Top 4 cele mai romantice zodii

 Mirea Roxana
.

Pentru unii oameni, romantismul înseamnă foarte mult și consideră că o relație sănătoasă se bazează și pe acest aspect. Din punct de vedere astrologic, unele zodii sunt mai romantice decât altele. Iată Top 4 al celor mai romantice zodii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Top 4 al celor mai romantice zodii:

Horoscopul iubirii – Taur

Universul taurilor se învârte în jurul partenerului de viață. Ei sunt foarte romantici, atenți și trebuie să ate aștepți că te vor copleși cu tot felul de gesturi prin care ei își manifestă afecțiunea. Taurii își doresc mereu șă își surprindă persoana iubită prin gesturi mici, care contează cel mai mult într-o relație. De asemenea, taurii vor să-i ofere persoanei iubite tot sprijinul de care are nevoie în momentele grele.

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: Ce dietă ți se potrivește în funcție de zodie

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Cel mai mare defect, în funcție de zodie

Horoscopul iubirii – Leu

Poate leii par nepăsători, dar vor doar să păstreze niște aparențe. Persoanele din această zodie sunt fidele și preferă relații seriose și de lungă durată. Leii oferă persoanei iubite cadouri scumpe, dar care au o semnificație aparte. În ceea ce privește organizarea întâlnirilor romantice, trebuie să recunoaștem că se priceo cel mai bine la asta. vor să-l facă pe cel de lângă ei să se simtă iubit și apreciat.

Horoscopul iubirii – Rac

Racii nu vor să pieradă nicio ocazie fără șă își manifeste romantismul față de persoana iubită. În momentul în care racii vor să ia o decizie, își ascultă întotdeauna glasul inimii. Nu le este teamă să își arate vulnerabilitatea și vorbesc mereu cu mândrie despre sentimentele lor, potrivit elle.ro.

Horoscopul iubirii – Balanță

Balanțele sunt romantice și visătoare. Acestea cred foarte mult în existența sufletului pereche și consideră că, atunci când au găsit persoana potrivită, trebuie să rămână împreună pentru cât mai mult timp sau pentru totdeauna. În cazul lor, romantismul este un factor important în ceea ce privește menținerea unei relații sănătoase și dacă partenerul nu gândește la fel, nu-i nicio problemă pentru că vor găsi modalități de a-l face să îmbrățișeze convingerile lor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton