Top 5 cele mai sexy zodii. Ies mereu în evidență

 Dumitrache Laura
.

Top 5 cele mai sexy zodii. Cinci zodii sunt întotdeauna extrem de atractive, și nu neapărat din punct de vedere fizic, ci și din acele particularități personale. Nativii tuturor zodiilor sunt atrăgători în felul lor, dar printre ei îi poti distinge în continuare pe cei care sunt de-a dreptul sexy.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Top 5 cele mai sexy zodii. Uneori, o singură privire le este suficinetă pentru a determina persoana pe care au pus ochii să se intimideze. În marele joc al dragostei, se dovedesc că aceste zodii sunt adesea cele câștigătoare. Ne naștem cu o anumită sexualitate, o dobânfim de-a lungul anilor sau ne e înzestrată în pocalul personalității.

Top 5 cele mai sexy zodii. Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt competitivi și niciodată nu renunță. Sexualitatea femeii din zodia Berbec vine adeseori din încrederea pe care o are în sine. Este sexy chiar și atunci când se enervează, fiind nerăbdătoare atunci când simte că pierde timpul. Nimeni nu poae nega faptul că are atitudine, iar uneori este agresivă. Cel mai sexy aspect al ei este pasiunea, ea fiind așa în mod natural.

Citește și: Cele patru zodii care vor avea o vară fierbinte!Urmează nopți de dragoste și surprize inedite

Citește și:Care sunt zodiile care se sacrifică pentru ceilalți

Citește și: Ce operații estetice are Otilia Bilionera. Artista a spus adevărul:”Anual îmi fac două…”

Citește și: Cum a început relația dintre Giulia Anghelescu și fratele lui Șerban Huidu, Vlad:„Obosiți de la prea multă iubire'

Scorpion

Femeia Scorpion are o latură misterioară care o face să pară sexy. Este deschisă și descurcăreaț, dar dacă cineva o enervează, se va răzbuna. Are o pasiune pentru a aflat adevărul, dar poate ține și secrete. Loialitatea contribuie la latura ei sexy. Este o fire puternică, misterioasă, dar și geloasă.

Săgetător – cele mai sexy zodii

Femeia Săgetător este independentă și adoră să călătorească. Nimeni nu poate trece cu vederea noua ei poză sexy din vârful muntelui din cel mai exotic loc pe care l-ai văzut vreodată. Este extrem de amuzantă, iar dacă îți doești pe cineva cu simțul umorului, ea este foarte perfectă.

Capricorn

Femeia din zodia Capricorn este sexy pentru că este extrem de serioasă și conștiincioasă. Are standarde înalte și nu renuntă la ele. Nu vrea pe oricine, vrea ceva mai mult, pe cineva diferit, lucru care o face irezistibilă. Disciplina pe care o are o face și mai misterioasă.

Vărsător – cele mai sexy zodii

Femeia Vărsător nu este arogantă, ci doar interesată în a avansa și nu îi plac lucrurile neterminate. Adoră să se dezvolte atât profesional, cât și personal. Este foarte independente și adoră să se descurce singură. Acest lucru o face foarte sexy.

Sursa: Elle

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton