Celebrul actor Clark Middleton a murit. Un virus periculos l-a ucis: ”Nu există nici un remediu cunoscut”

 Stamen Diana
.

Celebrul actor Clark Middleton a murit. Vestea a venit ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Clark Middleton a murit la vârsta de 63 de ani, după ce a fost infectat cu un virus extrem de periculos. Cea care a fost anunțul trist a fost chiar soția actorului din celebra producție „Kill Bill'.

Clark Middleton a murit după ce a fost infectat cu virusul West Nile. Acest tip e virus afectează în general păsările, dar și oamenii și se transmite, în special, prin înțepături de țânțar. Deși medicii au încercat tot ce era posibil pentru a-l salva, niciun remediu nu a fost de ajuns.

„Cu inimile grele, anunțăm moartea unei vieți eminamente demne de sărbătoare: Clark Tinsley Middleton, 63 de ani – iubit, actor, scriitor, regizor, profesor, erou, soț, frate, prieten', a transmis Elissa, potrivit variety.com.

Citește și: Tommy DeVito a murit de Covid-19. Cântărețul și-a găsit sfârșitul într-un spital din Las Vegas

De asemenea, femeia a mărturisit că nu a existat niciun remediu care să-i salveze viața soțului ei.

Clark Middleton a muritClark Middleton a murit

„Clark a plecat dintre noi pe 4 octombrie ca urmare a virusului West Nile, pentru care nu există nici un remediu cunoscut. Clark a fost un suflet frumos care a petrecut o viață sfidând limitele și pledând pentru persoanele cu dizabilități', a spus Elissa.

De-a lungul carierei sale, Middleton a lucrat cu regizori celebri, printre care și Quentin Tarantino, în „Kill Bill Vol. 2', Ang Lee în „Taking Woodstock', Bong Joon Ho în „Snowpiercer' și Frank Miller și Robert Rodriguez în „Sin City'.

Citește și: Juliette Gréco, legendă a cântecului francez, a murit la 93 de ani

FOTO: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton