se înțeleg reciproc la un nivel foarte profund.

Citește și: Zodiile și bolile.Cum reacționează zodiile când se îmbolnăvesc

Citește și: Zodii care nu se tem de singurătate

Citește și: Zodiile care vor o relație serioasă

Atât Gemenii, cât și Vărsătorul au multă energie. Ambele semne gândesc rapid, astfel încât pot veni cu ușurință cu idei mai noi și mai bune. 

Amândoi se bazează pe inteligența lor nativă, în special Gemenii, și ambele semne urăsc să piardă timpul. Vărsătorul poate ajuta Gemenii să se concentreze dacă încep să fie distrați, dar trebuie să aibă grijă să le permită Gemenilor mult spațiu mental și libertate. 

Compatibilitate Gemeni și Pești 

Gemenii sunt cerebrali, inteligenți și pot aduce un strop de umor și direcție intelectuală pentru a contribui la echilibrarea viziunii visătoare a Peștilor asupra lumii. 

Peștii au darul empatiei intuitive; se conectează foarte bine cu ceilalți la un nivel emoțional destul de subtil, iar natura lor visătoare îi face destul de deschiși.

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Gemenii sunt, de asemenea, cu mintea deschisă, sunt înzestrați să vadă toate laturile unei probleme și să comunice cu alte persoane. Această relație este legată de flexibilitate și conexiune.

Peștii sunt destul de sensibili din punct de vedere emoțional și pot fi răniți atunci când Gemenii vorbesc fără să se gândească. Dar chiar și atunci când au probleme, acești parteneri pot ierta și uita cu ușurință.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton