Cele mai mincinoase zodii. Pe ei nu te poți baza

 Sutiu Theodora
.

Cele mai mincinoase zodii. Fiecare dintre noi are capacitatea să mintă, un lucru care este normal și natural. O persoană simte câteodată nevoia de a se proteja sau de a obține ceva și tocmai din acestă cauză apare minciuna. În opinia astrologilor, există anumite semne zodiacale mai pricepute în arta deziluziei. Iată care sunt cele mai mincinoase zodii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oamenii sunt creaţi în acest fel, cu abilitatea de a înfrumuseţa adevărul, dar asta nu înseamnă că trebuie abuzat de ea. Așa cum o să observați în rândurile de mai jos, zodiile mincinose sunt mai multe la număr decât cele sincere.

Cele mai mincinoase zodii. Berbec

Berbecul are obiceiul să se prefacă uneori mai ales atunci când vine vorba de dragoste. Dar, atunci când vine vorba despre carieră, afaceri, sau relațiile cu prietenii apropiați, Berbecul va fi întotdeauna sincer și direct.

Cele mai mincinoase zodii. Relațiile intime nu sunt punctul forte al nativilor din zodia Berbec. Deși sunt capabili de sentimente fierbinți, Berbecii se îndrăgostesc la prima vedere și transformă dragostea într-un joc în care ei trebuie să fie primii.

Cele mai mincinoase zodii. Gemeni

Atunci când au nevoie de ceva, gemenii au tendința să se prefacă, dar, atunci când vine vorba de răsplată, se recompensează cu vârf și îndesat.
Un nativ din Gemeni se preface rar și numai în situații foarte dificile, când nu are altă soluție.

Cele mai mincinoase zodii. Nativii Gemeni adoră dragostea ca principiu de viață, oferă dragoste, dar nu te poți baza pe iubirea lor o viață întreagă. Cât sunt tineri, le place să aibă tot felul de experiențe și aventuri, le place să cunoască tot felul de oameni, să călătorească și să își facă prieteni și iubiți din mai multe colțuri ale lumii.

Cele mai mincinoase zodii. Rac

Cele mai mincinoase zodii. Racul, o zodie de altfel sensibilă, poate deveni un maestru al disimulării, atunci când are nevoie și când poate să câștige ceva valoros. El poate recurge la tot felul de mici prefăcătorii și minciuni pentru a obține ce vrea, mai ales în dragoste și în carieră.

Nativii din zodia Rac se feresc cu mare grijă să nu sufere din dragoste. Ei sunt în stare să aştepte ani în şir dovezi de iubire puternice pentru a avea încredere în partenerii lor şi pentru a se căsători cu ei. Ei caută suflete la fel de romantice ca ei, iar, când se îndrăgostesc, o fac pentru toată viaţa, devenind foarte posesivi.

Cele mai mincinoase zodii. Leu

Cele mai mincinoase zodii. Leul este în general sincer, dar poate recurge la prefăcătorie numai dacă are un țel mare, cel mai des acesta fiind de natură profesională.

Dar, de obicei, are suficiente resurse și sprijin pentru a ajunge acolo unde vrea și nu are nevoie să se prefacă în fața nimănui.

Leilor le place să iubească, se dăruiesc cu totul atunci când găsesc persoana potrivită și fac totul pentru relația lor de cuplu. Când sunt cu adevărat îndrăgostiți, sunt parteneri fideli pe viață și vor trece cu ușurință peste toate problemele care apar în viața de familie.

Cele mai mincinoase zodii. Scorpion

Cele mai mincinoase zodii. O fire extrem de secretoasă, Scorpionul este un adevărat actor. Deși observă tot ce se întâmplă în jurul lor, niciodată nu deschid gura. Atunci când dă de probleme știe să se prefacă și să îi inducă în eroare pe ceilalți pentru a nu pierde teren.

Pentru Scorpion, linia dintre adevăr şi minciună este mereu extrem de fină. Nu mint intenţionat, sau cel puţin asta vor ei să creadă, iar pentru că sunt mereu la curent cu tot ce se întâmplă în jur, reuşesc mereu să o scoată la capăt.

Chiar şi atunci când sunt prinşi, chiar dacă le sunt aduse dovezi, ei nu vor recunoaşte niciodată că au spus o minciună, reuşind mereu să întoarcă lucrurile în favoarea lor. Cu toate acestea, nu mint des. Ba chiar evită să o facă.

Nativii din zodia Scorpion oferă foarte mult în dragoste și sunt genul de parteneri pe care te poți baza toată viața. Foarte rar se întâmplă ca Scorpionii să înșele, că caute altă iubire, o aventură sau o distracție de o noapte.

Citește și: Femeia Gemeni – trăsături ale zodiei, temperament și caracter

Citește și: Care sunt cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Protecția Copilului cere decăderea din drepturile părinteşti mamei gemenilor din Ploiești, care au căzut de la etajul 10

Citește și: Mihaela Bilic o înlocuiește pe Oana Cuzino, la Pro TV

Cele mai mincinoase zodii. Săgetător

Cele mai mincinoase zodii. Dacă își pune în cap, Săgetătorul se poate folosi de minciună pentru a obține ce își dorește. Deși pare sincer, dezinteresat, individualist și concentrat asupra lui însuși, din egoism poate să folosească prefăcătoriile pentru a își atinge scopul.

Acest defect îi poarte afecta și viața sentimentală. Săgetătorii sunt atraşi de persoane la fel de dinamice şi de active ca ei. Se împrietenesc uşor, dar multe relaţii sunt superficiale, în sensul că durează numai atât timp cât nativul Săgetător se simte în centrul atenţiei.

Cele mai mincinoase zodii. Vărsător

Chiar și atunci când greșește foarte tare, Vărsătorul poate oricând să folosească tot felul de minciuni pentru a scăpa basma curată. Acești nativi te ajută până în momentul când îi strângi cu ușa sau le faci necazuri.

Cele mai mincinoase zodii. Atunci, știe să folosească prefăcătoria pentru a-și salva pielea. Din păcate, acest defect le poate influența și relația cu partenerul. Spiritul independent şi înclinaţia spre lucruri excentrice afectează puternic viaţa intimă a Vărsătorului. Se spune că poate iubi profund numai o dată în viaţă. Dar nici acea iubire nu rezistă prea mult în timp, dacă nu este sufletul-pereche.

Cele mai mincinoase zodii. Pești

Peștii sunt sociabili, altruiști și deschiși, dar uneori mint ca să protejeze pe cineva. Nativii Pești știu să se prefacă chiar dacă nu le plac oamenii din jurul lor. Ei zâmbesc și te încurajează, chiar dacă știu că nu ai nicio șansă.

Cele mai mincinoase zodii. În dragostei, Peștii sunt sensibili, uşor romantici şi visează cu ochii deschişi când sunt îndrăgostiţi. Vor să fie răsfăţaţi cu surprize, cadouri şi flori. Le place să fie înconjuraţi de lucruri delicate, fine, îşi transformă dormitorul într-un spaţiu de lux.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton