Cele mai seducătoare zodii din horoscop. Nu le rezistă nimeni!

 Dumba Gabriela
.

Despre semnele de Apă se spune că sunt cele mai seducătoare zodii din horoscop. Astrele sunt de partea lor când vine vorba despre cuceriri amoroase, așa că farmecului lor personal nu le rezistă nimeni. Dacă vor să seducă pe cineva, reușita e garantată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cele mai seducătoare zodii: Pești

De regulă, zodia Pești este fermecătoare. Cei născuți în acest semn sunt un pic timizi cu cei pe care nu îi cunosc, dar plini de mister. Nu la fel de rafinată ca celelalte semne, zodia Pești este uneori copilăroasă și naivă. Este cea care continuă să se agațe de speranțe și visuri chiar și atunci când începe să se maturizeaze. Peștii cred în finalurile de basm, iar asta îi face extrem de seducători. Știu să spună cuvintele potrivite la timpul potrivit și nimeni nu le rezistă!

Ei știu cel mai bine ce să facă pentru a te deruta și seduce. Buzele Peștilor extrem de senzuale vor șopti jumătăți de adevăruri sau minciuni seducătoare, așa că ferește-te din calea lor dacă nu vrei să fii decepționat/ă.

Uneori, dacă se simt amenințați, vor juca nedrept și fals pentru a vedea cât de departe pot ajunge.

Citește și: Zanni a pus ochii pe Marilena Cuciurean de la Survivor:„Aș colinda-o!’

Citește și: Cum arată mama Paulei Seling.Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au vorbit despre împăcare:„El nu și-a dorit acest divorț’/ EXCLUSIV

Cele mai seducătoare zodii: Rac

Racul este prietenul perfect, mereu acționând în interesul tău.

Este un părinte și un luptător și nu trebuie folosit sau nerespectat. Un Rac care a fost rănit este ca o furtună răzbunătoare. Este de neoprit, emițând fulgere și haos, nori și tunete care durează zile întregi. Furtuna devine și mai puternică atunci când i se reamintește prin ce a trecut ți nu se va opri până nu își va vedea dușmanii distruși.

Din păcate, Racul va seduce și va abandona, dar apoi va plânge. Racul are trăiri puternice, iar asta îl bântuie, scrie eva.ro.

Tot ce își dorește este să iubească și să fie iubit, să aibă grijă și să ajute. Dar, dacă încrederea i-a fost trădată, asta va face și el în cele din urmă.

Cele mai seducătoare zodii: Scorpion

Scorpionul este întruchiparea seducției. Vocea lui hipnotizează și oricine poate fi înșelat și adus sub controlul lui.

Să te întâlnești cu un Scorpion este o luptă cu necunoscutul. Te va supune multor teste de-a lungul acestei călătorii amoroase. Va fi întotdeauna cu câțiva pași în fața ta, testându-te pentru a vedea dacă ești ca toți ceilalți muritori nedemni.

Scorpionul reprezintă misterul, intunericul și pedeapsa. A simți mânia unui Scorpion înseamnă a fi supus unei torturi emoționale. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton