Cifra destinului în numerologie. Cum se calculează și ce compatibilități are cifra destinului

 Lupescu Anca
.

Cifra destinului în numerologie. Ți s-a întâmplat vreodată să te uiți la ceas exact la 11:11? Te întrebi de ce întâlnești atât de des oameni născuți în aceeași zi a lunii? Sau de ce numărul tău norocos apare în cele mai neașteptate locuri? 

Răspunsurile pe care le cauți sunt încorporate în puterile ezoterice ale cifrelor. Numerologia este studiul mistic al numerelor

Numerologia este un partener minunat al astrologiei. Ajută la clarificarea semnului destinului oferind nuanțe suplimentare.

Îmbunătățește înțelegerea sinelui, dezvăluind nu doar modul în care te exprimi, ci și locul în care îți produci energia. Numerologia dezvăluie vârsta sufletului tău. 

Numerologia este, de asemenea, un instrument excelent pentru a da sens cifrelor recurente. Cu numerologia, poți utiliza anumite informații, cum ar fi o adresă de domiciliu, pentru a obține detalii.

Repetarea numerică și sincronicitatea au fost observate de mii de ani. Numerologia caldeeană se bazează pe vechile practici babiloniene, iar studiile cabalistice ale misticismului evreiesc explorează cifre recurente din Vechiul Testament. De fapt, mulți ocultiști cred că apariția 11:11 este legată de tetragrammaton.

Tot ce trebuie să faci pentru a începe să descoperi proprietățile mistice ale numerelor este să ai un pix, hârtie și să știi aritmetică simplă (sau să folosești un calculator).

Cum se calculează cifra destinului

Lucrează cu data de naștere. Pentru a face acest lucru, pur și simplu redu cifrele până ajungi la un număr dintr-o singură cifră, cu excepția 11 și 22, care sunt considerate numere principale. Această singură cifră este numărul dvs. individual de cale de viață.

Cifra destinului este similar cu semnul astrologic al soarelui: dezvăluie scopul vieții tale, inclusiv punctele tari, punctele slabe, talentele și ambițiile. Expune, de asemenea, tonul experiențelor tale și de ce evenimentele au loc în trecut, prezent și viitor.

Să presupunem că ziua ta de naștere este 15 decembrie 1992. Pentru a calcula cifra destinului, vei reduce fiecare componentă a acestei date la o singură cifră:

Luna 12 este redusă la 1 + 2 = 3.

Data, 14, este redusă la 1 + 5 = 6.

Anul 1992 este redus la 1 + 9 + 9 + 2. Acest lucru este egal cu 21. Apoi, 21 este redus la 2 + 1 = 3.

Apoi, adăugăm numărul redus de lună, dată și an (3 + 6 + 3) și ajungem la 12.

În cele din urmă, adăugăm 1 + 2 și ajungem la 3. Dacă te-ai născut la 15 decembrie 1992, cifra destinului la tine este 3.

Ce semnificație are fiecare cifră a destinului

Ce înseamnă fiecare cifra destinului

Așadar, acum că v-ați calculat numărul de cale de viață și numărul de destin, este timpul să aflați ce înseamnă cu adevărat aceste cifre. Hai să săpăm.

Cifra destinului 1 (10/1, 19/1)

La fel cum Berbecul, primul semn al zodiacului, este despre acțiune și inițiere, în numerologie, 1 este legat de mișcarea înainte. 1 simbolizează un spirit de pionierat, o natură independentă și capacități de conducere înnăscute.

Deși este primul, poate deveni foarte repede cel mai singuratic număr. Chiar și cei mai autonomi au nevoie de sprijinul prietenilor, familiei și iubitorilor lor.

Cifra destinului 2 (11/2, 20/2)

2 este legat de sensibilitate, echilibru și armonie. În cadrul numerologiei, vibrația 2 își asumă rolul de mediator, creând armonie prin reunirea forțelor disonante prin compasiune, empatie și bunătate.

2 este legat de abilitățile și intuiția psihică și, dacă acest număr apare ca cifră de destin, individul va fi înțelept.

Deoarece 2 este atât de sensibil, este foarte însetat de conflict și poate ajunge să se simtă subapreciat sau nerecunoscut. 2 trebuie să evite căutarea validării externe și, în schimb, să realizeze că echilibrul perfect necesar există deja în interior.

Cifra destinului 3 (12/3, 21/3)

Comunicarea este primordială pentru 3. Simbolic, 3 reprezintă ieșirea a două forțe unite: Este esența creației. 3 este extrem de înzestrat prin exprimare, împărtășind fără probleme concepte inovatoare și de pionierat prin artă, scriere și discurs. 

Munca îi inspiră, îi motivează și îi înalță pe alții și 3 găsește o mare bucurie făcându-i pe alții să zâmbească. Cu toate acestea, 3 este, de asemenea, cunoscut ca fiind destul de dificil și, dacă 3 se simte neînțeles, se poate retrage complet.

Tendințele de evadare sunt ușor atenuate prin practicarea atenției pașnice: cu o imaginație atât de activă, este important ca 3 să găsească momente de liniște pentru a se reseta, restabili și reîncărca.

Cifra destinului 4 (13/4, 22/4, 31/4)

În numerologie, 4 are o energie pământească și este centrat în jurul fortificării rădăcinilor sale. 4 crede cu tărie în lumea fizică și știe că investiția într-o infrastructură solidă este necesară pentru construirea unei moșteniri durabile. 

Practică, muncitoare și responsabilă, vibrația numărului 4 este axată pe crearea de sisteme logice care pot sprijini creșterea scalabilă. Este ușor ca 4 să devină încăpățânați. 4 se va simți eliberat și inspirat de găsirea curajului de a-și asuma câteva riscuri îndrăznețe.

Cifra destinului 5 (14/5, 23/5, 32/5)

Gândirea liberă, aventuroasă și progresivă, 5 este definit de libertate. 5 are nevoie să experimenteze lumea prin angajarea celor cinci simțuri ale sale: lecțiile de viață sunt dobândite prin acte spontane de curaj. 

Asemeni energiei Săgetător în astrologie, 5 este cunoscut pentru spiritul său jucăuș, impulsiv și vioi.

Dar, de cealaltă parte, pot deveni neliniștiți și nerăbdători. Întrucât caută întotdeauna descoperirea, este dificil să accepte responsabilitățile de zi cu zi ale vieții – inclusiv angajamente profesionale și interpersonale.

Cifra destinului 6 (15/6, 24/6, 33/6)

6 este recunoscut pentru natura sa hrănitoare, de susținere și empatică. Un adevărat tămăduitor, cifra destinului 6 are capacitatea de a rezolva probleme atât în ​​domeniul emoțional, cât și în cel fizic, ajutându-i pe ceilalți prin abordarea sa directă, dar blândă.

Are un puternic simț al responsabilității și îi pasă profund de prietenii, familia și iubitorii săi.

De asemenea, acest număr poate comunica cu ușurință cu copiii și animalele, afișând o tandrețe și un spirit de îngrijire. Uneori, energia de protecție a lui 6 poate deveni dominantă și controlantă.

Trebuie să învețe să-și construiască încrederea și înțelegerea pentru ceilalți: pur și simplu, fiecare trebuie să urmeze propria cale unică.

Cifra destinului 7 (16/7, 25/7, 34/7)

Sunt cunoscuți pentru abilitățile sale de investigare și abilitățile analitice. Astrologic, numărul 7 poate fi gândit ca un amestec de energie Fecioară și Scorpion:

7 este extrem de orientat spre detalii, dar este condus de înțelepciunea interioară, spre deosebire de realitățile tangibile. Cifra destinului 7 are un ochi ascuțit, iar observațiile sale înțelepte alimentează un spirit ingenios, inventiv.

Deoarece poate găsi rapid defectele în aproape orice sistem, 7 este un pic perfecționist. Își va asuma adesea vina, deci este important ca acest număr să contrabalanseze scepticismul său inerent cu o minte deschisă. Nu totul va fi infailibil – dar asta face viața distractivă.

Cifra destinului 8 (17/8, 26/8, 35/8)

8 este despre abundență. În cadrul numerologiei, acest număr este legat de bogăția materială și succesul financiar. Ambițios și orientat spre obiective, 8 își pot asuma fără efort poziții de conducere prin magnetismul său natural.

Aplică gândirea de ansamblu pentru a-și lărgi domeniul, urcând în vârful oricărei scări pentru a atinge înălțimi extraordinare.

Dar cu o mare putere vine o mare responsabilitate: pot deveni excesiv de posesivi.

Cu toate acestea, calitățile sale negative pot fi diminuate prin redarea comunității. Folosind succesul pentru a-i ajuta pe ceilalți, 8 își dă seama că nu este nimic mai valoros decât să contribui la binele mai mare.

Cifra destinului 9 (18/9, 27/9, 36/9)

Ca ultimă cifră unică din cadrul numerologiei, 9 conotează un suflet vechi. 9 nu este un străin de viață privind urcușurile și coborâșurile vieții. 

În consecință, 9 pot sintetiza fără efort cantități mari de stimuli, conectând psihic punctele pentru a forma un întreg coeziv.

Misiunea pentru cifra destinului 9 este să atingă cea mai înaltă stare de conștiință și să-i ajute și pe alții să realizeze această conștientizare spirituală.

9 nu se teme să se transforme, iar spiritul său maleabil îi inspiră pe ceilalți să-și exploreze propriile game de mișcare.

Numărul principal 11 (11/2)

11 crește energia numărului 2; scopul său este să vindece sinele și pe ceilalți prin abilitățile sale psihice ridicate.

Deseori, darurile intuitive ale Maestrului Număr 11 sunt rezultatul unor circumstanțe extreme de viață: Nu are de ales decât să cultive talente extrasenzoriale.

În numerologie, Maestrul Numărul 11 ​​este conectat la iluminarea spirituală, la conștientizare și la echilibrul filosofic.

Cifra destinului compatibilități

Compatibilibitățile cifrei destinului 1

Persoanele care au cifra destinului 1 sunt compatibile cu cifra destinului 3, 5 sau 6 și nu se înțeleg cu cei care au cifra destinului 1, 8 sau 9.

Compatibilibitățile cifrei destinului 2

Cei care au această cifră a destinului au bună compatibilitate cu cei care au cifra destinului 4, 6 și 8 și nu se înțelege cu cei care au cifra destinului 3 și 5.

Compatibilibitățile cifrei destinului 3

Aceste persoane sunt compatibile cu cifrele destinului 1,5 și 9, dar nu se înțeleg cu persoanele care au cifra destinului 2, 3, 6 şi 8.

Compatibilibitățile cifrei destinului 4

Cei cu cifra destinului 4 sunt pe aceeași lungime de unfă cu cifra destinului 2,7 și 8 și nu se înțelege cu cei care au cifra destinului 3, 5 și 9.

Compatibilibitățile cifrei destinului 5

Compatibilitatea cea mai bună pentru cifra destinului 5 o reprezintă 1, 3 și 7, dar nu rezonează cu cu persoanele care au cifra destinului 2, 4 și 9.

Compatibilibitățile cifrei destinului 6

Aceste persoane se înțeleg cu cei care au cifra destinului 1, 2, 8 şi 9 și sunt incompatibilie cu cifra destinului 3 şi 7.

Compatibilibitățile cifrei destinului 7

Cei care au cifra destinului 7 sunt compatibili cu 4, 5 și 7 și nu se înțelege cu persoanele care au cifra destinului 6, 8 și 9.

Compatibilibitățile cifrei destinului 8

Nativii cu cifra destinului 8 se înțeleg bine cu persoanele care au cifra destinului 4 şi 6, dar nu sunt pe aceeași lungime de undă cu persoanele care au cifra destinului 1, 3, 5, 7 şi 9.

Compatibilibitățile cifrei destinului 9

Aceste persoane sunt compatibile cu cei care au cifra destinului 3, 6 și 9, dar nu se înțelege cu cei care au cifra destinului 1, 4, 5, 7 și 8.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton