Cele mai stabile cupluri de zodii. Nativii care sunt compatibili

 Mirea Roxana
.

Cele mai stabile cupluri de zodii. Unele cupluri de zodii durează mai mult decât altele. În cazul în care îți dorești o relație stabilă și de lungă durată, află ce partener ți se potrivește, din punct de vedere zodiacal. Semnul zodiacal influențează mult bunul mers al relației, iar unele cupluri sunt puternice și stabile și datorită zodiilor pe care le reprezintă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cele mai stabile cupluri de zodii. Nu toate cuplurile au parte de râvnitul „fericiți până la adânci bătrâneți', iar una dintre cauze poate fi reprezentată și de incompatibilitatea zodiacală. Dacă îți dorești o relație stabilă și care să dureze cât mai mult, trebuie să acorzi atenție și compatibilității astrologice.

Cele mai stabile cupluri de zodii – Berbec și Taur

Femeile născute în zodia Berbec sunt energice și determinate să aibă parte de succes. Cei din jurul lor le adoră atitudinea. În plus, ele sunt și încăpățânate, dar barbatul Taur acceaptă această trăsătură de caracter a lor, motiv pentru care alcătuiesc un cuplu perfect. În ceea ce privește femeia Taur, acestea pot părea liniștite, însă nu este deloc așa. Dacă știu că partenerul lor au nevoie de ele, nimic nu le poate sta în cale. Totuși, au momente în care le este greu să ia decizii importante, însă Berbecii sunt acolo să le sprijine și să le ajute.

Citește și: Cele mai pesimiste 3 zodii.Cine sunt negativiștii horoscopului

Citește și: Horoscop chinezesc septembrie 2021.Noroc mare pentru 3 zodii

Citește și: Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute.Cei mai sinceri nativi

Citește și: Bolile la care sunt predispuse zodiile.Cum reacționează când se îmbolnăvesc

Cele mai stabile cupluri de zodii – Gemeni și Rac

Femeia Gemeni își ascultă mai mult rațiunea decât sufletul. Femeile din Gemeni simt nevoia de a face parte din alegerea celuilalt, motiv pentru care pot deveni capricioase. Racii au puterea să le înțeleagă emoțiile și să le motiveze în anumite situați. Drept urmare, formează un cuplu stabil. În plus, Racii sunt persoane emotive, care pot empatiza cu Gemenii și care știu când să se implice în vreo situație sau când să stea de o parte. Cu un bărbat Gemeni alături, femeia Rac înțelege că e mult mai bine să arate ceea ce simte.

Cele mai stabile cupluri de zodii – Leu și Scorpion

Femeia Leu vrea să se bucure de fiecare moment din viața ei, indiferent că sunt semnificative sau nu. În plus, depune pasiune în tot ceea ce face, iar cu partenerul potrivit alături, personalitatea ei puternică este admirată de toată lumea. Pe de altă parte, femeia Scorpion este pasiunea întruchipată, dar nu îl judecă niciodată pe barbatul Leu. Acești parteneri tint să devină dramatici câteodată, însă se distrează mereu împreună.

Cele mai stabile cupluri de zodii – Fecioară și Balanță

Femeia Fecioară se gândește mereu la binele celui de lângă ea. Egoismul nu o caracterizează, punându-l mereu pe primul loc pe cel care îl iubește. Totuși, dacă o vei dezamăgi, nu va mai avea niciodată încredere în tine. Femeia Balanță este foarte compatibilă cu bărbatul Fecioară pentru că și ea are un suflet foarte bun și preferă să vadă mereu doar ce este bun în ceilalți, potrivit elle.ro.

Cele mai stabile cupluri de zodii – Săgetător și Capricorn

Femeia Săgetător este o fire deschisă și este o împătimită a tot ceea ce este nou, indiferent că este vorba de oameni sau de oportunități. Fiind mereu pregătită să învețe ceva nou, ea adoră să se simtă liberă, însă i-ar plăcea să aibă pe cineva alături care să-i mai îngrădeze libertatea, din când în când. Capricornul este opus ei si de aceea se completează perfect. Femeia Capricorn vrea să fie la curent cu tot ce se întâmplă și speră să devină cea mai bună versiune a ei. Săgetătorul o ajută să vadă lucrurile așa cum trebuie atunci când se entuziasmează prea tare pentru chestii care se dovedesc a nu fi bune.

Cele mai stabile cupluri de zodii – Vărsător și Pești

Femeia Vărsător este o fire foarte deschisă și mereu vrea sp descopere lucruri noi despre ea. Bărbatul Pești îi va înțelege persoanlitatea, spiritul ei liber și dorința de a evolua cât mai mullt pe zi ce trece. În ceea ce privește femeia Pești, aceasta este zăpăcită de foarte multe ori și dă senzația că nu este dedicată pertenerului de viață. Însă, Vărsătorii și Peștii au discuții profunde, pe care ceilalți cu le înțeleg și rezonează mereu unul cu celălalt.

Află ce zodie ești în zodiacul chinezesc

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton