Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

 Mirea Roxana
.

Cele mai reușite cupluri de zodii și compatibilitate garantată. Câteodată, doi oameni pot să pară cuplul perfect, însă ceva nu mai funcționează, la un moment dat. De asemenea, de multe ori se spune că extremele se atrag și cele mai neașteptate zodii ajung să fie compatibile pe plan amoros.

Cele mai reușite cupluri de zodii  – Rac și Balanță

Racii pot părea mult prea sentimentali pentru Balanțe, însă tocmai empatia și emoția îi vor ține unul lângă celălalt. Atât Racii, cât și Balanțele își doresc să aibă parte de stabilitate în cuplu. Balanțele îi fac pe Raci să se simtă înțeleși, iar ei le oferă în schimb spiritul practic de care Balanțele au nevoie. Ambele zodii au o bogăție sufletească aparte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cele mai reușite cupluri de zodii – Berbec și Gemeni

s-ar crede că ar fi imposibil care aceste două zodii să reziste împreună. Berbecii au un simț practic dezvoltat, pe când Gemenii sunt foarte visătorit. Berpecii își ascultă rațiunea, iar Gemenii se vor ghida mereu după ceea ce le dictează inima. Însă, contrat așteptărilor, relația celor două zodii le-ar putea ajuta să se dezvolte. Mai exact, se pot inspira unii de la ceilalți și să își umple, astfel, propriile goluri.

Cele mai reușite cupluri de zodii – Leu și Săgetător

Avem de-a face cu două zodii puternice. În cazul unui cuplu, există două posibilități: fie se vor dovedi de invincibili împreună, fie se vor distruge reciproc. În prima variantă, Săgetătorii și Leii vor descoperi un partener de încredere unii în ceilalți, asta pentru că au valori similare. Ambele zodii sunt firi încrezătoare, protective și altruiste cu apropiații. Viețile lor se împletesc perfect, potrivit elle.ro.

Citește și: Top 4 zodii cu două fețe.Nativii capabili de orice

Citește și: Zodiile și bolile.Cum reacționează zodiile când se îmbolnăvesc

Citește și: Zodii care nu se tem de singurătate

Citește și: Zodiile care vor o relație serioasă

Cele mai reușite cupluri de zodii – Taur și Fecioară

Mabele zodii sunt perfecționiste, cumpătate și ordonate. Tocmai aceste asemănări îi vor determina pe Tauri și Fecioare să se dezvolte în relația lor. Taurul va fi mereu un sprijin pentru Fecioară. Pe de altă parte, Fecioara va știi cum să îl facă pe Taur să iasă din rutina lui într-un mod inedit, dar rezervat, în același timp.

Cele mai reușite cupluri de zodii – Vărsător și Capricorn

Aceste două zodii sunt compatibile pe plan profesional foarte mult. Vărsătorii vor avea cele mai inedite idei, iar Capricornii adoră să pună bazele unor noi proiecte. De asemenea, Capricornul va face tot ce îi stă în putință pentru ca Vărsătorul să își urmeze scopul. Pe de altă parte, Vărsătorul nu-l va lăsa pe Capricorn să rateze cele mai minunate momente din viață. Totuși, acești nativi trebuie să împărtășească aceleași valori. Dacă nu, se vor distanța pe parcurs.

Cele mai reușite cupluri de zodii – Pești și Scorpion

Bizară combinație, nu-i așa? Peștii și Scorpionii își exprimă emoțiile în moduri diferite, însă au și foarte multe lucuri în comun. Peștii au o sensibilitate ieșită din comun. Pe de altă parte, Scorpionii nu ratează vreo ocazie să mai arunce câte o înțepătură la adresa cuiva. În ciuda acestor amănunte, cele două zodii s-ar putea înțelege mai bine decât am crede pe plan sentimental. Scorpionii au nevoie de cineva cu care să poată discuta liber despre sentimentele lor, iar Peștii își doresc pe cineva care să fie extrem de îngrăgostit de ei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton